Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ///***///G����ZTEPEL���°LER D����NYASI///***///

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Diğer kulüpler >> Cevap: ///***///GÃ�Â�Ã�Â�ZTEPELÃ�Â�Ã�°LER DÃ�Â�Ã�Â�NYASI///***/// Sayfa: <<   < önceki  63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Peacifullord

13 Ekim 2008; 11:42:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Göztepe çıkar bu sene gruptan. Bu taraftarla bu motivasyonla rahat çıkar hemde..ama seneye çok daha güçlü kadro kurması gerekecek

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ
:TAM35:

13 Ekim 2008; 20:22:47 

İlk yarı bitene kadar böyle oynarsak lider kapatırız.

KAHPE BİZANS - TEK YOL GÖZTEPE

TAM 35 GÖZTEPE HEMŞERİMM!!!
xavi06

14 Ekim 2008; 0:26:47 

valla arkadaslar dıger sayfalardakı mesajlarıma bakarsanız bu takımdan umutlu oldugumu soylemıstım..balıkesır macını ızledım bır arkadasım sayesınde protokolden ızledım ınanın butun herkes bızım takımımızı konusuyordu gurur duydum..bekledıgım ınanıdgım takım buydu ve daha ıyı oynayacagına ınanıyorum bu takımın...gelen adamlar bos degıl...kalecı hakanından forvet recebıne kadar hepsı superdı bu macta ...

INADINA DESTEK INADINA GÖZTEPE

Psn : masceranho
cazz1925

14 Ekim 2008; 15:51:49 

:)))
quote:

Orjinalden alıntı: cazz1925

balkes 1-2 :D

bin979

14 Ekim 2008; 23:18:21 

quote:

Orjinalden alıntı: BaRoS_35

quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Bu topiğe Göztepe için yazmıyor muyuz ? İmzanı kapatacaksın, avatarına da birşeyler ayarlarsın, kimsenin çift takımlı olması en azından beni ilgilendirmez ama bakın sayfalara, dh kartalları, gs amblemi, baroş resmi bilmem ne burası Göztepe topiği değil mi ? Ve Göztepe sevgisinden daha büyük bir sevgi var mı ? Göztepe hayatın her şeyinde her zaman 1 numaradır. Yine de o takımların imzalarının kullanılmasını popülariteye, başarıya bağlayalım. Ayrıca Gs imzasıyla zilyon tane adam var zaten.

Sana lafım yok kardeşim zaten dedigim gibi ben haklı oldugunuda düşünüyorum sadece konunun uzamasına üzüldüm imzanın nasıl kapatılacagını bile bilmiyordum konuya yazarken bile tereddütle yazmıştım ama bazı yeni yetmeler konuyu uzattıkça uzattı hatta bazı fakeler el kol sallamaya başlamış ulan o yetmelere inat yazmaya devam ediyorum kızgınlıkla söylenen bir laf GÖZTEPE için kavgam burdada sonuna kadar devam ediyor.

Ne yeni yetmesi kardeşim ben 20 senedir Göztepe tribünlerine koşan birisiyim en son balıkesirde armanın peşinden bütün olumsuzluklara taşlanmalara joplanmalara biber gazlarına rağmen yılmadan usanmadan kardeşlerimle beraber bütün zorluklara göğüs gerdik. Eğer bir konuda GÖZTEPE kelimesi geçiyorsa orada bizans takımlarının futbolcusu forması rengi kesinlikle olamaz. Bu benim şahsi geğil tüm Göztepeli kardeşlerimin görüşüdür. Hadi sen şimdi git tuttuğun bizans takımının maç sonuçlarına bak. Eğer bir gün gerçekten tamam ben artık sadece Göztepeyi tutyorum dersen buyur kapımız sana açık hadi kalın sağlıcakla. BAZEN YETER İKİ KELİME ÖLÜMÜNE GÖZTEPE...

EN KEDERLİ YILDIZ KAYARKEN DİLEK TUTMUŞUM...
35_burak

15 Ekim 2008; 1:14:03 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bin979

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Bu topiğe Göztepe için yazmıyor muyuz ? İmzanı kapatacaksın, avatarına da birşeyler ayarlarsın, kimsenin çift takımlı olması en azından beni ilgilendirmez ama bakın sayfalara, dh kartalları, gs amblemi, baroş resmi bilmem ne burası Göztepe topiği değil mi ? Ve Göztepe sevgisinden daha büyük bir sevgi var mı ? Göztepe hayatın her şeyinde her zaman 1 numaradır. Yine de o takımların imzalarının kullanılmasını popülariteye, başarıya bağlayalım. Ayrıca Gs imzasıyla zilyon tane adam var zaten.

Sana lafım yok kardeşim zaten dedigim gibi ben haklı oldugunuda düşünüyorum sadece konunun uzamasına üzüldüm imzanın nasıl kapatılacagını bile bilmiyordum konuya yazarken bile tereddütle yazmıştım ama bazı yeni yetmeler konuyu uzattıkça uzattı hatta bazı fakeler el kol sallamaya başlamış ulan o yetmelere inat yazmaya devam ediyorum kızgınlıkla söylenen bir laf GÖZTEPE için kavgam burdada sonuna kadar devam ediyor.

