Şimdi Ara

Cemaat - Siyaset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.327
Cevap
52
Favori
242.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaw son 1 yıl içerisinde

    reyhanlı katliamını gördük,
    gezi olaylarını ve öldürülen gençleri gördük,
    ardında 17 aralık operasyonunu, rüşveti, kara para aklamayı gördük,
    sonra mit tırlarını, teröristlere gidenleri gördük,
    yüzlerce polisin ve savcının görevden alındığını gördük,
    havuz medyasını gördük,
    medyaya aleni sansürü gördük,
    fişlemeyi gördük,
    en son birde bu ses kaydını dinledik.


    yahu daha ne çıkması lazım biraz utanmanız için. insaf arkadaş yaw.
  • Thy başkanının itü konuşması bomba yöke telefon açıp kızım itüye giricek bi kontenjan açın gerisini biz hallederiz diyor

    1 kul hakkı yemek müslümanlığın en büyük günahlarından biriyken, milyonlarca öğrencinin hakkını bi telefon konuşması ile afiyetle yiyorlar...

    Üniversite okuyamadım, istediğim bölüme giremedim diye ağlayan, açıkta kalan, maddiyatı geçtim hayatından 1 sene kaybeden ak gençliğe selam olsun... Bakın sizin yerinize kim girmiş

    Aynen bu şekilde devam edin, sizin kardeşiniz, çocuklarınız, torunlarınızda dişini tırnağına takıp çalışsın didinsin, açıkta kalsın, onun yerine sözde dini bütün hak yiyicilere özel kontenjan açılsın
  • Thy başkanının itü konuşması bomba yöke telefon açıp kızım itüye giricek bi kontenjan açın gerisini biz hallederiz diyor

    1 kul hakkı yemek müslümanlığın en büyük günahlarından biriyken, milyonlarca öğrencinin hakkını bi telefon konuşması ile afiyetle yiyorlar...

    Üniversite okuyamadım, istediğim bölüme giremedim diye ağlayan, açıkta kalan, maddiyatı geçtim hayatından 1 sene kaybeden ak gençliğe selam olsun... Bakın sizin yerinize kim girmiş

    Aynen bu şekilde devam edin, sizin kardeşiniz, çocuklarınız, torunlarınızda dişini tırnağına takıp çalışsın didinsin, açıkta kalsın, onun yerine sözde dini bütün hak yiyicilere özel kontenjan açılsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Mart 2014; 20:03:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

    Hocam valla bu kadar uzun yazarak kendine yazık ediyorsun. Bu adamlara laf anlatamazsın. Çünkü Rte ne derse koşulsuz atlarlar üstüne. Koşulsuz biat nedir, çok güzel gösteriyorlar.
    Bide egemen bağış'ın paylaşarak fail olduğu gazete küpürü vardı. Aynı o hesap bunların ki.

    Aslına bakarsanız, benim genel tavrım (şimdilik Sonkurt forumdaşımı ayrı tutuyorum) yanlış bilgiyi buraya taşıyanı bilgilendirmek değil, o bilgiyi okuyup gerçek sanacak diğer kişileri bilgilendirmek. Bu nedenle de uzun yazmam, bazı kavramların ve olayların altını doldurmam gerekiyor. Aksi halde, dezenformasyonun nasıl yapıldığını, altında hiçbirşey olmadığını, yalan söylediklerini iddia edip sadece denklik sağlamış olurum ve diğer kullanıcıların ikna olmasını ümit ederim; Bu da alınacak bir risk değil.

