Şimdi Ara

SD KART YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Samsung galaxy ace 5830i kullanıyorum. Geçen gün hafıza kartımda yüklü olan programların ve fotoğrafların hiç birinin olmadığını farkettim. Fakat ben herhangi bir şey yapmadım. Yani o günlerde ne güncelleme yaptım ne program yükledim ne de sd karttan bir şey sildim. Şuan çektiğim fotoğraflar sd kartta görünüyor. Ama o günden öncekiler yok. Bilgisayara ara kabloyla bağladım yine yok. Müzikler görünüyor. Programlarla fotoğraflar görünmüyor. Benim için fotoğraf ve videolar çok önemli.

Sizce ne olmuş olabilir. Veya bunları kurtarma şansım var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: nlgn__

Merhaba Samsung galaxy ace 5830i kullanıyorum. Geçen gün hafıza kartımda yüklü olan programların ve fotoğrafların hiç birinin olmadığını farkettim. Fakat ben herhangi bir şey yapmadım. Yani o günlerde ne güncelleme yaptım ne program yükledim ne de sd karttan bir şey sildim. Şuan çektiğim fotoğraflar sd kartta görünüyor. Ama o günden öncekiler yok. Bilgisayara ara kabloyla bağladım yine yok. Müzikler görünüyor. Programlarla fotoğraflar görünmüyor. Benim için fotoğraf ve videolar çok önemli.

Sizce ne olmuş olabilir. Veya bunları kurtarma şansım var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sd kartı telefondan çıkartın telefonu kapatıp açın sonra sd kartı yeniden takın

• İlk problemi yaşadığımda denedim. Hatta takip eden günler de denedim fakat sonuç değişmedi :(
    halledebilmiş miydin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.