Şimdi Ara

%10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Özel kampanyalarla! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
150
Favori
213.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bildiğin sünger yatak gibi duruyor

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Asagidaki yatakla fakat benim sorum yatak degil burada kullanilan ds farkliligi ki sizinki dusuk soylenenden, ayrica yay icin kullanilan olumsiz ve kotu yorum. Bu konuda bilgi ve detay rica ederim. Yani 75ds ile sizinkindeki fark fiyat dusurmek icin malzemeden kisma mi? Ne fark var ikisinin oraninda, ayrica yay olusu standart yatak katagorisine mi sokuyor. Yay koymanizin ne gibi avantaji veya dejavantaji var? Eger kiyasladigi diger urunude sorarsaniz oda visko love sanirim forumda konusu var.

    http://www.hepsiburada.com/m/mattrest-milky-visco-yatak-80x180-30-gun-deneme-suresi-p-EAKMONMLKY18018

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak



  • ogormek O kullanıcısına yanıt
    Maalesef belirttiğiniz ürün içeriklerine ait yatak modelimiz bulunmamaktadır.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben baska sorularda sordum. Bumudur cevabiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Ayrica madem o urunden bulunmuyor diger kafamdaki soruyuda sormak istiyorum. Verdigim linkte de ust visko alt 5cm yay yaziyor sizde de aynisi diye biliyorum. Sizin urunle verdigim linlteki urundeki fark nedir?
    Bunlari karalama icin degil kafamdaki soru isaretlerine cevap bulmak adina soruyorum. Para veriyoruz sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • ogormek O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Yatak modellerimize ve içeriklerine şu linkten ulaşabilirsiniz:http://kargibi.com.tr/kategori/yatak

    Linki size takdim etmemin sebebi, bizim istediğimiz özelliklerde yatak üretimi yapabilmemizdir. İstersek bonel yaylı, normal yaylı, viscolu, viscolu süngerli, süngerli, paket yaylı süngerli veya istediğimiz paket yaylı ve viscolu yatak üretimi yapabiliriz. Biz firma olarak '95 yılından beri yay, yatak ve baza üreticisiyiz. İstersek 60, 70, 80 dansitelerinde visco yatak üretimi de yapabiliriz. Fakat yaptığımız ar-ge çalışmaları, tecrübemiz ve tam ortopedik sağlık yapısı için uygun gördüğümüz yatak modeli 60 dansite ve beş bölgeli pocket spring teknolojili yataktır. Visco materyalinin dansitesinin artırımında fiyat farkı olmaktadır. Fakat biz bu sertlik(yoğunlaştırma) farkını pocket spring teknolojisiyle de sağladık. Sadece vücudun şeklini alan değil de hem şeklini alan hem de şekil veren yatak modeli ürettik. Konu başlığının ilk mesajından yatakla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    Forum üyelerine özel olarak sunduğumuz kampanyadaki yatağın adı ViscoPlus modeldir. ViscoPlus model, bonel yay değil ve muazzam bir teknoloji olan paket yay(pocket spring) teknolojisi ve 60 DNS (dansite) viscoyla birleşmiş tam ortopedik yatak modelidir.

    ViscoPlus modelin farklarını konu başlığının ilk mesajından alıntılama yapmak isterim;


    ViscoPlus modelin visco katmanını artırmak gerekli midir, sorun veya azlık teşkil eder mi?

    Ar-ge ve diğer bütün takım organlarımız tarafından incelenip uygun görülen ViscoPlus model beş(5) cm viscolu olan modeldir.
    ViscoPlus yapısında ki pocket spring teknolojisinin üstüne maksimum 8 cm kalınlığında Visco kullanılmalıdır aksi halde sadece visco yatak halini alabilir. Bu göz önünde bulundurulduğu takdirde herhangi bir problem oluşturmaz, bütün bozulmaz.

