Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ALSANCAK'TA,ATATÜRK'TE,KRAL BİZİZ BU ALEMDE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Diğer kulüpler >> Cevap: ALSANCAK'TA,ATATÜRK'TE,KRAL BİZİZ BU ALEMDE Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MeTaLiTY

8 Aralık 2006; 19:25:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Afyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLiTY -- 8 Aralık 2006; 19:34:34 >

BaRoS_35

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Aralık 2006; 19:27:23 

Aliağa-Göztepemiz

Tarih:10 Aralık Pazar

Saat:13.30

Stat:Aliağa

Göztepemize Başarılar

Geçen haftaki beklenemedik Sidespor yenilgisi ile taraftarlarını üzen Göztepe'miz, pazar günü Aliağa'ya konuk oluyor. Saat 13:30'da başlayacak olan maçı Murat Özcan yönetecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fask_1984 -- 8 Aralık 2006; 19:28:30 >

ATAM İZİNDEYİZ

kktn1925

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Aralık 2006; 22:51:06 

quote:

Orjinalden alıntı: RosS

Afyon 4000 YTL ile yırtmış diyorsun ama bence onun Göztepe'ye verilmemesi Daha iyi olmuş.

Not:Ben KsKliyim Ama Sataşmak Gibi Bir amacım yok bazen izliyorum yorum yapayım dedim.Bence Kötü Bir Yorumda yapmadım

kardes saolda burda bize isterse 5 kuruş ceza olsun o bile yanlıs.cunku olaylarda bizim elimizde olan birsey yok... adamlar kavga etmek için kendilerini kurmuşlar zaten.biz sadece gerekeni yaptık.olaylar zaten onların mekanında gerceklesiyor.mantıken ev sahibi takımın seyircisiz mac oynaması gerekir.

MeTaLiTY

9 Aralık 2006; 19:44:41 

Yarınki maçta bol şanslar

turcoman
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Aralık 2006; 18:55:23 

maalesef yine yenildik.haftaya bzüyük e karşı seyircisiz fazla şansımız yok.2. yarı büyük bir çıkış yapacağımızı da düşünmüyorum.galiba 1 sene daha 3. ligdeyiz maalesef.
Gerko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Aralık 2006; 18:57:58 

18 yıl bekledik; gerekirse ibr 18 yıl daha bekleriz. Armanın peşindeyiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerko -- 10 Aralık 2006; 18:58:37 >
kktn1925

10 Aralık 2006; 20:12:05 

quote:

Orjinalden alıntı: kktn1925

sabır en büyük erdemdir...

bekliyoruz...

BaRoS_35

11 Aralık 2006; 16:47:27 

deplasmanlarda şansımız tutmuyor yine yenildik ikinci lig bu sene hayal gibi gözüküyor ikinci yarıda bakalım gelişmeler nasıl olacak ben bunu mrk ediyorum ikinci yarı için transfer yapılır mı yapılmazmı bilmiyorum ama yönetim ne kadar öz verili çalışıyormuş her şey ikinci yarı belli olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fask_1984 -- 13 Aralık 2006; 20:08:27 >

ATAM İZİNDEYİZ

MeTaLiTY

11 Aralık 2006; 20:31:22 

Gelecek sezon için şimdiden plan yapılmalı. seneye bu seneki gibi olmayacak

kktn1925

11 Aralık 2006; 23:18:46 

daha hiçbirsey belli olmaz.yanlız hersey bir yana mac sonunda bir futbolcumuzun bizlere kufur etmesi onlara olan güvenimizi sarsabilir.artık o oyuncu bu takımdan gitmesi gerekir... zamanında kaleci serhat ın basına gelenler bununda basına gelecektir umarım...

kktn1925

12 Aralık 2006; 21:16:53 

aliaga macında Aliağalı Göztepeli kardeşlerimizin yaptırmış oldugu pankartımız....

MeTaLiTY

13 Aralık 2006; 4:02:33 

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=goztepe+de+karsiyaka+formasi+giymek

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=goztepe+nin+atletico+madrid+i+3+0+yenmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLiTY -- 13 Aralık 2006; 4:03:45 >

BaRoS_35

14 Aralık 2006; 22:42:11 

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=goztepe+de+karsiyaka+formasi+giymek

bu çok komik 3 kişinin bir kişiye dalması ve kimsenin onları ayırmaması düşündürücür.