Ne yeni yetmesi kardeşim ben 20 senedir Göztepe tribünlerine koşan birisiyim en son balıkesirde armanın peşinden bütün olumsuzluklara taşlanmalara joplanmalara biber gazlarına rağmen yılmadan usanmadan kardeşlerimle beraber bütün zorluklara göğüs gerdik. Eğer bir konuda GÖZTEPE kelimesi geçiyorsa orada bizans takımlarının futbolcusu forması rengi kesinlikle olamaz. Bu benim şahsi geğil tüm Göztepeli kardeşlerimin görüşüdür. Hadi sen şimdi git tuttuğun bizans takımının maç sonuçlarına bak. Eğer bir gün gerçekten tamam ben artık sadece Göztepeyi tutyorum dersen buyur kapımız sana açık hadi kalın sağlıcakla. BAZEN YETER İKİ KELİME ÖLÜMÜNE GÖZTEPE...

Ok.

arkadaşlar biz tribünde de böyleyiz en küçük bi nedenden tartışma çıkıyor.. biraz anlayışlı olalım ltfn

Baros_35, 2006 da üye olmuş bu foruma demek ki adamın en sevdiği futbolcu buymuş.. yani inat olsun diye yapmıyo anlaşılan ama baros un formasız bi fotosunu koysa daha hoş olur tabi ki

cazz1925

15 Ekim 2008; 17:12:21 

buyutmeye gerek yok her trıbunde olan seyler bunlar tutacaksan tam tutacan sempazitan degılız GÖZTEPELIYİZ

BaRoS_35

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ekim 2008; 13:39:43 

Şimdi cennet izmirde olup GÖZTEPE maçını izlemek vardı.
Supporterz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ekim 2008; 16:31:15 

quote:

Şimdi cennet izmirde olup GÖZTEPE maçını izlemek vardı.

Biz İzmirdeyiz de ne oluyo. İç sahadaki 4 maçımızın 3ü haftaiçi oldu, üstelik okul, iş vakti.

cazz1925

16 Ekim 2008; 20:02:52 

bayıldım ya boel zevklı bır mac bole gzl bır trıbun umarm her mac olur hıc zevk almadıgım kadar bugun zevk aldım

#Unique

16 Ekim 2008; 21:20:09 

Kahretsin ya gidemedim maca

xavi06

16 Ekim 2008; 21:28:43 

İŞTE BUDUR ARKADAŞLAR...evet dıger sayfalarda takımın bozuk oynadıgı zamanlardakı ümidimin karşılıgını aldıgıma ne kadar sevındım bılemezsınız...bugun sahada muthıs bır göztepe takımı vardı..kalecısınden en son oyuna gırenıne kadar herkes ıyıydı..bu oyuncuların boş oyuncular olmadıgına adım gıbı emındım ve nıtekım gercek futbollarını oynayınca ortaya cıkardılar zaten kalıtelerını...kalecı hakan ınanılmaz kurtarıslar yaptı ve hatasız oynadı...sag bek emır ve sol bek erıs super oynadılar...stoperlere bırsey dıyecek adamı zaten Allah taş yapar ...orta sahada ferhat yıne kusursuz oynadı hakan ustun ıyı futbol sergıledı...hakan akpınar yaptıgı ortalar ve mucadele ıle takıma gercekten ıyı katkı sagladı..berkay bıraz durgun olmasına ragemn ıyı ışler cıkardı...recep ve cuneytın uyumuna dıyecek laf yok...ama recep ayrı bır guzel oynadı...helal olsun hepınıze devamını getırmenız dılegı ıle...

Psn : masceranho
hydrozn

16 Ekim 2008; 21:32:52 

Göztepemiz belkide son 3 sezonun en istekli maçını oynadı harika bir maç çıkardı ayağa pas yapışları organize gelişleri ve tabiyki mücadele gücü harikaydı tabii bu durum tribünede yansıdı ve stadda görülmeye değer coşku vardı yalnız sahada bi garip hakem vardı ne yaptığını bilmez bi durumdaydı. Göztepemizin bu maçtaki tek eksiği golü attıktan sonra geriye yaslanmasıydı tabi bu durum Aydın'ı cesaretlendirdi son dakikalarda bizi bi hayli heycanlandırdılar ama şükürler olsun korktuğumuz başımıza gelmedi bu arada maça gelmeyenler ya da gelemeyenler çok şey kaçırdı oyun adına...

Varsa yoksa sen GÖZTEPEM!!!
:TAM35:

16 Ekim 2008; 21:37:13 

Kaleciyi allah nazarlardan saklasın. Maşallahı var Ah mustafa hoca nasıl dayandın sen o erdinç' e. Yazık kaybettiğimiz puanlara.

KAHPE BİZANS - TEK YOL GÖZTEPE

TAM 35 GÖZTEPE HEMŞERİMM!!!
_ZENITH_

17 Ekim 2008; 0:43:01 

Bayramda izmir'e geldiğimde izmirspor maçını izlemiştim ve açıkçası içimi bir karamsarlık kaplamıştı. Anlattıklarınız beni sevindirdi.Umarım takım bundan sonra bu şekilde güzel oyununu devam ettirir.

BaRoS_35

17 Ekim 2008; 11:35:48