Şimdi Ara

Analiz : Yıl sonuna kadar büyük markaların kullanımdaki tablet sayısı 285 milyon olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Analiz : Yıl sonuna kadar büyük markaların kullanımdaki tablet sayısı 285 milyon olacak





    İlk iPad modelinin tanıtılması sonrasında hızlı bir yükselişe geçen modern tablet pazarı Samsung, Sony, Asus, Acer gibi devlerin de katkısıyla yükselişini hiç aksatmadı. Özellikle Çinli ucuz ve markasız tabletlerin de etkisiyle satışlar PC satışlarını geride bırakmaya başladı.




    ABI Research, markasız tabletleri bir kenara bırakarak kullanımda olan büyük markaların modellerini pazar araştırmasına tabi tuttu. Elde edilen sonuçlara göre yıl sonuna kadar kullanımda olan büyük markaların tabletleri toplamda 285 milyona ulaşacak. Sadece ABD'de toplam tablet sayısının 70 milyona ulaşması bekleniyor.




    iPad modellerinin bu rakam içerisinde tahmin edilen oranı yüzde 51 iken, Android işletim sisteminin oranı ise yüzde 40. Kalan yüzde 9 ise Windows, BlackBerry gibi işletim sistemlerine ait.




    Apple yılın dördüncü çeyreğinde iPad Air ve Retina iPad mini modelleri ile yeni bir satış rekoru kırmayı hedefliyor. Android tarafında ise Samsung üçüncü çeyrekte en fazla pazar payına sahip oldu ve yüzde 20 büyüme sağladı. Ancak bununla birlikte tablet pazarında yükselişin yavaşladığı görülüyor. Yılın üçüncü çeyreğinde önceki çeyreğe göre satışlarda yüzde 4, gelirlerde ise yüzde 3 azalma yaşandı. 

     

     



    Kaynak:http://bgr.com/2013/12/20/ipad-versus-android-tablets-installed-base/







  • Windows şuanki yüzdesini bu yeni çıkan Windows 8.1 tabletler ile aşırı bir şekilde artıracak gibi.

  • eskiden sadece aspirin tablet bilirdik biz, zaman değişti ve artık tabletlerde değişti...

  • Ve Türkiyenin bu pastadaki payı 0. Helal olsun bize. Fırsatım olduğu ilk anda kar amaçlı daha fazla para kazanma amacı gütmeyen müşteri memnuniyeti ilkesi etrafında gelişen bir şirket kuracağım. Müşterinin hoşgörüsünü kazandıktan sonra geriside çok önemli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

    Ve Türkiyenin bu pastadaki payı 0. Helal olsun bize. Fırsatım olduğu ilk anda kar amaçlı daha fazla para kazanma amacı gütmeyen müşteri memnuniyeti ilkesi etrafında gelişen bir şirket kuracağım. Müşterinin hoşgörüsünü kazandıktan sonra geriside çok önemli değil.

    THY'nin vardı böyle bir çalışması ama şu an ne durumdadır bilmiyorum.
  • Ipad satılsın diye reklam pompalaması ... Banner daha iyi dururdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

    Ve Türkiyenin bu pastadaki payı 0. Helal olsun bize. Fırsatım olduğu ilk anda kar amaçlı daha fazla para kazanma amacı gütmeyen müşteri memnuniyeti ilkesi etrafında gelişen bir şirket kuracağım. Müşterinin hoşgörüsünü kazandıktan sonra geriside çok önemli değil.

    Önce ülkede seni engelleyecek olan liberalist yönetimden kurtulman lazım. Onlar şu an hoca efendileriyle dalaş girmiş konumdalar. Bunun faturası bize yansıyacak, ağır bir kriz geçireceğiz. Bu ayrı bir konu. Bunu burada konuşabileceğim insan sayısı bir elin on parmağı kadar.

    Bu ülke ne zaman liberal ekonomi düzeninden kurtulursa o zaman emperyalizmin etkilerinden, kapitalizmin etkilerinden kurtulmaya başlayacaktır.
  • Aslında telefon pazarında fiyat/performans türünde ürünler bekliyoruz.Taşınılabilirlik daha önemli kişisel ihtiyaca göre değişsede telefon taşıyan daha fazla.Tablet olacaksa illaki kaliteli olmalı ve uygulama yeterli olmalı burada ipad önde görünüyor.Tabi fiyat olarak pahalı.android tablete yüksek para verilmez bence kişisel görüşüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masculine

    Aslında telefon pazarında fiyat/performans türünde ürünler bekliyoruz.Taşınılabilirlik daha önemli kişisel ihtiyaca göre değişsede telefon taşıyan daha fazla.Tablet olacaksa illaki kaliteli olmalı ve uygulama yeterli olmalı burada ipad önde görünüyor.Tabi fiyat olarak pahalı.android tablete yüksek para verilmez bence kişisel görüşüm.

    Yeni çıkan Windows 8.1 tabletler hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Surface rt tabletlerden dolayı millet iyice soğudu Microsoft tan w8.1 de belki toparlayabilirler.Gelişmekte olan bir sektör tablet,telefon pazarında.Uygulama açısından gelişirse hem telefon hem tablette o zaman bir şans verilebilir.Kişisel görüşüm böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 22 Aralık 2013; 19:51:37 >
  • Yalnız bu yol iyi değil her yıl milyonlarca tablet ve telefon üretilmeye başlandı dünya iyice teknoloji çöplüğüne döndü.Tebrikler tüketim toplumu.

  • Hemen herkeste tablet var Tabletler Laptopu bitirecek yakın zamanda
  • PadFone en güzeli tablet ve telefon aynı anda laptop kullananlarda eski kullanıcılar artık zaman kötü kolla padfonu.

  • artık millet dooydu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.