    Neden ‘Pocket Spring Teknolojisi’ ile birleştirilmiş, Visco yatak tavsiye ediyorsunuz? Sizin açınızdan komple visco olan yataklara göre bir avantajı mı vardır? Kaç adet torba yay olmalıdır?

    quote:


    hocam peki sizin yatakta viskonun altında yay olması daha mı iyi? ne faydası var?
    yoksa yayın maliyet avantajı mı var komple visko olan yataklara göre?

    quote:


    Merhaba,
    Şu anki yatak teknolojilerine göre sadece Visco içeren yataklar tercihimiz değildir. Torba yay yabancı lisanıyla pocket spring teknolojisi en uygundur. Üstünede Visco konforu sağlamak ve beden dengesini oturtmak için visco katmanı konulur. Elbette altında pocket spring teknolojisi içeren yataklar modeller bizim açımızdan daha iyidir. Çünkü visco sadece bedenin şeklini alır, pocket spring ise hem şekil alır hem basınç uygular. Her ikisinide ayrı ayrı 5 bölgeye sağlar. Özellikle Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız için bu tarz modeller gereklidir çünkü bel, boyun problemleri ve diğer eklem ağrılarının oranı diğer ülkelere oranla yüksektir. Bizim bedenimizin hem dengelenmesi hemde şekle girmesi gerekmektedir. ViscoPlus bunu en iyi biçimde sağlar.
    Bizim için fiyat konusunda ve paketleme konusunda elbette sadece visco içeren yataklar daha az maliyetlidir ve daha kolaydır. Yayları sarmak rulolamak her zaman daha zor ve risklidir, tabii ki bütün bunları aşmak imkansız değildir. Öncelikli hedefimiz sağlık sunmak olduğu için fiyat ve diğer zorluklar bizim açımızdan çok da teşkil etmemektir, yeter ki huzuru ve doğru yatağı bulalım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:


    Merhaba,
    Pocket spring teknolojisi için en az 800+ yay kullanılması gerekiyor diye okudum. ViscoPlus yataklardaki yay adedi nedir acaba?

    Merhabalar,
    ViscoPlus modelinde toplam 806 Adet birbirinden bağımsız paket yay vardır. Pocket springleri beş farklı basınca sahiptir, vücudun her bölgesine beş bölgesel basınç uygular.
    Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım :)


    Sağlık sorunları ve fiziksel endişeler için ViscoPlus model ideal midir? Bel, boyun ve diğer eklemsel fıtıklar için tavsiyeniz ne olur?


    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:

    Orijinalden alıntı:
    Boyum 1,70, kilo 76. Eşimde boyun düzleşmesi mevcut. Önerdiğiniz ebat ve model yatak hangisidir? Fiyat nedir?

    Merhaba;
    Eşiniz ve sizin için tavsiye edeceğim model ViscoPlus yataktır. 150x200 veya 160*200 ebatta düşünebilirsiniz. Boyun düzleşmesinden dolayı bir müşterimize de bu yatağı tavsiye ettik. Herhangi bir problem yaşamadı, boyun düzleşmesi için idealdir. Yaylar birbirinden bağımsız olacağı içinde uyku seyriniz herhangi bir hareketten etkilenmez.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:

    Orijinalden alıntı:
    Selam
    Annem oldukça kilolu . Sert yatakta yatamıyor . Yumuşak koltukta rahat ediyor. Bel agrısı fazla yok yorulunca oluyor. Ne tavsiye edersiniz??

    Merhabalar,
    Yumuşak koltukta rahat ediyorsa ve belirttiğiniz diğer özelliklere ViscoPlus üzerine araştırma yapmaya yönelebilirsiniz. Ve daha detaylı olarak özel mesaj aracılığıyla benimle yaş-boy-kg ve diğer bahsetmek istediğiniz özelliklerini bildirebilirsiniz. Öte yandan oldukça kilolu ile doktor tavsiyesi almamız gerekebilir, görünmesi gerekebilir. Ardından karar verebiliriz :)

    Soracaklarınız olursa lütfen çekinmeden sorunuz, yardımcı olmaktan memnun olurum.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi

    quote:

