AL21 kullanan varmı? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens

ß.m.Ø -> AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 12:38:52)

Arkadaşlar 2. telefon olarak çok şık bir cihaza benziyor bu. Ne dersiniz? Fiyatıda çok iyi. Kullanan varmı aramızda?

[image]http://img.gsmarena.com/i/pics/siemens/siemens-al21-00.jpg[/image]

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 13:02:34)

Arkadaşım ben daha yeni aldım kısaca anlatayım o zaman.

Kesinlikle çok şık bir cihaz onu belirteyim öncelikle. Telefon gelir gelmez 2 metreden kafa aşağı çakıldığı için kasada hafif oynama var ama ilk gelidğinde böyle değildi. Yani kızak yapısı aslında sağlam hafif bir dokunuşla açıp kapatabilirsin.

Ekran rengi ilk başta kötü gibi gözüküyor ama siemensin menüsünden dolayı böyle , güzel bir duvar kağıdı koyuldumu anlıyorsun. Dikkat etmen gereken telde kızılötesi dahi yok onun için wap sitelerine mahkumsun [:)]

Zil sesi gayet rahat duyuluyor bunda bi problem yaşamadım önce ahize sesi biraz garip gelmişti bana (3 yıl aynı teli kullanınca[:)]) fakat alıştım sonra ahize sesininde ses yüksekliği ideal.

Tuş takımı çok rahat fakat * 0 # tuşlarına basmak hafif işkence resimde dikkat edersen çıkıntıya çok yakın bu tuşlar.
Tel dosyaları açarken (resim dosyalarını felan) biraz yavaş ama bu kadar rahatsız edici değil neticede 1.5MB hafıza var devamlı kurcalamayacağın için problem olmaz.

Şarj için bişey diyemiyeceğim şu an 3 gün gidiyor şarj ama batarya tam kendine gelmemişde olabilir.

Eğer sormak istediğin başka bişey varsa cevaplarım [&:]

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 13:10:43)

kızak sistemi D600-D500 gibi mi? Yoksa SL55 gibi mi? Dokunduğunda kendi şlak diye atıyor mu yoksa parmağınla sonuna kadar itmekmi gerekiyor..

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 13:13:51)

d500 ü uzun süre önce biraz kullandım ama tam hatırlamıyorum kızak sistemini. Biraz itmek gerekiyor toplam bir saniye kadar bişey. Beni rahatsız etmedi hafif bir dokunuşla açılıyor

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 13:18:18)

Peki son 1-2 şey sorucam. Mesaj hafızası ne kadar? Titreşim olayı iyi mi? Malzemesi sağlam mı? ve ne kadara aldın?

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 13:22:17)

Mesaj hafızası sınırsız diyebilirim çünkü arşiv olayı var ben c55 de yaklaşık 800 mesaj saklıyordum hala hafızada baya bi yer vardı (toplam hafızası 350 kb felandı [:)]) Titreşim iyi cebindeyken mutlaka hissedersin yani. Malzeme kalitesi gayet iyi bana hiç dandiklik hissi vermedi. 250 YTL 11 taksitle aldım öğrenci işi oldu [:)]

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 13:23:50)

eyvallah dostum, çok saol.. bu arada güle güle kullan telefonunu.. [:'(]

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 13:28:48)

Sende sağol [&:]

serkaN -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 21:19:07)

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

hocam öle bi olanağın warsa makinanın gerçek fotolarını koyabilirmisin? eğer yoksa canın saolsun [:'(]

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 21:45:00)

Hocam imkanım olursa koyarım mutlaka. Ama resimlerinden daha hoş duruyor buna emin olabilirsiniz [&:]

serkaN -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (8 Ağustos 2006; 21:50:52)

quote:

Hocam imkanım olursa koyarım mutlaka. Ama resimlerinden daha hoş duruyor buna emin olabilirsiniz [&:]

eywallah hocam[:'(] şimdiden teşekkürler

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (10 Ağustos 2006; 0:25:13)

quote:

dostum birşey sorucam.. Cihazı hangi operatorle kullanıyorsun? Siemens'in C62 modeli AVEA'da sorun çıkarıyordu da buda sorun çıkarırmı die merak ettim..

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (10 Ağustos 2006; 0:27:32)

Ben turkcell ile kullanıyorum ama yarın arkadaşın avea hattını takar denerim.

Şu ana kadar da memnun olmadığım tek şeyi ahize sesi daha iyi olabilirdi onun haricinde memnunum.

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (10 Ağustos 2006; 10:47:11)

Ahize sesi? Çokmu kötü yaa? Hadi mecidiyeköyde, Reina da falan duyamasamda olur ama en azından evde, okulda vs.'de rahatça konuşabileceğim gibi olsun? [;)]

Biohazard -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (12 Ağustos 2006; 0:12:14)

bence çok şık bir cihaz.fiyat olarak iyi

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (12 Ağustos 2006; 0:14:11)

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Ahize sesi? Çokmu kötü yaa? Hadi mecidiyeköyde, Reina da falan duyamasamda olur ama en azından evde, okulda vs.'de rahatça konuşabileceğim gibi olsun? [;)]

yok şimdi nasıl desem düşük değil ahize sesi yüksek ama nasıl desem fazla tiz sanki [:)]

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (12 Ağustos 2006; 9:22:16)

Araştırdım, PiL olayı bitik diyor tüm int. forumlar. Hiç kullanmasan bile kend kendine 2 günde bitiyormuş.. Çok dandik bir durum bu!! Dogrumudur bluenight dostum?

