Giriş | |
|
|
|
23 Eylül 2008; 23:27:49
|
|
|
Hoşgeldin JokeR bende Hatay'dan, Hatay Tayfa'dan. Yaz, sen buraya zamanla kaynaşırız. :D
|
|
23 Eylül 2008; 23:36:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Supporterz Hoşgeldin JokeR bende Hatay'dan, Hatay Tayfa'dan. Yaz, sen buraya zamanla kaynaşırız. :D tmm bu kordondaki göz göz store nerde yarın atkı almaya gidicemde yerini bilmiyorum tam biliyormusun?
|
|
|
23 Eylül 2008; 23:56:25
|
|
|
Kordonda yok galiba mağaza. Cumartesi günü karavan gidecekmiş oraya, ondan alabilirsin. Mağazalarda; Güzelyalı Tansaş (İnönü caddesi üzerindeki) , onun yan sokağından girersen orda var, bir de Klüp binasının altında var. Formalar t-shirt'ler çok güzel ama ordaki atkıları ben pek beğenmedim. Tribünden çıkan atkılar çok daha güzel oluyor, onlardan bakabilirsin. YALI'nın falan çıkarttığı atkılar. http://dernek.yali.org/irtibat.htm Derneğe gidersen tek kat güzel atkılardan olması lazım. Ayrıca Göz Göz Store değil de Göz Göz Mağazaları dersek daha doğru olur. Bakma sen sitede store yazdıklarına.
|
|
24 Eylül 2008; 0:05:55
|
|
|
Beyler polaturundul@hotmail.com biriniz benle mac hakkında konusabilir mi önümüzdeki 24 saat içinde? Maç hangi gün,Saat Kaçta nerede onu bi söylerseniz memnun kalırım
|
|