    Orijinalden alıntı:

    Merhaba Mehmet Bey,

    Bir Bilgisayar Mühendisliği öğrencisine önerebileceğiniz(satışınızda bulunan) yatak çeşidi hangisidir? Neden bunu belirttim, biraz sırt ağrısı çekiyorum ve bu sırt ağrısının arada bir bilgisayar üzerinde fazla vakit geçirmeme bağlamakla birlikte, yan unsur olarak yatağıma bağlıyorum. Spor yapan birisiyim, o yüzden düzgün uyumam çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Merhabalar,
    Genellikle insanlar artık masa başı işleri daha çok yapar hale geldiler bu yüzdende çok hareketli kalamayabiliyorlar. Bunun oluşturacağı sorunların önüne; yatak faktörü çok rahatlıkla geçebiliyor. Verdiği konfor, sağladığı düzenli basınçlar, aldığı vucüt şekli, tam ortopedik yapısı ve en önemlisi sağladığı düzgün kan akışı bütün bunlar gündelik işlerimizi kolaylaştırmakta ve dinç, zinde bir beden kazanmada en önemli araç halindedir.
    ViscoPlus modelin belirttiğim niteliklerde uzmanlığı tespit edilmiş ve saygıdeğer müşterilerimiz tarafından onaylanmıştır. ViscoPlus model yatak düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla bir bütün halini alır ve boyun, sırt, bel ağrılarının; yataktan gidermesini beklediğiniz beklentilerinizi karşılar.
    Geçen günlerde sizin gibi bir mühendis adayımız daha ViscoPlus model tercih etti. Dilerim konforu yakalarsınız.
    Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:

    Orijinalden alıntı:
    merhaba hayırlı satışlar
    bende bir yatak almayı düşünüyorum konuyu biraz okudum
    öncelikli olarak şunu sormak istiyorum

    çift kişilik bir yatak nasıl kişiye özel olabilir ? yatağın bir kisminda yumuşak diğer tarafında sert yada aynı yaylar mi kullanıyorsunuz ?
    yaklaşık olarak 1.78 cm /90 kg(tabi bunlar sadece benim olculerim) ve boyun düzlesmesi var ve beklentim uyandığımda dinlenmiş olarak , dinç bir şekilde gözümü acabilmek ve yattigimda üzerine yattığım şeye verdiğim rakamı düşünmemek :)
    Nasıl birşey tavsiye edersiniz ?

    Merhabalar,
    İlginiz için teşekkürler.
    Kişiye özel çift kişilik yatak; kişilerin fiziksel özelliklerine göre uygun sistem seçilerek kişilerin yattığı tarafa yerleştirilir. Bir kare düşünün sağ tarafı sert sol tarafı yumuşak gibi; bu şekilde özelleştirilebilir. ViscoPlus modelde bu metod beş bölgeli pocket spring teknolojisi ile ve akıllı visco sünger ile uygulanmıştır. Kişi fiziksel olarak verdiği basıncın karşılığını almakta ve alması gereken tam ortopedik basınca ulaşmaktadır.
    ViscoPlus modelin asıl tarafı visco katmanlı olan ne yumuşak ne sert olan ideal taraftır; diğer tarafı HR süngerli sert taraftır. Paket yaylar olarak taraflarda fark yoktur. Sünger olarak sertlik vardır.
    Fiziksel özelliklerinize göre rahatlıkla ViscoPlus model düşünebilirsiniz. Yüksek oranda, yatak sistemiyle kesintisiz uyku; dinlenmiş olarak güne zinde başlatma konularında uzmanlık ve tam ortopedisiyle sağlık; sunmakta, sağlamaktadır. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla mükemmel bir bütündür, fiyatlar kampanyadadır. Taksitlendirme ve kapıda ödeme imkanları da mevcuttur.
    Daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmak isterim.

