Şimdi Ara

Ne Yapsam Media Player 11 Kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar . ben Windows Media pLayer 11 kurdum. ama bana biraz ağır geldi Media player 10'a göre.

hem içeriğinide beğenmedim hemde çevrimiçi şeyler nedense bende yok.

hasılı kelam bu 11 kaldırıp 10 geçmek istiyorum. Bir sürü yöntem denedim olmadı.

şöyle garanti bir yöntem var mı yahuuu

Fuzuli
  • Hocam denediğim yöntemdi

yeniden denedim, olmadı

dediğim gibi garanti değişme yöntemi bilen var mı?

ne yapsam neyi denediysem olmadı
    2x2GB Team Xtreem Dark @1066 Mhz|E6600 @3.0 Ghz|2xSeagate ST3250410AS(Raid 0)
  • Player'ın önceki bir sürümüne dönme
    Windows Media Player, Windows işletim sisteminin bir özelliğidir ve tamamen kaldırılamaz. Ancak, Windows XP'de, daha önce bilgisayarınızda bulunan Player sürümüne dönebilirsiniz.

Aşağıdaki yordamı gerçekleştirmek için yönetici olarak veya Administrators grubunun bir üyesi olarak oturum açmış olmalısınız.
    Bilgisayarınıza bağlı olabilecek tüm taşınabilir müzik veya video aygıtlarının bağlantısını kesin.
    Daha fazla bilgi için bkz: Windows Media Player kaldırıldıktan sonra aygıtlarda oluşan sorunlar.
    Denetim Masası'nın Kategori Görünümü'nde, Program Ekle veya Kaldır'ı tıklatın ve sonra Program kaldır'ı tıklatın.
    Listenin en üstünde, Güncelleştirmeleri göster onay kutusunu seçin.
    Windows XP - Yazılım Güncelleştirmeleri bölümünde, Windows Media Player 11'i tıklatın ve sonra Değiştir/Kaldır'ı tıklatın.
    Görüntülenen iki onay iletişim kutusunda Tamam'ı tıklatın.
    Geri alma işlemi tamamlandığında (tamamlanması birkaç dakika sürebilir), Yeniden Başlat'ı tıklatın.
    Denetim Masası'nın Kategori Görünümü'nde, Program Ekle veya Kaldır'ı tıklatın ve sonra Program kaldır'ı tıklatın.
    Listenin en üstünde, Güncelleştirmeleri göster onay kutusunu seçin.
    Windows XP - Yazılım Güncelleştirmeleri bölümünde, Windows Media Player 11 Çalışma Zamanı'nı tıklatın ve sonra Değiştir/Kaldır'ı tıklatın.
    Windows Media Player 11'in Amerikan İngilizcesi dışındaki bir sürümünü yüklediyseniz, 9, 10 ve 11. adımlarda bahsedilen iletişim kutularındaki yönergeler İngilizce görüntülenebilir.
    Görüntülenen ilk onay kutusunda Tamam'ı tıklatın.
    Görüntülenen ikinci iletişim kutusunda, Geri alma işlemine devam etmek istiyor musunuz? onay kutusunu işaretleyin ve sonra Tamam'ı tıklatın.
    Geri alma işlemi tamamlandığında (tamamlanması birkaç dakika sürebilir), Yeniden Başlat'ı tıklatın.
    Microsoft Kullanıcı Modu Sürücü Çerçevesi Özellik Paketi 1.0 öğesini tıklatın ve sonra Kaldır'ı tıklatın.
    Yazılım Güncelleştirmesi Kaldırma Sihirbazı'ndaki yönergeleri izleyin.
    Wudf01000 onay iletişim kutusunu görünürse, devam etmek için Evet'i tıklatın. Yazılım kaldırma işlemi tamamlandığında (tamamlanması birkaç dakika sürebilir), Son'u tıklatın.

Not Windows Media Player 11'i ve Windows Media Biçimi 11 Çalışma Zamanı'nı kaldırır ve sonra C00D271D ("Digital Rights Management bileşeninde bir sorun oluştu. Microsoft ürün desteğine başvurun.") hatasıyla karşılaşırsanız, Windows Media Biçimi 9.5 Çalışma Zamanı'nı yükleyerek sorunu çözümlemeniz mümkün olabilir. Çalışma Zamanı'nı yükleme hakkında bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki 891122 numaralı "Windows Media Digital Rights Management etkin ortam yürütücüleri güncelleştirmesi" makalesine bakın.
    ---------------------------------------

hocam burada

media player kaldır yapıyorum. öyle bir kaç dakika sürmüyor

yeniden başlat

media çalışma zamanı kaldır

yeniden başlat

sonra Microsoft Kullanıcı Modu Sürücü Çerçevesi Özellik Paketi 1.0 öğesini göremiyorum

media player güvenlik güncellemesini kaldır diyorum orada siliniyor kayıt defterinden falan filan geliyor

yeniden başlat diyorum OL-MU-YOR

Acaba kurarken eksik yanlış mı kurduk yahuu.

yapamadım

• Üstüne yeniden kurup,bu yönergeleri tekrar uygulayıp kaldırmayı dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wmp11 i kurarken, xp geri yükleme noktası oluşturur.

sistem geri yüklemeye git. wmp11 den önceki zamana dön.

böyle olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 8 Ağustos 2006; 1:39:21 >

goldenverg hocam 10 tekrar kuramam yeni sürüm diyor onu hiç denemiyorum.

leo1999 hocam geri dönüşüm bu ay ile geçen ayı gösteriyor. bu olay daha önce. keşke önceki ayları da görmenin bir yolu olsaydı.

Arkadaşlar hepinize ilginiz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.

bu yöntemi bir sitede buldum. site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama kişinin üye ismini vermek boynumun borcu.

"musti1462

C:\WINDOWS\$NtUninstallwmp11$\spuninst klasöründeki spuninst.exe yi çalıştır"

Allah razı olsun. valla tek kalemde işlem tamam. ilgili dosya gizli. normalde göremeyebilirsiniz.

ben çalıştıra kopya ettim.işlem tamamdır.

hepinize çok çok teşekkür ediyorum.

şimdi media player 10 kurulmuyo

anlamadım valla ama bi işe yaramıyo ha 10 ha 11
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.