selam aradaşlar bi tane wireless modem arıyorm sizce en iyi modem hangisi 4 port lu ve wireless olacak ve print server desteği olsa pek fena olmaz. bitane robotics var ama oda çok ıısınıyor ve ısınınca sapıtıyor yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_boy07 -- 8 Ağustos 2006; 10:34:21 >
airties RT 210 ısınma sorunu yok çekim iyi seviyede
ben de rt210 kullanıyorum ısınma sorunu yok derken modem çok ısınıyor! ama sorun oluşturmadı bugüne kadar altında metal plaka var o baya sıcak ama sanırım soğutmaya yardımcı olması için koymuşlar...
bu havalarda ısınmayan modem var mı hepsi belli derecelere ulaşıyor mesela zoom kullanıcılarından bazıları ellerini bile dokunamadıklarını ifade ediyorlar
burdaki ısınma soruu yok demek senin de söylediğin manada stabil çalışıyor yani ısıdan dolayı kesinti takılma gibi sorunları yok
en azından benim kullandığım ve araştırmalarıma göre
otomatik kurulum yapıyor cd deki programı yükleyince bütün yapılanmayı yapıyor sen sadece internet şifreni giriyorsun ve kota sayacı da mevcut türkçe klavuz kitabı ise ayrıntılı
türkçe arayüz olduğundan çok basit tak kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 21 Ağustos 2006; 11:46:58 >
otomatik kurulum yapıyor cd deki programı yükleyince bütün yapılanmayı yapıyor sen sadece internet şifreni giriyorsun ve kota sayacı da mevcut türkçe klavuz kitabı ise ayrıntılı
selam aradaşlar bi tane wireless modem arıyorm sizce en iyi modem hangisi 4 port lu ve wireless olacak ve print server desteği olsa pek fena olmaz. bitane robotics var ama oda çok ıısınıyor ve ısınınca sapıtıyor yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Demek ROBOTICS ısınınca sapıtıyor öyle mi? Yani çok güzel bir kavram ve çok güzel bir açıklama olmuş. Bir modem ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi. Sen robotics'in ürettiği modemleri bırak diğer firmalara kıyas açısından söylüyorum ürettiği modemlerin fiyatının totali kadar AR-GE'ye para harcayan bir firma. Ayrıca MAX-G teknolojisini sunan bir firma daha yok. Airties gibi pişirme mesh teknolojisi sunmuyor. Görüntü olsun diye çift anten de koymuyor. Modemlerinin en az %90'ında anten sökülebiliyor ve 5db yada tercihe göre 9db lik anten takabiliyorsun çekme gücün artsın istiyorsan. Eğer çift antenin sana büyük katkısı olsaydı emin ol bütün modemler bunu kullanırlardı.Mesh dedikleri teknoloji robotics de 5 yıldır var acsess point ve routerlarla bunu yapıyorsun zaten. Arkadaşlar AIRTIES dedikleri için bunu yazıyorum yoksa beni ilgilendirmez. Bana göre robotics uzmanların tercih ettiği tek modemdir. Modem ısınınca sapıtır mı bilmem ama bu linki robotics den arkadaşıma attığımda o ne olur bilmiyorum sanırım gülmekten yıkılcak
Arkadaslar konunun basligi en iyi modem. Tavsiyeler elbette iyi guzel ama tavsiye istenmiyo anladigim kadariyla. En iyi modem acik farkla USR 9108 dir diger modemlere gore de oldukca buyuk bi farkla.. tum guvenlik ozellikleri + sundugu ozellik ve performansiyla basta gelir.. isininca sapitma gibi bi durumu da kesinlikle soz konusu degildir.. Sonrasinda Alcatel Thomsonun en son modeli gelir.. ama Macintosh kullanicilarina tavsiye etmem.. (Alcatel'i) Bazi portlar video konferans konusunda sorun cikartir ichat ile konusurken.. Ve diger tum marka modeller bu ikisinden sonra gelir.. cok detayli arastirirsaniz ozelliklerini tum modemlerin bu acikca gozukur..