Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.759
Cevap
72
Favori
674.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam diğer classlarda bunu yapacak potansiyelde bi kart yok çünkü. Dark whispers deseniz zaten hero target almıyor, bence Fandral Staghelm kaynaklı kodlama hatası oldu. Only-Minion target kartlar heroya da kullanılabilirse; fire lance, execute, siphon soul gibi kartların da çalışması gerekmez mi?
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    hocam demek istediğim şey heroyu tauntlamak u bugda nasıl boarda değil heroya vurmak zorunda kalıyorsa o şekilde bi legendary vs yapabilirler heroya taunt atma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAhin

    Bu kadar çok dust ı nasıl biriktiriyorsunuz arkadaşlar ? Bir taktiği falan mı var ?







    Taktigi yok. Sansli olursan , her au sonu rank 5 olursn, iyi arena oynarsan sen de kasabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nzoth rogue gerçekten çok güçlü abartmıyorum bi cairne yada twilight summoner atıyorsunuz bi dahaki turn 5 mana minion kopyalayan kartı atıp 1 manaya cairne atıyorsunuz elbet raptor atacak minion oluyor cairneye twilighta hatta huckstera bile atsanız extra value 5 oyun oynadım 5inde de ya turn 10dan önce bitti oyunlar yada turn 10da concede verdi rakibim huckster birinde varian birinde cenarius verdi hakkaten op bi kart backstab deseniz sap deseniz halen harika kartlar card draw çok iyi temposu harika kimse silence veya hard removal oynamadığı için ne twilightlara dokunabiliyorlar ne cairneye ne sylvanasa expansion geldiğinden beri en rahat oynadığım deck diyebilirim.


    Benim görüşümce şuan metada bu boardla başa çıkabilecek deck yok,tamamen kendi görüşüm kesin böyle böyle diye savunmuyorum arayış içinde olanlar varsa diye kendi düşüncelerimi aktardım sadece.




    edit : iyi çekemezse aggro sorunu oluşuyor,2-3 oyun kaybettim aggroya ama control maçlarında favori gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 29 Nisan 2016; 23:47:26 >




  • Bu zoolar nerden çıktı ya. 1/5 i kartı şişirip duruyorlar, Shamanın trollünden beter olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Bence setin en iyi kartı oldu. Elbette beklenmedik şekilde. 4 gün önce eğer zoo olacaksa bu kart gayet iyi olabilir diyordum ama kart resmen durdurulamıyor. En azından şuanki meta desteleriyle.

    Hearthpwn'de oyuncular bu karta 100üzerinden 53 puan vermiş. Yaklaşık 134 karttan 70. en iyi kart olarak düşünülmüş. Bu da hangi kartın nasıl sonuç vereceğinin kestirilmediğini gösteriyor. Oyuncularda suç yok tabi karta direk bakarsanız 1/5'i oynuyorsunuz ve büyük ihtimal rakibin minionuna free kill gibi düşünüyorsunuz. 50 puan veriyorsunuz. Ama zoo'da hele yeni zoo da (9 solid 1drop) sahada muhtemelen minion'unuz olmuyor. Councilman 2 turda 10 atağa ulaşıyor.
  • Ya şu WOG geleli doğru düzgün oyun kazanamadım ne alırsam karşısına hemen counterı geliyor çıldırmak üzereyim
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Thalnos ve xaril replacement?

    Ve decklist lutfwn.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    hocam streamlerde vs rast gelince bende sordum bu deck için xaril ve thalnos için replacement yok şart malesef bence cairne de yok 5 k dustım var sadece bu desteye harcamaya değerle değmez arasında gidip geliyorum
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Thalnos 2. loot hoarder yerine oynanıyor zaten. Verdiği spell damage yüzünden ve hem N'zoth tabiki. 2. Loot hoarder alınabilir.
    Xaril 'i değiştirmek daha zor ama yaptığı görev gene N'zoth sinerjisi ve 4drop tempo play. Yani Southsea Squidface'e yakın bir sinerji.