    -
    Bel, boyun ve diğer bütün eklemsel fıtıklarda ve bu sebepli ağrılarda ViscoPlus uzmandır ve sorunları giderir. Fakat, kısa bir süre önce bel fıtığı ameliyatı geçirmiş veya bel fıtıkları olan müşterilerimize her şeyden önce bir doktordan yatak tavsiyesi almalarını öneriyoruz. Böyle durumlarda yatak seçimi için daha doğru bir adım atmış oluruz. Doktor tavsiyesine göre özel yatak üretimi sağlayabiliriz.

    Rulolama metodu(sarma) Pocket Spring teknolojisinde ve viscoda zedeleme(deformasyon) oluşturur mu? Paketin nasıl açıldığını ve rulodan çıktığını görebileceğimiz görsel var mı? Yatak kaç saat içinde kendine gelmektedir? Rulolu halde maksimum ne kadar bekletebilirim?


    Makinelerimiz ve alternatiflerimiz sayesinde sarılan yataklar asla deformasyona uğramamaktadır. Yaycısıda biz olduğumuz için sorunsuzca sarma işlemini gerçekleştirebiliyoruz.
    Üreticisi olduğumuz paket yayların özünü bildiğimiz için rulolama, paketleme, sarma tekniklerini iyi biliriz, en ufak bir deformasyona uğramadan işlem gerçekleştirilir. Bu konuda bizim tecrübemize güvenin.

    Rulolo halde maksimum 60 gün bekletebilirsiniz, herhangi bir sorun oluşturmaz.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak



  • ogormek O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sorularınızı cevaplıyordum.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • ogormek O kullanıcısına yanıt
    Karalamak değil efendim estağfurullah, tabii ki sormak en doğal hakkınız. Verdiğiniz linke girdiğimde 'sayfa bulunamadı' hatası alıyorum. Mümkünse yatağın içeriğini yazabilir misiniz?

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Hocam gerek yok cokta onemli degil. Bunca insan memnunsa zaten sorun yoktur. Lateks yerine neden yay sistemi oldugunu merak etmistim oda ilk sayfada bahsedilmis kisaca. Cevabin icin tsk ederim. Ev kirada, evdeki bazamin kaclik olduguna bakacagim. Dun yatak odasini aldim baza var diye baza almadim. Bazanin boyutunu ogrenip 150 yada 160lik siparisi verecegim ins

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • terapy spanın farkı ne tam anlamadım ? biraz daha pahalı?

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogormek

    Hocam gerek yok cokta onemli degil. Bunca insan memnunsa zaten sorun yoktur. Lateks yerine neden yay sistemi oldugunu merak etmistim oda ilk sayfada bahsedilmis kisaca. Cevabin icin tsk ederim. Ev kirada, evdeki bazamin kaclik olduguna bakacagim. Dun yatak odasini aldim baza var diye baza almadim. Bazanin boyutunu ogrenip 150 yada 160lik siparisi verecegim ins

    Merhabalar,

    Her zaman yardımcı olmak isterim.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    terapy spanın farkı ne tam anlamadım ? biraz daha pahalı?

    Merhabalar,

    Visco Theraphy SPA yastık modeli, hediye olarak gönderdiğimiz normal visco yastık modeline göre daha büyük ebatlara ve terlemeyi daha az tutan hava koridorlarına sahiptir.

    Normal gönderdiğimiz visco yastık:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik *Ebat: 50 x 32 x 10 cm
    Talep üzerine gönderdiğimiz indirimli visco yastık:http://kargibi.com.tr/urun/yastik-farki *Ebat: 60 x 40 x 11 cm

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak



  • Merhaba
    150x200 ebatli visco ped almak istiyoruz fiyat verebilir misiniz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre99

    Merhaba
    150x200 ebatli visco ped almak istiyoruz fiyat verebilir misiniz acaba

    Merhabalar,

    Detaylı ulaşabilmeniz adına link takdim etmek isterim:http://kargibi.com.tr/urun/visco-ped

