Psu dan memnunum da şimdi tek sorun ekran kartının fanı kaldı! Aslında değiştirmesem de olur ama bakıcam duruma göre araştırma yapmam lazım.... Ya everest prog var bende ama kuzey köprüsünün sıcaklığını göstermiyor neden anlamadım. Başka nerden bakabilirim onun sıcaklığına?
Güzel güzel o/c için hazırlıklar tamamlanmış artık
Düzeltme:
O bahsettiğin sıcaklıklardan birisi de mosfetlerin sıcaklığıdır.Anakart ve cpu dışında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EteRn@ll -- 7 Ocak 2007; 14:38:33 >
...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
Bu da speed fan dan bir görüntü. Fan 3 dediği heralde kuzey köprüsü oluyor... 27 derece... İyi de fan 2 ne?
anakartında boşta olan bir fan besleme soketi vardır. anakarta daha dikkatli bir bak beki bulursun. yani oyle olmasını tahmin ediyorum. orda fan 2 dediğine göre bir sensör daha var anakartta.
Intel Core2 Duo E6600 (TT Big Typhoon) 2.4Ghz@3.4Ghz// Gigabyte P965-DS3 // Sapphire X1800GTO 500-1000Mhz@600-1200Mhz // 2x1GB 800MHZ hi-level //2x160GB SataII Seagate NCQ // Feel Tornado F5 550watt// LG DL DVD Writer // LG CD Writer // Samsung 226BW+Asus VW222S // Compaq Evo N800v notebook Nikon D80 + Sigma-17-70/2.8-4.5 DC MACRO + Sigma 70-300 F/4-5. 6 Dg Apo Macro + Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro AF+Nikon SB800+LowePro Computrekker AW+Lowepro Nowa5
Fan kontrol yapmadan önce aerocool istiyordum. Süper birşey o ya. 2 katlı ama olsun, hem dizaynı güzel hem kullanımı. 2. el bulabilirsem alacağım. Güzel durur heralde önde siyah..
Tekrar İst dayım. Bu binbaşı mesajımı buraya yazayım bari :) Hehe, okulun açılmasına 1 hafta var ne yapsam diye düşünüyorum. 10 cm neonu taksam mı acaba? Fireball dan getirttirebilirim. Yarım kalan işlerimi halledeyim. 10 cm neonu olan var mı bu arada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 5 Şubat 2007; 1:41:56 >
az önce bitirdim kazasız belasız istediğim gibi oldu şimdi bi gaza gelirsem moda devam valla. Avor sana da kolay gelsin valla. İyi gidiyor! Önerin var mı benim kasaya? :P hocamızdan öğütler gerek
fan 2 anakartın üzerindeki system fan çıkışıdır.oda genelde köprü yongasının sesnsörüne bağlıdır.fanı taktığın zaman fan sensör ile bağlantısını tamamlar o zaman yazar doğru ısı derecesi.