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (13 Ağustos 2006; 4:08:33)

şimdi ben pek hesap yapmadım ama hatırladığım kadarıyla en son 3 gün felan gitmişti ama telin açık yada kapalı şarj olmasıyla vede bataryanın tam kapasiteye ulaşmasıylada alakası olabilir. şimdi dünden belli teste başladım kaç gün gittiğini toplamda kaç dk konuştuğumu felan hep not alıyorum şarj bitince yazacağım buraya o zaman belli olur [&:]

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Ağustos 2006; 1:42:20)

fotolar pek kaliteli değil ama idare edin artık

[image]http://img58.imageshack.us/img58/4489/1ft6.jpg[/image]
[image]http://img234.imageshack.us/img234/2232/2il9.jpg[/image]
[image]http://img127.imageshack.us/img127/6351/3uc8.jpg[/image]

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Ağustos 2006; 10:03:37)

Fotolar için teşekkürler, batarya testinin sonucunu bekliyoruz!!

serkaN -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Ağustos 2006; 12:05:17)

fotolar için teşekkürler arkadaşım d500 le kıyaslaman ii olmuş[:'(] ben sana bişey daa soriim bu arada tuş takımı nasıl gıcırdama falan yapıomu basarken ve de kasanın malzeme kalitesi d500 e göre nasıl bu sürgülü kapak falan d500 gibi kolay açılıomu? birden fazla soru sordum ama idare et[;)]

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Ağustos 2006; 19:32:12)

@amyleeva tuş takımı gıcırdama yapmıyor malzeme kalitesinde tabi d500 üstün ama siemenste kesinlikle sırıtmıyo yani. D500 ün kızak sistemi daha hoş tabiki ama bundanda çok kolay açıp kapatabilirsin ufak bir donuşla..

gelelim batarya testinin sonuçlarına

34 dk görüşme

4 sms gelen

20 küsür yayın mesajı

günlük periyodik alarmlar

Toplam 56 Saat

Fakat yinede ortalaması aynımı diye bi kaç güne kadar bi test daha yaparım [:)]

serkaN -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Ağustos 2006; 21:39:00)

quote:

@amyleeva tuş takımı gıcırdama yapmıyor malzeme kalitesinde tabi d500 üstün ama siemenste kesinlikle sırıtmıyo yani. D500 ün kızak sistemi daha hoş tabiki ama bundanda çok kolay açıp kapatabilirsin ufak bir donuşla..

gelelim batarya testinin sonuçlarına

34 dk görüşme

4 sms gelen

20 küsür yayın mesajı

günlük periyodik alarmlar

Toplam 56 Saat

Fakat yinede ortalaması aynımı diye bi kaç güne kadar bi test daha yaparım [:)]

eyvallah hocam ellerine sağlık [:'(]

ß.m.Ø -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Ağustos 2006; 22:58:57)

çok teşekkürler bluENight, ellerine, testlerine sağlık
[:'(]

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Ağustos 2006; 23:04:38)

Sizde sağolun arkadaşlar.

bence şık ve ucuz bir tel için en iyi seçenek gibi geliyor.

leventavcibjk -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (29 Ağustos 2006; 9:11:12)

Arkadaşlar bu telefon gerçekten çok şık, tuş takımı kullanımı da kolay. Fakat büyük bir aması var. Pili hemen bitiyor. Full pil ile en fazla 1 saat konuşuyorsunuz sonra bi bakmışsınız son seviyeye gelmiş pil seviyesi. O yüzden her ne kadar çok şık olsa da bu telefonu almayın derim. Ama yok ben sadece şıklık ararım pili 1 gün gitse de olur diyorsanız alın. Bu arada kapak açması bence o kadar kaliteli değil yani diğer nokianın filan yanında 10 üzerinden 1 alır. Bu arada hoparlörden gelen ses çok yüksek bunu düşerebilirsiniz ama yine de ses tiz geliyo hani patlak hoparlör olur ya ondan gelen gibi. Melodilerde sorun yok çok rahat duyuluyor. titreşimde de sorun yok. Dediğim gibi pil ömrü tam cinnet geçirmelik. O yüzden tavsiye etmem.

bluENight -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (14 Eylül 2006; 14:48:46)

Ya iki haftada pil öldü yukarıda test var arkadaşlar hatırlarsınız şimdi hiç bişey yapmıyım 24 saatte şarj bitiyo. Bidaha siemensin yanından dahi geçmem bırak benq yu nokia ile birleşse bile umrumda değil[:)]

noluftu -> Cevap: AL21 kullanan varmı? (9 Haziran 2008; 21:06:18)

Arkadaşlar almayı planlıyorum da kulaklık sesi kötü denilmiş.. Bu konudaki yorumlar neler? Gerçekten öyle mi? Bir de mesaj çok yazıyorum, geriden gelme yavaşlama gibi bir poblem var mı? Son sorum da gıcırtı tıkırtı var mı kasada... [sm=s18.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.4375