Şimdi Ara

The Witcher 3'ün Konsol Çözünürlüğü Belli Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     CD Projekt'in büyük merakla beklenen oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, sahip olduğu ayrıntı ve genişlikle birlikte dikkatleri çekiyor. Daha önce oyunun konsol sürümleri için 30 FPS'nin hedeflendiğini belirten Balazs Torok'un röportajından yeni kısımlar yayınlandı. Böylelikle oyunun konsol sürümü adına bir belirsizlik ortaya çıktı.
     
        Yaptığı açıklamalarda Torok, "The Witcher 3'ü konsollara geliştirirken ilk amacımız yüksek düzeyde grafik kalitesi sunmak. Şu an için oyunun çözünürlüğüyle ilgili yorum yapabilecek bir konuma gelemedik. Fakat görüntü oranı açısından hedefimiz 30 FPS." sözlerine yer verdi.
     
        The Witcher 3 gibi büyük bir oyunun konsolları zorlaması oldukça normal. Bakalım oyunun çıkışına yaklaştıkça ne gibi açıklamalar göreceğiz? 








  • çözünürlük belli olunca haber yapsaydınız daha iyi olmazmıydı :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 900p konsola yeterde artar bile :DDD

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 320p olacakmış peh peh xDDDD
  • "he Witcher 3 gibi büyük bir oyunun konsolları zorlaması oldukça normal" konsollar çıkalı 3 5 yıl olsa dediklerinize aynen katılırım ama daha konsollar çıktığı gibi çözünürlük ve fps sorunları orataya çıkıyorsa diğer neslin tersine ilk 1 2 sene sonunda yeni nesil konsollar ile pc arasında ki fark baya açılır gibi geliyor. not. kendimde ps4 almayı düşünüyorum.
  • Witcher 3 diğer yönlerde de olduğu gibi grafiksel olrakta mükemmel oacak. Konsol oyuncularının da bu oyunu benimsemesini isterim. Konuya gelirsek eğer yapımcı ekip oyunu PC'nin ultra detayını konsola uyarlıyorsa zaten 60 fps olması hayal olur ki 30 fps'yi hedef almışlar. Çözünürlük konusunda PS4 avantajlı en azından 900p olabilir. Xone ise eğer cloud sistem ve ESRam gibi faktörler devereye girmesse 720p olabilir. Ama PC'nin medium - high arası yapacaksa o zaman 1080p olur. Zaten konsolda oyun oynayanlar uzaktan oynadıkları için çok farkına varacaklarını sanmam. Bence adam kısaca oyunu 30 fps yaparız ama çözünürlük konusu istemediğimiz gibi olmayabilir diyerek oyuncuları bu konuda bilgilendiriyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS3 ün çıkış dönemi oyunlarının grafikleriyle şu ankiler arasında gerçekten dağlar kadar fark var mesela ridge racer 7 ps3 grafik olarak ign den 7.5 almış bugün ps3 e çıksa RR7 grafik olarak 5 bile alamaz ama ben nedense yeni nesil konsollarda böyle bi fark yaşayacağımızı sanmıyorum yani 5 sene sonra dönüp bf4 ün ps4 sürümüne bakınca ne kadar kötüymüş diyebilecek miyiz?

    Yani yeni nesil aslında witcher 3 ü full çözünürlük ve 60 fps de çalıştırabilicek güce sahip mi? Yoksa yeni nesil boyunca göreceğimiz grafikler bu seviyelerde mi olacak diye ikilemdeyim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun arkasında Nvidia olduğu sürece 30 fps bile zor alır konsollarda 1080p mi hayal :D
    Oyun 1080p olsaydı bas bas bağırırlardı! Geçmişe baktığımızda çözünürlüğü belli değil diye kıvrılan çoğu oyunlar 900p ya da 720p geldi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nvidia iki duman efekti parası verdiği doğru hahaha...cdprojekt de buna dahil bakalım ne yapacaklar .
    Bundan önceki haberlerde tüm platformu eşit olacağını savunuyordu eski haberlerde bula bilirsiniz . Nvidia sayesinde biraz cepi dolan her firma kivirmaya başlıyor . 1080p yap ve bizleri şaşırt cd ciğim .
  • konsol sahipleri 640p 720p oynayabilir onlar alışık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    konsol sahipleri 640p 720p oynayabilir onlar alışık.

    Siz de gta5 gibi oyunları 144p' de bile oynayamıyorsunuz.Ağlanacak halinize gülüyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 fps oynadıkları oyunun çözünürlüğü çok oynak olduğundan karar vermek zor, 360p'den başlıyor en düşük konsol donanımı baz alınıyor hali ile karar vermek ilk aşamada kolay değil lakin 30 fps garanti çözünürlüğü sormayın onlarda bilmiyor.

