ellerine,emeğine sağlık çok güzel olmuş ama ön tarafta çok belli oluyor ön tarafı komple ö şekilde renk olarak tabi yapma imkanın varsa yap derim kardeşim daha iyi olacaktır emin olabilirsin
Aşağıyya kadar derken nereye kadar ??? bence komple yaparsam kötü olmaz mı tam aksine? Çünkü komple yaparsam daha dikkat çekicek! Salı gününü bekleyelim bi neon takayım bakalım ozaman nasıl değişecek görünüşü! Eywallah yorumlar için!
Evde olsaydım ayarlardık ps ile ama kuzenin makinada yok meret.:DGüzel olur sanırım
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
bayramdan sonra alıcam inş aero cooldan! 2 katlı olacak o 2 kapağın altına gelecek ozaman sırıtma kalkar ortadan diye tahmin ediyorum bir de o resimleri cep ile çektim ... Kötü çıkmış :/
cnm kardeşim o sticker baya iyiymiş onu sen istersen o kaplan olan diğer kapağın üstüne yap bence harika olur kasanın üstüne yapma ilerde bir baca fanı fln takarsın,bence sen beni dinle ama tabi bu senin zevkin
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
devilucifer85 kardeşim banada öyle değişik sticker lazım yardımcı olursan sevinirim....
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
yani 25 cm fanın olduğu pencerenin en üstüne mi yapıştırayım... Kasanın tepesine zaten faz koyacağım dremel ile delip :D o planım var ama nezaman yaparım belli olmaz! :p şuan değil ama... Ya ben o stickerı izmirde benim alışveriş yaptıım bi dükkan var oradan almıştım! :D böle şeyler satılıo mu :D ama bi resmi gisdip sticker yaptırabilirsiniz sonra da istediğiniz gibi kesebilirsiniz doğal olarak ...
yok hacı tam bu şeklin üstüne demiştim bence harika bir görünüm olur ama sen bilirsin photoshopda bir deneme yanılma yap bak nasıl olacak....
hah ben de orayı düşünüorum! aslında yaptım elimle burada! Güzel oldu da ben yazın kazıcam o kapağı komple tekrar yapıcam boya! Tam anlamı ile güzel olmadı şuanki ! O yüzden ozaman çıkarmak zorunda kalıcam kararsızım! :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeboy -- 9 Ekim 2006; 1:57:51 >
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.