Şimdi Ara

Telefon buldum Neo mt15i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kısa bir özet geçicem. Beşiktaş Elazığ maçında kuzenimle dolaşırken telefon bulduk. Kesinlikle çalıntı falan değildir söyleyeyim şimdiden. Sahibine baktık etrafta kimsede yok saat 3.5 sonra Izmire döndük ve araştırdık nasıl yaparız nasıl ederiz markası modeli nedir diye. Modeli Xperia Neo MT15i cihazda bootloader açık değil ve sanırım rootlu da değil. Ekran kilidini de aşamıyoruz telefoncuya da gidemedik çalıntı muamelesi görmeyelim diye. Ne yapmalıyım bu kilidi aşmak için önerileriniz var mı ? Telefoncu bir arkadaş box diye birşeyden bahsetti acaba bileniniz var mı bu olayı. Şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca telefon bir bayana ait hafıza kartı 8 gb fakat içerisinde 3-4 tane resim mevcut. Bu telefona sahip olan Istanbul'lu tanıdığınız varsa bi arayın sorun belkide onundur. Tanıdığınız birine aitse geri iade edebilirim ama kalkıpta polise ben telefon buldum demem. Çok uzattım farkındayım Bu telefonun ekran kilidini nasıl aşabilirim ?







  • bence bulduğunuz yere geri bırakın o kaybeden kişi imeisini savcılığa verir ve bum
  • Bunu yaptığına pişman olursun. Derdinide kimseye anlatamazsın başın belaya girer. Artı birde boot işine filan girersen, nitelikli dolandılırıcılık falan polis amacalar senin kelleni alırlar. içeri atmasalar bile bir çok kişiye sızlanmak ve kendini acındırmak zorunda kalırsın. Arkdaşımın telefonu 2 yıl sonra bir polis komserinden çıktı var gerisini sen hesap et. Götür karakola adamın telefonunu teslim et, adamda sana teşekkür etsin. yoksa Polis seni bulursa
  • Hiç almasaydınız daha iydi o telefonun izi seneler bile geçse sonunda çıkıyor ortaya aynı şey bana oldu 2 sene sonra bulundu telefon sen bulmuşsun benimkini çalan öğrenciydi acıma falan oldu şikayetçi olmadık . götür polise vakit kaybetme bence..
  • Bir flash tool işini görür ama 2. eline 150 lira bile verilmeyen bir telefon yüzünden hem günaha girmeye değmez hemde hırsızlık yapmış gibi olmaya değmez.
    Arkadaşların dediği gibi, bir durum olursa anlatamazsın derdini kimseye.
  • Vallaha benim telefonumda yolda dusurmustum haberim yoktu polis velan gittik 3 yil oldu ses seda yok ama alan adam hayrini gormesin rehberden annemi babami ariyabilirdi. EDİT: 2 dakika karakola git teslim et belki kadin 1 aylik maasiyla almis olabilir aglayananin mali gulene yar olmaz aynisi senin basinada gelebilirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 22 Aralık 2013; 19:52:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 bulsan al kullan da o telefonu bedava verseler kullanmam kendini gunaha sokmaya bile degmez o kadar mı fakirsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence telefonu acık tutun birisi illa arayacaktır, sizde bu sayede sahibine ulaşmış olabilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykt41 kullanıcısına yanıt
    içinde hat yoktu sanırım çalıntıydı düştü veya unutuldu bayanın fotoğrafları duruyor hafıza kartında ama kart yok belli birşey gelmiş başına ama bilemedim ki şimdi
  • Flashtool ile ftf flashlayabilirsin, lakin işin mühim kısmı bu değil.
    Teslim etmek için çok geç değil ama yinede başınıza sıkıntı çıkarabilir haklı olarak niye zamanında bulunduğunda teslim etmediniz diye.
    Başın ağrımasın istiyorsan at çöpe gitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thestell

    Note 3 bulsan al kullan da o telefonu bedava verseler kullanmam kendini gunaha sokmaya bile degmez o kadar mı fakirsin?

  • arkadasim git karakola ver telefonu buldum de. yapilmasi gereken bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.