Şimdi Ara

Samsung, Smart TV kullanıcı etkileşimlerini daha da geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung, Smart TV kullanıcı etkileşimlerini daha da geliştiriyor





    Akıllı televizyon modellerini Smart TV adı altında pazarlayan ve sektörde lider konumda bulunan Samsung, akıllı televizyonlarında tüketiciye yönelik teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Firmanın yaptığı duyuruya göre gelecek ayki CES 2014 fuarında 2014 model akıllı televizyonlar daha gelişmiş kullanıcı etkileşimleriyle ziyaretçilerini bekliyor olacak.




    Samsung Smart TV modelleri hali hazırda el hareketlerini ve sesli komutları algılayabiliyordu. Yeni geliştirmeler ile bu iki özellik hem daha gelişiyor hem de daha fazla ülkede kullanıma sunuluyor.




    Samsung'un sesli etkileşim özelliği 11 ülkede kullanımdaydı. Gelecek yıl 12 ülkeyi daha kapsama alanına alacak ve toplam ülke sayısı 23'e yükselmiş olacak. Ayrıca sesli etkileşim teknolojisi sık kullanılan fonksiyonlara odaklanacak ve kullanıcının kelime gruplarını daha çok dikkate alacak. Böylece daha akıcı bir etkileşim ortaya çıkacak.




    Sesli komut ile arama yapıldığı zaman ise alt kısımda açılan yeni bir pop-up pencerede tüm sonuçlar görünecek ve kullanıcılar ilgili uygulamaya geçiş yapabilecekler.




    Ses etkleşimi yanında el hareketleri algılama sistemi de parmak seviyesine kadar geliştirilmiş durumda. Kullanıcılar parmak hareketleri ile kanal değiştirme, ses yönetimi, önceki ekrana geri dönme, videoyu durdurma gibi işlemleri parmak hareketlerini kullanarak yapabilecek. Yeni modellerin CES 2014 fuarı sonrasında satışa sunulması bekleniyor. 

     

     



    Kaynak:http://global.samsungtomorrow.com/?p=31581







  • televizyonda samsung, lg, sony. ötesi yok
  • Samsung es7000kullanıyorum..bence tv de samsungdan uzak durun..

  • Sharp,Sony,Panasonic,LG... Dahası Yok.!!

  • Smart TV, günümüzün en gereksiz teknolojilerinden birisi. TV den nete girmek ya da uyduruk kumandayla nette dolaşmak aşırı gereksiz ve saçma geliyor bana. Kim adam akıllı ve devamlı olarak "smart tv" özelliklerini kullanıyor ki? Zaten lcd veya led tv si olanların çoğunda dsmart digiturk falan var. tv nin kumandası bile kullanılmıyor ki kalan özellikleri kullanılsın..

  • Şahsi kanaatimce, bütçesi az olana bir tane en baba bilgisayar yeter. Bu ise lükse girdiği kesin.

  • smart çok gereksiz birşey ....
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    tv den neden memnun değilsiniz acaba.bende 46 f 7000 almak istiyorum
  • Tv de sunulan Smart tv özellikleri cok hantal ve dogru duzgun calsımıyor..gerçi bu genel bi sorun bu özellikler için fazladan para verilmeyin.

    Elle sesle kontrol hikaye ozellikler pratik değil..
    3d aktif gozluk pille ugrasmak can sıkıcı..gozluk sayısı az..ve gozlukler pahallı..
    es7000 ekranda koruma yok ufak bi darbede olu pixel olustu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.