Şimdi Ara

iOS uyumlu medya uygulaması nPlayer, 2.4 sürümüne güncelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • iOS uyumlu medya uygulaması nPlayer, 2.4 sürümüne güncelledi



     

    iOS 7 ile hayat geçen tasarım anlayışıyla Newin adlı geliştirici tarafından hazırlanan medya oynatma uygulaması nPlayer, birçok hata düzeltmesi ve yenilik ile 2.4 sürümüne güncelledi.

     

    Desteklediği MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, ASF, FLV, OGV, RMVB, TP video, MP3, WAV, WMA, FLAC, APE ses, SMI, SRT, SSA, IDX, SUB, LRC altyazı ve JPG, PNG, BMP, GIF, TIFF fotoğraf formatları ile her türlü multimedya ihtiyacını karşılayacak bir oynatıcı olma özelliğini taşıyan nPlayer, H.264 / MPEG4 hızlandırma desteğiyle de yüksek çözünürlüklü videoların altından rahatlıkla kalkabiliyor. Parmak hareketleri ile rahatlıkla kontrol edilebilen ara yüzü ve kablosuz aktarma özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken uygulama, yayınlanan 2.4 sürümüyle ise öncelikle 8 farklı kalemde belirlenen birçok hatadan kurtuluyor. Ayrıca artık iTunes üzerinden yedekleme yapabilen, animasyonlu GIF'lere destek veren, Çince dil desteğine kavuşan, videolara yakınlaşma yapılmasına imkan tanıyan ve arama ile index barları ayarlar içerisinden kapatılabilen nPlayer, son olarak geliştirilen indirme özelliğiyle de eskiye oranla daha iyi bir deneyim ortaya koyabiliyor.

     

    Evrensel (iPhone, iPod Touch ve iPad) yapıda geliştirilen ve 8,99 TL fiyat etiketiyle satılan nPlayer uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

     

     







  • Uygulama sanırım yeni ve Dolby AC3 ses desteği var gözüküyor. Dolby bu ses formatını kullandırmak için her bir download başına 1$ istemekte. Yarın program yapımcıları ac3 desteğini çekiyoruz derlerse hiç şaşırmayın

  • Şık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.