ATAM İZİNDEYİZ

kktn1925

14 Aralık 2006; 22:50:39 

Kılıç: "Takım Ligde Kalır."
Göztepemiz'de taraftarın tepkisine Profesyonel Şube Başkanı Atilla Kısmetli'den yanıt geldi. "Yönetim uyumuyor, Borçları temizlemek kolay değil" diyen Kısmetli, "Bize hesap soranları desteğe davet ediyoruz" dedi. Aliağa karşısında kötü oynadıklarını ancak sonucun kendisi için sürpriz olmadığını belirten teknik patron Ahmet Kılıç da, "Göztepelilerin içi rahat olsun. Transferin önü açılmazsa da bu takım ligde kalır" dedi.

düştügümüz durumlara bakın ya... yine de umutsuz yaşanmaz..bekliyoruz... bozöyuk macımız Atatürk stadında..seyircisiz de olsa yine ordayız.. devam....

MeTaLiTY

14 Aralık 2006; 22:54:40 

Unutulan Sampiyonluk

Tek Ulusal Lig sampiyonlugumuz-1950
Goztepe, 1941-42-43-45 ve 49 yillarinda Izmir sampiyonu oldu. 1949 yilinda Turkiye sampiyonasi'na katilmaya hak kazandi ve once Genclerbirligi'ni, ardindan Besiktas'i eleyerek ilk sampiyonluk kupasini muzemize tasidi.

Istanbul egemenligi ile adeta tek basina savasan Goztepe, 1949-50 sezonunda da Turkiye sampiyonlugunu kazandi.

Bu kupa muzemizde ve bu konudaki en saglam belge. O zamanin kadrosunda oynayan birkac futbolcu, kulupteki tutanaklardan aldigimiz sonuclar ile sampiyonlugu biliyoruz ama kim oynadi, nasil oldu ve o atmosfer nasildi ?

Iste cevap bulamadigimiz sorular bunlar. Ama bircok kisinin bilmedigi bu Turkiye sampiyonlugunu birkac kisinin agzindan ve notlardan sizlere iletmeye calisacagiz.

Tarih 1950. 1 Haziran, Cumartesi. Rakibimiz Genclerbirligi ve Genclerbirligi kendi sahasinda bizi 1-0 yeniyor.

3 Haziran 1950. Rakibimiz bu kez Besiktas. Besiktas'i bu kez ayni skor ile biz yeniyoruz: 1-0. Ardindan yeniden final sansi icin 7 Haziran'da Genclerbirligi ile oynuyoruz. Izmir'deki bu rovansta takimimiz rakip kaleye 4 gol atiyor; bir gol yiyor: 4-1. Ve dev final Besiktas ile Goztepe'nin.

Tarih 10 Haziran 1950. Yenen takim sampiyon olacak. Besiktas'i bu kez 1-0 ile gecip, Turkiye Amator Takimlar sampiyonu oluyoruz. Bu sampiyonluk ile Turkiye'nin en buyugu olma serefine sahip oluyoruz.

O gunlerden, bu gunlere kalan tek tarihi belgemiz kupamiz ve o kadroda gorev yapan Mithat Bahar. Mithat Bahar, aradan gecen 41 yillik surec icinde o coskudan, o mutluluktan bize kisa pasajlar veriyor; " cok iyi hatirlamiyorum, ama cok coskulu bir gundu. Ankara'da ve Istanbul'da aldigimiz galibiyetler sonrasinda oylesine umutlanmistik ki, Izmir'deki finalde Besiktas'a kok sokturduk ve onlari yenerek buyuk bir zafere imza attik. Iste o zaman Goztepe'nin ne kadar buyuk bir takim oldugunu Turkiye'ye ispatladik. oyle bir Besiktas'ti ki yendigimiz Besiktas, Istanbul sampiyonu olmus, Amerika'yi 5-0 yenmis ve Avrupa Kupasi'nda ceyrek finale kadar yukselmis bir takimdi. Goztepe'nin Avrupa'da da basarili olabileceginin sinyallerini o zamanlardan vermistik ve o ruhu camiamiza asilamistik. Ardindan Goztepe aldigi sampiyonluklar ve Avrupa sahalarindaki basarilari ile bize o gunku sevinci ve sampiyonlugu unutturdu. Bu basarilari Goztepe'den yine beklemek hakkimizdir.

Goztepe Spor Dergisi, Kasim`91

eggy13

16 Aralık 2006; 0:51:36 

ES ES DEN SELAM GÖZTEPEYE BAŞARILAR