Şimdi Ara

Arc s e z1 deki kamera efekti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar arc s ics sürümü kullanıyorum cihaz rootlu ve honami domu var. acaba o kamera efektini ekleyebilirmiyim hani su ejderha felan gibi efektleri? resim cekerken?

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

arkadaslar arc s ics sürümü kullanıyorum cihaz rootlu ve honami domu var. acaba o kamera efektini ekleyebilirmiyim hani su ejderha felan gibi efektleri? resim cekerken?

Cihazın kamerası z1 arayüzüne sahipse, ar effect apk yaz google'a varsa netten indir at telefona belki çalışır.
    Çünkü yazılımsal bir durum bu çalıştırır.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    4.0.4 cihazım ama 4.3 e olan oyunlar ve uygulamalar apk ile oluyor yani tabanı aynı. ne kadar playde bulamasamda apksını kurabiliyorum. 2.3 de paket çözümlenemiyor diyordu ama 4 de kuruyor hepsini. umarım bunun gibi olur. z1 efeklerinin hepsi var kilit ekranı felan. tesekkürler deneyeceğim hemen
    kamera arayüzü aynı değil malesef, 4.0.4 cihazım ve güncelleme gelmiyor daha. ben kamerayı z1 kamerası gibi yapamazmıyım acaba? portlayabilirsem o efekleride portlayabilirim diye düşünüyorum ama naısl yapılır bilgim yok sizin varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

kamera arayüzü aynı değil malesef, 4.0.4 cihazım ve güncelleme gelmiyor daha. ben kamerayı z1 kamerası gibi yapamazmıyım acaba? portlayabilirsem o efekleride portlayabilirim diye düşünüyorum ama naısl yapılır bilgim yok sizin varmıdır?

Maalesef. Uygun rom varsa belki olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    valla cihaza en bire bir rom yani bendeki ama kamerası cybetshot. roma portlamak gerek yani. motion shot teklolojisini portlamıslar mesela ama ar effect yok malesef. birde cihazın kilidini kapatırken yavas kapanıyor effect bu ama donma gibi duruyor cok rahatsız edici. bunu nereden düzeltebilirim acabA?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • screen lock uygulamanı degıstırebılırsın, ıstedıgın AR efect uygulamasını xda dan bulabılırsın ama kurdugunda calısmazsa Uygun rom buldugunda anca calısır.
  • rissiqua kullanıcısına yanıt
    ar effect uyumlu değil sanırım apksını bulamadım daha doğrusu. kullandığım rom birebir honami romu. buna olmuyorsa hiç birine olmaz :)
  • cıhazına uyumlu rom cıkarsa anca, belkı derın bı arastırma yaparsan bulabılırsın oda var.
  • rissiqua kullanıcısına yanıt
    peki, tesekkürler :)
  • ar effect çalışmıyor eski modellerde malesef. Honami kamerayı yüklemiştim ben de Xperia S'ime ama bazı özellikler çalışıyordu sadece info eye gibi, time shift gibi. Zaten yeterince stabil de değildi çalışanlar. Yani çalışıyo ama özelliklere giriyorum megapixeli değiştirmek için kasıyodu falan. Stok kameraya döndüm.
  • imjustone kullanıcısına yanıt
    tamam saolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.