    Dikkat ederseniz, Atatürk'e çok bulaşmadan, İnönü'den başlayarak Türkiye'nin geri kalmışlığını hep Atatürk uzantılarına yıkmaya çalışıyorlar. Bunlara en basit örnekler;
    - 80 yıldır CHP zihniyetinin ülkeyi yönetmesi; Oysa ki memleketi CHP zihniyeti değil, Menderes, Demirel, Özal ve Erdoğan yönetti.
    - İhtilal şakşakçıları; İhtilallerde hep solcular idam edildi ve ihtilal öncesinde de solcular katledildi.
    - Bir ekmeğe muhtaç olunması; Karşılığında 2. Dünya Savaşı'na girmemeyi başaran çok az sayıdaki ülkeden biri olduk ve zaten girenler bırakın ekmek bulmayı, milyonlarca vatandaşını kaybetti.
    - Türbanlı bacıların okullara alınmaması; Bu yasağı YÖK, AKP'lilerin hayran oldukları liderlerden biri olan Özal döneminde çıkarmıştır. Yani CHP zihniyeti değil, AKP zihniyeti çıkarmıştır. Hatta bu yalanı AKP genel başkanı o kadar ileri götürmüştür ki, üniversite sınavını kazanamamış olan kızının türban nedeniyle okula kayıt yaptıramadığını iddia etmiştir.
    - Türkiye'nin ekonomisinin büyümesi; Türkiye ekonomisi cumhuriyet tarihi boyunca %5.2 ortalama büyüme hızına sahipken, AKP döneminde %5.1 büyüme hızına sahip olmuştur. Yani yavaşlamıştır.
    - IMF'ye borç verilmesi; IMF borç almaz. IMF, yapısı itibariyle üye devletlerden, ileride kullanabilecekleri bir mevduat yatırmalarını ister ve Türkiye de bunu yaptı.
    - IMF'ye borcun bitmesi; IMF'ye borç biterken satılan kurumların değeri hesaplanmadan yapılan bir yorumdur, ki bunun yanısıra dış borcumuz sadece IMF ayağında bu satışlarla azalmış, diğer tüm kurumlara olan borçlar kat kat artmıştır.
    - Yabancı sermayenin yatırım yapması; Yabancı sermaye yatırım yapmıyor. Dünyanın en yüksek faiz oranlarından biri Türkiye'de olduğu için parasını getirip bankalara yatırıyor ve zamanı geldiğinde çekiyor. Yatırım ise, fabrika kurarak, istihdam sağlayarak yapılır.
    - Büyüme hikayesi; Bilinçsiz ve cahil halkımız büyümenin güzel birşey olduğunu sanıyor. Oysa ki kalkınma bizi ilgilendirir. Büyüme ise zenginleri ilgilendirir. Ki, büyümede de iki seçenek vardır; işsizlik ya da enflasyon. Biz enflasyonu düşük tutmayı seçerek büyümeyi tercih ettik ve bu da işsiz ordusu yarattı ama o işsizler, 5 yıl boyunca ödeyecekleri telefon taksitleri ile mutlular.
    - Demokrasi-Sandık: Cahil halkım, demokrasi ile oy kullanmayı eşdeğer sanıyor, çünkü padişahları böyle söylüyor. Oysa ki demokrasi, güçler ayrılığına dayalı bir sistemdir, ki o da Türkiye'de artık yok.

    Bu örnekler daha da çoğaltılır, fakat şimdilik benden bu kadar. Siz de bildiğiniz konularda daha aydınlatıcı yazın ki, iddiayı atan görevliler dışındaki kişiler fikirleri görüp, kaynaklara bakıp karar verebilsinler.

    Saygılar...




  • Üniversitede cemaat ile haşır neşirdim.
    "Sistemi değiştirmeye kalkarsan yok olursun. Önce sistemi değiştirebilecek güce mevkiiye sahip olmalısın" felsefesini özümsediklerini anlamıştım.
  • çoğunluk akp'yi o kadar çok seviyor bu nedenle başbakan maç izlemeye bile gidemiyor. yuhalanıyor.
    Çoğunluk akp'yi o kadar çok seviyor ki başbakan kendi adamlarını toplamadığı her konuşmada yuhalanıyor.
    Bu millet akp'yi o kadar çok seviyor ki başbakan yüzlerce koruması olmadan dışarı çıkamıyor.
    işte bunlar hep sevgi.
  • Abicim düşündüm de bu akp lilerde haklı be. Babasından çok güvendiği adam en büyük hırsız çıkıyor. Kabullenmek kolay mı o kadar.
  • Hırsızlık yaptılar,
    Dininize küfrettiler,
    Adalet sistemini çökerttiler,
    Ekonomiyi bitirdiler,
    Kamu mallarını haraç mesat sattılar,
    Kul hakkı yediler,
    Türkiye'de, Suriye'de, Libya'da ve Irak'ta insanların ölümüne ortak oldular.

    Bunların hepsini "Milli İrade" sayesinde sağladıkları %40 oyla yaptılar. O %40'a dahil olanlar, bunları sayenizde hepimiz yaşıyoruz ve hepsi kanıtlı. Ancak anlayamadığınız şey; Doğrudan evinizin soyulması, yan komşunuzun öldürülmesi, mahallenize kurulan bir fabrika nedeniyle mahallenizdeki evlerin değerinin düşmesi, yan sokağa mafyanın pavyon açması, size ait olan bakkaldan haraç yenmesi ile bu olaylar arasında hiçbir fark yok.

    Ve bunları artık sizi temsil eden adamlar bile inkar etmiyorken, siz burada inkar ediyor ve üç kuruşluk eğitimle hem ekonomi hem de hukuk bilgisi konuşturuyor, ardından da müslüman kardeşlerinizin demokrasiye sahip olamamasına ağlayıp, onların haline üzülüyorsunuz.