    Eskilerin dediğine göre Witcher 3 oyunu konsolla çıktığında çözünürlüğü hiç 1 zaman belli olmayacakmış buna rağmen 30fps kendini oynatacakmış, Witcher 3 cadılar tarafından lanetlendiği rivayetleri dilden dile yayılıp günümüze kadar gelmiş, çözünürlüğü hiç düşünmeyin sorgulamayın 30fps konsolda oynayın bu olayı kurcalayanların başına çözünürlüğü değişken ama 30 fps Dünya'ya hapis olacağı diğer korkunç 1 diğer söylenti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 23 Aralık 2013; 16:27:01 >




  • Bazı arkadaşlar eksileyecek fakat söylemeden geçemeyeceğim. Bu çözünülürlük olayının konsol donanımlarıyla alakası yok. CD Projekt RED ekibinin konsol kısmında henüz çok yeni ve acemi olmasıyla alakalı. Konsollar alışık olduğumuz bir platform değil henüz acemiyiz çözünülürlük olayını nasıl halledeceğimizi bilmiyoruz diyemiyorlar da bu tip kafada soru işareti bırakan açıklamalar yapıyorlar. The Witcher 2 Xbox360'a çıktı fakat PlayStation3'e oyunu geliştiremediler. CD Projekt çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir firma olsa da konsollara tam anlamıyla performans verebilecek bir oyun yapabilmeleri için 40 fırın ekmek yemeleri gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic-ron -- 23 Aralık 2013; 16:46:01 >
  • 30 fps ve en yüksek kalite ayarlarında ve full hd den biraz daha düşük bir çözünürlükte yada full hd de olursa daha iyi olur çünkü grafik her şeydir grafik oyunu oynatan unsur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demo22

    30 fps ve en yüksek kalite ayarlarında ve full hd den biraz daha düşük bir çözünürlükte yada full hd de olursa daha iyi olur çünkü grafik her şeydir grafik oyunu oynatan unsur.


    sen oyuncu değilsin be, oyunu oyun yapan fizik motoru ve yapay zekadır
    git hd resimlerine bak onlarla oynamaya çalış sen oyunları.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mete19

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: demo22<br><br>30 fps ve en yüksek kalite ayarlarında ve full hd den biraz daha düşük bir çözünürlükte yada full hd de olursa daha iyi olur çünkü grafik her şeydir grafik oyunu oynatan unsur.</blockquote><br><br>sen oyuncu değilsin be, oyunu oyun yapan fizik motoru ve yapay zekadır<br>git hd resimlerine bak onlarla oynamaya çalış sen oyunları.


    iyide hangi oyunda adam akıllı bir fizik varki fizik ve detay birinci kural benim için ama hiç bir oyundaki fizik beni tahmin etmedi fizik deyince herşey yıkılabilir kırılabilir parçalanabilir olması gerek mesela Quantum Break çok merak ediyorum bu bir örnek ama The Witcher 3 bu gibi oyunlarda fizik yok bu yüzden söyledim ben en azından grafik en yüksek olursa daha iyi olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demo22

    30 fps ve en yüksek kalite ayarlarında ve full hd den biraz daha düşük bir çözünürlükte yada full hd de olursa daha iyi olur çünkü grafik her şeydir grafik oyunu oynatan unsur.

    bas bas bagiriyoruz grafikler arka plandadir onemli olan oynanistir senaryodur diye halen grafikler herseydir diyen cikiyo sonra neden herkes pc yi savunuyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p olacak büyük bir ihtimalle.Ama Xbox One kaldıramayacağı için yine PS4'ün hakkını yiyip,720p yapabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    1080p olacak büyük bir ihtimalle.Ama Xbox One kaldıramayacağı için yine PS4'ün hakkını yiyip,720p yapabilirler.

    Doğru söylüyorsun o kadar hava attığınız Call of Duty Xbox One'da 720p ama hakkını vererek stabil çalışıyor , 1080p PS4 ise ağlıyor. Sonra da Xbox One'a çamur atın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nvidia ile anlasmadan once butun platformlarda ayni gorsellik sunacagiz ve yeni nesil konsollarda 1080p 30fps olacak diyorlardi simdi araya Nvidia girdikden sonra dansozluk yapmaya basladilar

    .http://www.merlininkazani.com/Witcher_3_icin_yeni_nesil_hic_sorun_degil-haber-64515p1.html

    Bu endustrideki uc bes adam gibi firmadan biri idi CD Projekt ama onlarin da cebine biri uc bes kurus koyunca,osrtaya boyle sacma sapan aciklamalar cikiyor.

    Konsolarla dalga gecen arkadaslar madem pc de oyun oynuyorsunu ilk 2 witcher i oynamissinizdir.En Optimizasyon ozurlusu oyunlardan ikisidir.High ende pc nin dahi anasini aglatiyor oyun.Akici oynamak icin cidden cok saglam islemcei istiyordu keza gpu da.

    Simdi Nvidia nin kart satma arzusundan dolayi oyun yine cok yuksek sistemler isteyecektir.Burda konsollarla dalga gecenlerin %90 konsol kalitesinde buyuk ihtimalle donanimlari el vermedigi icin oynayamayacaklardir.Bknz.Watch Dogs ki Witcher 3 un grafikleri VGX de gosterildigi gibi veya daha iyi olursa cogunuzun sistem 1080p ultra 30fps acmaz.

    Yazin bi kenara demedi demeyin!!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.