Şimdi Ara

Baymak Klima Isıtmak için değil; Soğutmak İçinmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gittigidiyor.com adresinden işyerim için 1 adet Baymak Elite 18000 btu klima satın aldım. Montajı için dün gelindi;klima çalışmadı, dış ünitedeki bir sensör arızalıymış. Ben de klimanın değişimini talep ettim; servis kabul etmedi. (Yeni aldığınız telefonun ahizesinin bozuk çıkıp, değiştirilmesi gibi) bugün gelip parçaları değiştirdiler.Cihaz çalıştı ve 15-20 dakika sonra ısınacağını söylediler.Aradan 1 saat geçti; cihaza elimi uzattığımda ılık hava üflediğini gördüm. Montaj için gelen personeli aradım; durumu izah ettim. Bana havanın -2 derece olduğunu; bu klimanın ancak bu kadar ısıtacağını söyledi. Evimde kullandığım 9000 btu Vestel klimanın ateş gibi ısıttığını söyledim, işyerimin yan komşusunda kullanılan klimanın yine ateş gibi olduğunu söyledim. Onların farklı olduğunu; isterseniz baymak müşteri hizmetleri ile görüşebileceğimi iletti. 4440235 nolu telefonu aradım; durumu izah ettim. 10 dakika sonra Çağlar bey adında müşteri temsilcisi beni arayarak ;baymak klimaların ısıtmak için değil, soğutmak için olduğunu, istediğim yere şikayet edebileceğimi iletti. O zaman klimayı iade alın dediğimde, klimayı da iade almayacaklarını iletti.
    Satış sonrası hizmet 0; yemişim 7 yıl garantisini, doğru düzgün 2 yıl versin yeter...
    Bu dakikadan sonra tüketici mahkemesine mi gitmeliyim? Satın aldığım yeri mi, Baymak'ı mı dava etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 19 Aralık 2013; 20:39:43 >

• ya arkadaşım burada afedersiniz millet kıçını yırtıyor almayın bu klimaları diye ama takan yok nedenmi sizde vestel klimam iyi ısıtıyor diyorsunuz sizede laf anlatamayız çünkü sizde vesteli klima sanıyorsunuz

japon hepsi

çinlininde şu markalardan başka kliima alınmaz

midea
    haier
    gree

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .DeDe. -- 21 Aralık 2013; 19:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaşlar gittigidiyor.com adresinden işyerim için 1 adet Baymak Elite 18000 btu klima satın aldım. Montajı için dün gelindi;klima çalışmadı, dış ünitedeki bir sensör arızalıymış. Ben de klimanın değişimini talep ettim; servis kabul etmedi. (Yeni aldığınız telefonun ahizesinin bozuk çıkıp, değiştirilmesi gibi) bugün gelip parçaları değiştirdiler.Cihaz çalıştı ve 15-20 dakika sonra ısınacağını söylediler.Aradan 1 saat geçti; cihaza elimi uzattığımda ılık hava üflediğini gördüm. Montaj için gelen personeli aradım; durumu izah ettim. Bana havanın -2 derece olduğunu; bu klimanın ancak bu kadar ısıtacağını söyledi. Evimde kullandığım 9000 btu Vestel klimanın ateş gibi ısıttığını söyledim, işyerimin yan komşusunda kullanılan klimanın yine ateş gibi olduğunu söyledim. Onların farklı olduğunu; isterseniz baymak müşteri hizmetleri ile görüşebileceğimi iletti. 4440235 nolu telefonu aradım; durumu izah ettim. 10 dakika sonra Çağlar bey adında müşteri temsilcisi beni arayarak ;baymak klimaların ısıtmak için değil, soğutmak için olduğunu, istediğim yere şikayet edebileceğimi iletti. O zaman klimayı iade alın dediğimde, klimayı da iade almayacaklarını iletti.
    Satış sonrası hizmet 0; yemişim 7 yıl garantisini, doğru düzgün 2 yıl versin yeter...
    Bu dakikadan sonra tüketici mahkemesine mi gitmeliyim? Satın aldığım yeri mi, Baymak'ı mı dava etmeliyim?

Keşke bu foruma satın almadan önce baksaydınız

Gene de yasal hakkınızı kullanaak iade edebilirsiniz, çünkü mal "ayıplı".

• Ben de onu soruyorum; hakem heyetine mi, yoksa tüketici mahkemesine mi şikayet etmem gerek?
  • quote:

Ben de onu soruyorum; hakem heyetine mi, yoksa tüketici mahkemesine mi şikayet etmem gerek?

Mal bedeli 1000 lira civarı olduğu için önce hakem heyetine gidin bence. Masrafsız olur.
    Onlar mahkemeye yönlendirirse o zaman oraya gidersiniz.

Mahkeme de masraf ta olur, ama sonuçta hepsini geri alacağınız kesin.
  • baymak klimaların ısıtmak için değil, soğutmak için olduğunu

Oradakilere keşke klima kelimesinin ne anlama geldiğini sorsaydın. Bu klima madem ısıtmayacak o zaman neden klima diye millete satıyorlar?

Gidin hakem heyetine başvurun hocam.

Adamlar klima diye millete soğutucu satıyor diyin.
  • quote:

Arkadaşlar gittigidiyor.com adresinden işyerim için 1 adet Baymak Elite 18000 btu klima satın aldım. Montajı için dün gelindi;klima çalışmadı, dış ünitedeki bir sensör arızalıymış. Ben de klimanın değişimini talep ettim; servis kabul etmedi. (Yeni aldığınız telefonun ahizesinin bozuk çıkıp, değiştirilmesi gibi) bugün gelip parçaları değiştirdiler.Cihaz çalıştı ve 15-20 dakika sonra ısınacağını söylediler.Aradan 1 saat geçti; cihaza elimi uzattığımda ılık hava üflediğini gördüm. Montaj için gelen personeli aradım; durumu izah ettim. Bana havanın -2 derece olduğunu; bu klimanın ancak bu kadar ısıtacağını söyledi. Evimde kullandığım 9000 btu Vestel klimanın ateş gibi ısıttığını söyledim, işyerimin yan komşusunda kullanılan klimanın yine ateş gibi olduğunu söyledim. Onların farklı olduğunu; isterseniz baymak müşteri hizmetleri ile görüşebileceğimi iletti. 4440235 nolu telefonu aradım; durumu izah ettim. 10 dakika sonra Çağlar bey adında müşteri temsilcisi beni arayarak ;baymak klimaların ısıtmak için değil, soğutmak için olduğunu, istediğim yere şikayet edebileceğimi iletti. O zaman klimayı iade alın dediğimde, klimayı da iade almayacaklarını iletti.

arkadaşım öncelikle geçmişolsun size tavsiyem önce şikayetinizi internet ortamındada yapın çünkü ordada şikayetin baya faydası oluyo bende öyle oldu allahdan adamların yüzleri kızardı şikayeti kaldırmam karşılığında iyade ettim millette bunları okuyup almaktan vazgeçerler sonrada yasal yolları denersiniz bunlara meyden bırakmamak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isıtma için klima
    7 yıl önce açıldı
    Sadece sıcak su için kombi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.