    Fiyatlar ve ölçüler sitede mevcuttur, rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta soru sormuştum az önce 100x200 yatağın siparişini sanalpazar'dan verdim. Umarım memnun kalırım. İyi çalışmalar

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dobrerano

    Geçen hafta soru sormuştum az önce 100x200 yatağın siparişini sanalpazar'dan verdim. Umarım memnun kalırım. İyi çalışmalar

    Merhabalar :) ,

    ViscoPlus yatağınız ve hediye visco yastığınız size ulaştırılması üzere kargoya teslim edilmiştir. Sanalpazar üzerinden takip kodunuz paylaşılmıştır, kendinizi kargonun gelişine göre ayarlayabilirsiniz. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • hocam royalflex cisco ile visco tam ortopedik arasindaki fark nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MutluPmyo -- 5 Nisan 2015; 10:33:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • bizmkilere gosterdim ne biliyim hiçbiri tipsel açıdan hiç beğenmediler rulonanan yatakmı olurmuş adi belli gibisinden laflar döndü kumaş üstüne havlu kaplama sunger adi yataklara benzettiler 2 sene once istikabal enerji yatak almıştık değil rulolamaya kalkmak, yerinden zor kalkıyor iki kişiyle :) arkadaş videoda eliyle vurunca yatağa yana kayıyor yatak videoda :), yatak uzmanı değilim ama paylaşılan gorseller bilidiğin öğrenci işi sünger yatağı gibi duruyor hem alçakta....anlamadım gitti bilinmedik markların satıcıları doldurmuş forumu neyin ne olduğunuda tam anlayamıyosun bilindik markaların mağzalarını dolaşmak fikir almak şart bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Nisan 2015; 20:01:14 >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    bizmkilere gosterdim ne biliyim hiçbiri tipsel açıdan hiç beğenmediler rulonanan yatakmı olurmuş adi belli gibisinden laflar döndü kumaş üstüne havlu kaplama sunger adi yataklara benzettiler 2 sene once istikabal enerji yatak almıştık değil rulolamaya kalkmak, yerinden zor kalkıyor iki kişiyle :) arkadaş videoda eliyle vurunca yatağa yana kayıyor yatak videoda :), yatak uzmanı değilim ama paylaşılan gorseller bilidiğin öğrenci işi sünger yatağı gibi duruyor hem alçakta....anlamadım gitti bilinmedik markların satıcıları doldurmuş forumu neyin ne olduğunuda tam anlayamıyosun bilindik markaların mağzalarını dolaşmak fikir almak şart bence

    Dediginiz yataklar 3 katı fıyata satılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 5 Nisan 2015; 20:11:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    bizmkilere gosterdim ne biliyim hiçbiri tipsel açıdan hiç beğenmediler rulonanan yatakmı olurmuş adi belli gibisinden laflar döndü kumaş üstüne havlu kaplama sunger adi yataklara benzettiler 2 sene once istikabal enerji yatak almıştık değil rulolamaya kalkmak, yerinden zor kalkıyor iki kişiyle :) arkadaş videoda eliyle vurunca yatağa yana kayıyor yatak videoda :), yatak uzmanı değilim ama paylaşılan gorseller bilidiğin öğrenci işi sünger yatağı gibi duruyor hem alçakta....anlamadım gitti bilinmedik markların satıcıları doldurmuş forumu neyin ne olduğunuda tam anlayamıyosun bilindik markaların mağzalarını dolaşmak fikir almak şart bence

    Dediginiz yataklar 3 katı fıyata satılıyor.

    dediğiniz doğruda nekadar ekmek okadar köfte hesabı lafı var gibi biraz satıcılar yok efenim fabrikadan direk arz satış olduğu için bukadar ucuz anlamında bişey yazıyorlar kalite birebir anlamında ama kendimde ticari sektördeyim çocuk kandırmasınlar en fazla %20 %25 ucuz olabilir 2-3 katı değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Nisan 2015; 20:30:43 >

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak



  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.