Şimdi Ara

SONY VEGAS PRO HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 yıldır sony vegas pro kullanıyorum ve proğrama fazlasıyla hakimim.birkaç konu da sony vegas hakkında yazılar gördüm ve böyle bir konu açmak istedim.Sony vegas hakkında bilmediğiniz şeyleri buradan sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Sorularınızı bekliyorum.İyi günler :)
    Youtube kanal"ım
    www.youtube.com/NeverDiess1
    Abonem olursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 20 Aralık 2013; 16:44:19 >

tex eklerken oluyor eskiden olmuyordun simdi basladi sildim tekrar kurdum degisen birsey olmadi format bile attim pc ye
    http://i.hizliresim.com/Kq9RgD.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzsoylu -- 6 Ocak 2014; 6:16:04 >

Orijinalden alıntı: oguzsoylu

selam kardes bu hataya karsi neyapacgiz yardimci olabilirmisin
    tex eklerken oluyor eskiden olmuyordun simdi basladi sildim tekrar kurdum degisen birsey olmadi format bile attim pc ye
    http://i.hizliresim.com/Kq9RgD.png

Ne yaparken oluyo kardeşim bu ?
    Yazı ekle der demez gidiyo 7 saatlik çalışma gitti çok pis ayar oldum gece 1 den sabah 8 e kadar formlarda gezdim bazıları güncellemeden kaynaklı framework programı falan demiş ama demedim çözüm olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yazı ekle der demez gidiyo 7 saatlik çalışma gitti çok pis ayar oldum gece 1 den sabah 8 e kadar formlarda gezdim bazıları güncellemeden kaynaklı framework programı falan demiş ama demedim çözüm olmuyor

Vallahi nediyim başıma hiç böyle bşy gelmediği için bilemicem windowsun kac bit ?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

64 bit kardes sistemle alakali birsey degil cracle ilgili olabilirmi diyecegim ckracsizde aynisini yapti sen bana craci dowland ettigin siteyi linkleye bilirmisin

Yapamam kardes ben yaklasık 1.5 yıl önce indirdim proğramı ama oraya gir sen googleye ısohunt yaz ılk yada 2 . ci site olması lazım aramaya yaz uygun olanını ındır ben ordan lisnslısını indirdiyim baya oldu hangisi oldugunuda unuttum
    o siteye gir sony vegas pro 12 yaz enterle ilk bastakini indir khg cracklı o olması alzım lsanslı
    yan tarafında +10 felan yazar s indirme sayısı felan o en cok olanını indir en üstte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lavetera

Kisa filmde kesip bicme isin bu programi dusunuyorum, sizce adobe premiere den daha mi iyidir. Birde belli nesnelere sansur koyabilir miyim?

Sansur koyabilirsin ama adobe premier hakkında hiçbir fikrim yok iyimidir kötümüdür ama kullanımı kolay bi proğraam
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.