maçın biletlerini 11 milyon yapmışlar bu maçtan sonra izmirden ve göztepeden uzun süre ayrı kalmayacak olsam bu fiyata maçı izlemezdim sadece göztepemin hatrına tribünde olcam izmirspor yönetimine yazıklar olsun.
Torbalıspor galibiyetinden sonra 04.10.2008 tarihinde saat 15:00'da Atatürk stadında İzmirspor ile karşılaşacak olan Göztepe'mizde moraller yerinde. Galibiyetin futbolculara büyük moral olduğunu söyleyen Teknik Direktör Mustafa Fedai; "bizi 90 dk destekleyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz onlara laik olmak için elimizden geleni yapacağız, inşallah İzmirspor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
bu futbolla bişey olmaz..gram umudum kalmadı artık..maçın bitmesine 15 dk kala çıktım zaten..arkadaştan duydum maç sonunda bütün oyuncular yığılıp kalmış.. sanki 90 dk koştular.. bir alay esrarkeş
Sızlattınız birkere kemiklerini rahat uyumuyor hiçbiri Süper ligte şampiyon olsan bile artık bize nafile 18 yıl bekleyen bu taraftar istemez sahte mutluluklar Eğilmesin taraftarın başı öne gururluyduk 83 sene
İmzaya tepki vermekte haklısınız bişey diyemem ama baros gsye gelmeden öncede benim en sevdigim futbolcuydu görmezden gelin benim imzayı yada istemiyorsanız yazmam bir daha.