    Yukarıda dünya kadar ses kaydı, kanıtlı hırsızlık, cinayet, yolsuzluk bilgileri mevcutken, bunların hepsini es geçip konuyu cemaate ya da CHP'ye getirerek hırsızlığın çözüldüğünü sanan; seçimler yolu ile hırsızlıkların aklanacağını düşünen insanlar, dönün de bir aynaya bakın. Siz bu hırsızlık, yolsuzluk ve cinayetlere rağmen ve bunları bilerek oy vermeye devam ederken, seçim sandığı ile adalet dağıtılacağını nasıl iddia edebiliyorsunuz?

    Müslüman ülkelerin hepsinin geri kalmışlığının temelini merak edenler, bunu dışarıda aramasın. Çünkü hiçbirinde bireyler gelişimlerini tamamlayamamış, kralların ve kraldan daha kralcıların yaşadığı, torpil, yolsuzluk, kanunsuzluk gibi kavramların günlük yaşamın birer parçası olduğu toplumlardır.

    Hiçbiriniz bunu hakaret olarak saymayın, çünkü niyetim hakaret etmek değil ve iftira da atmıyorum. Bana itiraz eden biri çıksın ve yanıldığımı, demokrasi ile yönetilen ya da tarihin bir döneminde demokrasi ile yönetilmiş olan bir müslüman ülke söylesin, ki ben de yanıldığımı kabul edeyim.




  • Hangi görüşten olursak olalım, önceden neyi savunmuş olursak olalım bugün ortaya çıktıki, hangi iktidar olursa olsun CHP-MHP-AKP fark etmez, isim önemli değil. Seçilmiş, meşru, gayesi hedefi belli, kadroları, yöneticileri ortada siyasi bir oluşum ile , kimlerden oluştuğu belli olmayan, hedefi belirsiz, gücünü ve meşruiyetini halktan almamış grup, cemaat, hareket vs adı altında faaliyet gösteren yapıları bir tutmayalım. 2ncisi dibi görünmeyen kuyu gibidir, altında ne var bilemezsiniz, önlem ve denetim alamzsınız. Siyasi partiler gibi halkın karşısına çıkıp 4-5 yılda bir meşruiyette aramazlar. Böylesi yapılar toplum için tehdittir. Bugün işimize geldiği için destekler büyütürüz ama yarın şimdi olduğu gibi meydan okuyan bir kontrolsiz bir güce dönüşür. Bunu şu saatten sonra mevcut iktidarda anladı ve hatalarından dönüş yolunda.

    Yolsuzluk ve rüşveti sonuna kadar eleştirelim, araştıralım, kimse ortaya çıkması için takip edelim ama bu tür iktidar oyunlarına alet olmayalım. Bakın biz 3 gündür ayakkabı kutusundaki 4.5 milyonu konuşuyorz fakat son 3 günde Borsada 20 milyar TL el değiştirdi, dövizdeki kayıpta ayrı. Kutu değil konteynira sığacak paradan bahsediyorum. Bu para birilerini cebinden çıkıp birilerinin cebine gitti.

    Enerjide uluslararası bir kuşatma altındayız, İran, Irak, Hindistan ile yaptığımız anlaşmalarda Halk bankası üzerinden yapılan transferler Batı'yı baya rahatsız etmiş durumda, üstelik bu Transferin TL üzerinden yapılmasınada itirazlar büyük. İstedğiniz partiyi, cemaati, düşünceyi destekleyelim ama Ülke menfaati söz konusu ise eğer daha dikkatli ve sorumlu davranmamız gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 21 Aralık 2013; 11:40:45 >




  • cemaat çeteyse bunca yıl çeteye yardım ve yataklık eden kimlerdir?
  • ateistin gözünü seveyim .. en azından ne oldukları belli

    bunlar dini resmen bir siyaset aracı olarak görüyorlar ... ayetlerle dalga geçiyorlar..

