Şimdi Ara

WP için geliştirilen alternatif Instagram istemcisi Pictastic de direkt mesaj özelliğine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • WP için geliştirilen alternatif Instagram istemcisi Pictastic de direkt mesaj özelliğine kavuştu



     

    Gün içerisinde aldığı güncelleme ile Instagram Direct özelliğine kavuşan 6tag sonrası, benzer desteği yeni güncellemesiyle diğer alternatif uygulamalardan Pictastic de aldı.

     

    Bu doğrultuda 3.4 sürümüne güncellenen resmi uygulamaya alternatif Instagram istemcisi Pictastic, "Instagram Direct" özelliği sayesinde kişilerin belirledikleri arkadaşlarına fotoğrafların olduğu özel mesajlar yollamasına ve aynı şekilde bu tarz mesajlar almasına imkan tanımaya başladı.

     

    Windows Phone 8 ve Windows Phone 7.5 işletim sistemine sahip telefonlar ile kullanılabilen Pictastic uygulamasına ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. 










  • Mesajları silemediğim bir mesajlaşma programım var ne mutlu bana. Israrla nokia kullanmak isterken hayatım en buyuk hatasını yapmışım elinize sağlık çok iyi bir uygulama kutlarım??????????????????

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Mesajları silemediğim bir mesajlaşma programım var ne mutlu bana. Israrla nokia kullanmak isterken hayatım en buyuk hatasını yapmışım elinize sağlık çok iyi bir uygulama kutlarım??????????????????

    6tag kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.