ARKADAŞLAR KASANIN PUSUSUNU DEĞİŞTİRECEĞİM DE NE ÖNERİRSİNİZ? BİR DE ÖN PANELİ NASIL MODİFİYE EDEBİLİRİM! FİKİR VEREBİLİRSENİZ MEM OLURUM
Aslında şu fan öbür tarafta olsa ve bir de onun yerine şeffaf cama alevli bişiyler yapabilirsem iyi olur diye düşünüyorum! Bu işte daha acemiyiz! Kusura bakmayın ! Eywallah!
^d3V!Lu<!�3r^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 5 Şubat 2007; 1:54:21 >
benim aklımda ne zamandır var ama yapamadım bi türlü zaten yapmasıda biraz zor olur.cdrom kapaklarının olduğu yere bi ejderha resmi yapabilirsen sprey boyayla güzel olur benim kasamın yan tarafında var güzel oluyor
yan kapağı plexy yapabilirsen güzel durur. Ama o zaman kasa içiyle baya bi uğraşman lazım çünkü burdan hiç de iyi gözükmüyo.Yandaki fanın ızgarasını maviye boya. kasanın tamamını da fıstık yeşiline boya.Ayrıca ön taraftaki 5.25 lik sürücü kapaklarını ve fanın ızgarasınıda griye boya. öndeki fanın ızgarasını ortada koyu yanlara doğru silinerek boyayabilirsen güzel olur. die düşünüyorum. ha bi de tabi LCD ve fan kontrol falan yaparsan gayet zengin bi görünüm olur. böyle sade durduğundan mod istiyo gibi görünüyo. yoksa kasa güzel aslında.
ya hocam seyi merak ettim bende su kasadan almayı düşünüyorum da o yandaki büyük fanın ses cıkarma seviyesi nasıl fazla ses cıkarıyomu nasıl kasadan memlunmusun
ya hocam seyi merak ettim bende su kasadan almayı düşünüyorum da o yandaki büyük fanın ses cıkarma seviyesi nasıl fazla ses cıkarıyomu nasıl kasadan memlunmusun
hocam ben senın yerınde olsam on panele öncelikle bir aerocool gatewatch alırdım siyah renkli(düğmeleri gri olduğundan çok hoş duruyo) yan kapağıda hani şu mutfak dolaplarına takılan hidrolik ile üste doğru kapısı açılan arabaların açılış tarzı şeklinde bir sistem yapardım ( olmaz deme oluyor arkadaşa yaptık istersen yardımcı olurum ) ayrıca kasanın içini tamamen boya derim ( çünkü içi çok adi duruyor o adi gri renkle,tavsiyem yine siyah olucak ) , bunun dışında daha başka şeyler de var tabii ama önce bunları yapsan kanaatimce kasan baya bi değişecektir..
aerocool gate e baktım kesin koyacağım da bu fan kontrolünü sağlıyor sanırsam arkadaşlar fazla araştırma yapamıyorum yarın akşam detaylı bilgiye ulaşıp nasıl bişi olduğunu incelerim şuan işim başımdan aşkın yazan arkadaş olursa eywallah! kaç paradır nedir filan!!!!
mantaboy'un , subremum!un ve benim modifiyeerimize bakarsan farklı fikirler edinebilirsin sanırım bu arada ellerim beceriklidir yazmışsın madem becerikli neden alet edebat alıyorsun ellerin müsaitse birazda aklını kullan bak neler yapıyorsun hadi kolay gelsin
al demesi kolay arkadaşım da parasal açıdan şuan sıkıntıdayım al demesi kolay ya aslında aklımda süper şeyler var da şu lazer kesimi nekadara patlar bir de istanbulda nerede var bilgisi olan var mı?