Şimdi Ara

Killzone: SF'nin Multisi 2014'e Kadar Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

•      Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olan ve 1 milyondan fazla sattığı söylenen Killzone: Shadow Fall'un multiplayer modu bu haftasonu ücretsiz olarak denenebilecek. 28 Aralık-31 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Tek yapmanız gereken PSN'e bağlanıp ücretsiz sürümü indirmek.

31 Aralık sonrasında ise multiplayer modu oyunu satın almadığınız sürece oynayamayacaksınız. Bu arada Playstation Plus üyeliğinin bu oyunun multiplayer modları için gerekli olduğunu belirtelim. Eğer oyunu denemediyseniz güzel bir fırsat.

• Ben geçen hafta sonu indirmiştim.Muhteşem ingilizcemle neden çalışmadığını anlamamıştım.İyi bari silmedim daha bu hafta sonu bakarım bir :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Ne kadar saçma bir olay. Online oynamak için hem oyuna para vereceksin hemde psn plus üyeliğin olacak... Konsol işi zengin işi desene!

maalesef yeni nesille birlikte aynen öyle oldu kardeş maalesef ...

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

xboxone candır :D satamamısmı gt6 vay yazık :D acıdım şimdi bu arada gt5 online kesmemesi lazım bu haksızlıktır ps3 cülere :D

olmayan oyunları mı candır hatırlasana micro nun yaptıklarını dönekliğini inş ilerde bunu düzeltir sony

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omris2013

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br><br>xboxone candır :D satamamısmı gt6 vay yazık :D acıdım şimdi bu arada gt5 online kesmemesi lazım bu haksızlıktır ps3 cülere :D</blockquote><br><br>olmayan oyunları mı candır hatırlasana micro nun yaptıklarını dönekliğini inş ilerde bunu düzeltir sony

sony de paragöz firma mıcroda farkındaysan 1 360 gamepad kulaklık girişi ps4gamepad getiridi 2 xbox360 menü arkadaşlarla sesli konusma ps4 gecirlirdi kime bakara 360 bakarak xbox360 senelik ücret butum milet xbox360 live sitemını ücretli olduğunu bilyor ve ps4 bunu xbox bakarak gecirdi şimdi diyorsunkı sony sizelri düşünüyor kardeşim kımse kımse düşünmüyor düşünse ps4 ülkende aynı anda cıkması lazımdı 2 plan atıldın

sony sizlerini düşünüyor GT5 ONLİNE sistemı neden kapanıyor sence gt6 satılmaması olduğu icin bütün millet GT6 ALMASI İCİN DİYORSUNKI SONY SİZİ DÜŞÜYOR EVET SİZİ DÜŞÜNÜYOR CEBİNİZDE NE KADAR PARA VR ONU DÜŞÜNÜYOR MICRO GİBİ :d

• BİRİ TERCÜME ETSİN BEYLER

quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omris2013<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br><br>xboxone candır :D satamamısmı gt6 vay yazık :D acıdım şimdi bu arada gt5 online kesmemesi lazım bu haksızlıktır ps3 cülere :D</blockquote><br><br>olmayan oyunları mı candır hatırlasana micro nun yaptıklarını dönekliğini inş ilerde bunu düzeltir sony</blockquote><br><br>sony de paragöz firma mıcroda farkındaysan 1 360 gamepad kulaklık girişi ps4gamepad getiridi 2 xbox360 menü arkadaşlarla sesli konusma ps4 gecirlirdi kime bakara 360 bakarak xbox360 senelik ücret butum milet xbox360 live sitemını ücretli olduğunu bilyor ve ps4 bunu xbox bakarak gecirdi şimdi diyorsunkı sony sizelri düşünüyor kardeşim kımse kımse düşünmüyor düşünse ps4 ülkende aynı anda cıkması lazımdı 2 plan atıldın<br><br>sony sizlerini düşünüyor GT5 ONLİNE sistemı neden kapanıyor sence gt6 satılmaması olduğu icin bütün millet GT6 ALMASI İCİN DİYORSUNKI SONY SİZİ DÜŞÜYOR EVET SİZİ DÜŞÜNÜYOR CEBİNİZDE NE KADAR PARA VR ONU DÜŞÜNÜYOR MICRO GİBİ :d

• Carlosolivera31 sen nasil bir xbox fan boyusun la. Ergen
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.