valla arkadaslar ben acıkcası takımdan umutluyum..cunku su anda takımımız ıstedıgı oyunu oynayamıyor eksıkler sakatlıklar falan lıge olumsuz bı psıkolojı ıle baslamamıza neden oldu...sımdı gelelım neden umutlu olduguma su anda bızım bu en kotu halımız dıger rakıplerımızın ıyı oldugu durumda bıle ıddıalı durumda ıse bu lıgde...bırazcık kıpırdanmamız durumunda elımızı kolumuzu sallaya sallaya cıkacagız bu gruptan..sonrada ıkıncı lıge..bızlerın alkısladıgı bence ıgrenc rezıl nazıllı takımı ıyı gorunuyor ıse kendımızı buldugumuzda coook ıyı maclar olacak onumuzde...
Kordonda yok galiba mağaza. Cumartesi günü karavan gidecekmiş oraya, ondan alabilirsin.
Mağazalarda; Güzelyalı Tansaş (İnönü caddesi üzerindeki) , onun yan sokağından girersen orda var, bir de Klüp binasının altında var. Formalar t-shirt'ler çok güzel ama ordaki atkıları ben pek beğenmedim. Tribünden çıkan atkılar çok daha güzel oluyor, onlardan bakabilirsin. YALI'nın falan çıkarttığı atkılar. http://dernek.yali.org/irtibat.htm Derneğe gidersen tek kat güzel atkılardan olması lazım.
Ayrıca Göz Göz Store değil de Göz Göz Mağazaları dersek daha doğru olur. Bakma sen sitede store yazdıklarına.
Beyler polaturundul@hotmail.com biriniz benle mac hakkında konusabilir mi önümüzdeki 24 saat içinde? Maç hangi gün,Saat Kaçta nerede onu bi söylerseniz memnun kalırım