    neyse hükumeti destekleyen insanlar için yazıyorum .. destek etmeye devam edin, edeceksiniz'de ama şunu bilin bu dünyanın diğer dünyasıda var orada görüşmek dileğiyle saygılar
  • Oy toplamak için kapılara kahve bırakan ak parti çalışanlarına kadının verdiği ayar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 19 Mart 2014; 19:27:47 >
  • akp belli bir ülke düşüncesi ve amacıyla yada vatandaşa hizmet için kurulmuş bir partı değildi, gülen cemaatinin maşası olması amacıyla amerikan destekli bie örgütlenme yapısıydı, fakat 2007 ve sonrası akp içindeki baskın guruplar rant için çalışmaya başladı. zaten hırsız tabanlı bir partidir...
    her iki kanadında ülke menfaatleri için tasviyesi şattir
  • Dün akp mitinginde hırsız var pankartı açan adamı erdoğanın korumaları 45 dakika boyunca jopla dövüp sonrada başına silah dayayıp şikayetçi olursan tetiği çekeriz demişler sarıgül yumruk attı diye ortalığı inletenler acaba buna ne diyecekler bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 4 Mart 2014; 14:12:13 >
  • ben sol görüşlü bir insan olmama rağmen bazı kesimlerin Berkin'in ölümünü provake ettiklerini düşünüyorum. Seçim öncesi çok gereksiz gösterilerdi bunlar. Acılara saygım var ama biraz sabır.

    Şurda az kaldı önümüzde 3 seçim var, ve sonra karanlık bulutlar dağılacak.
  • TEKRAR EDELİM BUYURUN;


    Hayatında daha önce ses tonunu hiç duymadığı bir generalin ses kaydına inanarak Türk askerini komple Vatan haini ilan edenlerin,


    Her gün sesini duyduğu ve ses tonunu ezbere bildiği Egemen Bağış,Ahmet Davutoğlu,Recep Tayyip Erdoğan'ın ses kaydına inanmaması


    Twitter'dan önce beyinlerin açılması gerektiği gerçeğini gözler önüne sermekte....!
  • Trollerin yeni argümanı belli oldu beyler. 1 saat düşündüler ve ''Kasetin yayınlanması vatan hainliğidir.'' mottosunda birleştiler. Bundan sonraki mesajlarda sıklıkla bu cümleyi görebilirsiniz.
  • AKP'nin seçim kaybetmesi ne demek? Bir süre muhalefet partisi haline gelmesi, bir sonraki seçimlerde yeniden iktidar olmak için rutin siyasi faaliyetlerde bulunması demek değil maalesef. AKP'nin gitmesi demek Başbakanın, oğullarının, kızlarının, eniştesinin, kayınbiraderinin kısaca soyunun sopunun mahkemelerde yargılanmasının önünün açılması demek. Sadece kendisinin değil danışmanlarının, bakanlarının, milletin "a.... koymak" derdindeki iş adamlarının özetle kendisine bağlı tüm "şebekenin" (network) hakim karşısına çıkması demek. Evlere sığmayan paraların, "30 milyon Euro gibi az bir rakam" kalan bu servetin hesabının sorulması demek.

    Bu AKP açısından kabul edilebilir bir durum değildir. Herkesten çok kendilerinin bildiği gibi ekonomik olarak çok sıkıntılı bir döneme giriyoruz. Dünyada ucuz ve bol para bitti. Memlekette satacak bir şey kalmadı. Ne yaparlarsa yapsınlar, keskin bir ekonomik kriz yaşamasak da, ciddi anlamda bir daralma ve işsizlik bizi bekliyor. Bütün bu yolsuzluk hadiselerinin üzerine bir de ekonomik sıkıntılar binince bugün hala AKP'ye oy vermeye niyetli insanlar bile 3-4 sene sonra bir alternatif arar hale gelecek.

    Eh sonsuza kadar iktidarda kalamayacaklarına göre bir gün gideceklerini biliyorlar. Korkarım ki kendi istikballeri uğruna gencecik insanları birbirine kırdıracak kadar korkunun esiri olmuş durumdalar. Yine giden iki fakir fukara canımız oldu.

    Korkarım AKP insanların sokak ortalarında birbirini öldürmelerinin iktidarda kalabilmelerinin yegane yolu olarak görüyor. Polisin bu kadar acımasız ve gaddar davranması, birbirlerine "gözünden vur gözünden" diye gaz vermleri bilinçli bir tercih. Şimdi de kendi seçmenleri gencecik çocukları sokaklara çıkarıyorlar ki insanlar birbirlerini öldürsün. Buraya kadar indi demek siyaset.

    Burak Can Karamanoğlu ve Ahmet Küçüktağ kardeşimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Artık bunlar yitirdiğimiz son canlar olsun.




  • İzmir'deki bir arkadaşım, "Burada bir topluluk var midye dolmayı kabuguyla yemeye calısıyorlar". dedi.
  • Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    1 kişide muammer gülerin ses kaydı için montaj desin bakalım.Yahu adam taramalı tüfek gibi konuşuyor.Nerden kesip yapıştırıcan...Karşısındakinin konuşmasına bile fırsat vermiyor...
  •  Cemaat - Siyaset
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.