    Bu kartları deneyebilirsiniz. Elbette orjinallerinin yerini tutmaz ama deste hakkında aşağı yukarı fikir sahibi olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 30 Nisan 2016; 0:21:30 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt



    decklist farklıydı edwin ile loot hoarder vardı 2x harvestin yerine fakat shamana karşı biraz zorlandığım için farklı denemelere gidiyorum bu haliyle de 3 oyun kazandı üst üste gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Thalnos yerine loot hoarder oynayabilirsiniz fakat thalnosun yerini tutmaz çünkü 3 damage backstablar çok op durumda şuan xaril replacement bilmiyorum gerçekten farklı bir deathrattle minion olabilir harvest,southsea squickface yada yerine 4 mana 4-2 hoarderı da düşündüm tam emin değilim yeni bir kart olduğu için replacementı konusunda. Oyunlarıma efekti bile yani o verdiğim stealth bana ne kazandırdı +3 atakın tradeimde faydası oldu mu emin olamıyorum ama 1 mana card draw gelirse çok iyi oluyor yada return a friendly minion da çok op çünkü 2 mana reduction yüzünden doomsayerlı falan da denemek istiyorum orjinal hali 2x harvest yerine 1x loot hoarder 1x edwin şeklinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 30 Nisan 2016; 0:34:44 >




  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Kart ne kadar OP çıktı ya gerçekten Rakip olarak oynamayan anlamaz gerçekten görüyorsunuz doğru olmayan birşeyler olduğunu.. Tüm olayı zaten board a minion summonlamak olan bir desteye böyle bir kart

    10 dakika önce knife juggler la aynı anda boarddalardı karşımda, minion geldikçe biri bıçak sallıyor biri atak kazanıyor sürekli olacak iş değil
  • 3-3'lük Arena'nın pack'inden Princess Huhuran düştü, zaten vardı. Turuncuyu görünce oha şansım döndü dedim onca legendary var gitti olan çıktı ya. Zaten Arena kafayı yedirtti o kadar kötü oldu ki Shaman destesi ıkına ıkına 3 aldım. Nzoth versen ölür müsün be





  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalPWN

    Aman hocam düşünmesi bile kötü sakın yapmayın

    Vaktiniz varsa Heroes of the Storm bölümüne de uğrayın, o kadar boş ki bazen in cin bile top oynamaktan sıkılıyor. Şaka bi yana uzun zamandır konularla iç içe yönetici görmemiştim forumda. En son 2008-2009 du sanırım Silkroad bölümündeki o havayı yakaladım bu bölümde de.

    Çok teşekkür ederim, eksik olmayın.

    Bu bölümde mevcut kitle ile geçen süre zarfında kurduğumuz samimi sohbet ortamı benim için de güzel oldu. Yönetici olduktan sonra forum içi katılım ister istemez eskisi gibi olmuyor. Yıllardır ben de özlemiştim böyle bir diyalog ortamını. Mevcut bu ortama katkım olduysa ne mutlu. Tekrar teşekkür ederim, bu tip bir dönüş almaktan memnun oldum.
    @MetalPWN
    Hiç yoktan iyidir diyeceğim de, bu tip durumlarda diyemiyorum maalesef. Sonunda, 42. Packte Legend çıktı diye sevinirken Nat, the Darkfisher'ı gördüğümde sizinle aynı şeyi hissetmiştim
    @Yggdrasil Asgard




  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Darkfisher bende de var hocam, süslü bir çöp olarak duracak öyle koleksiyonda , son 3 arenada 1200-1300 dust kastım çok iyi oldu. Meta oturana kadar zaman buldukça Arena yapacağım özlemişim valla. 3 win bile worth it
  • rogue destesi için tek nzoth eksik, dust biriktirine kadar çıkarsa çook iyi olacak
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir deste olmuş hatta Kolento resmen Paladin'i metanın içine sokabilen bir deste yapmış. Bu arada ben desteyi denedim Corrupted Healbot fazla iş yapmıyor onun yerine Avenging Wrath koydum özellikle kontrol Warrior'lara karşı güçlü bir deste tek eksisi oyunların çoğu Fatigue'e gidiyor ve sizi çok sıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arena dan sadece wog packleri çıkması çok kötü şuan classic pack açmam gerek ve sadece gold kasarak alabilirim başka yolu packleri çok pahalıya satıyorlar 40-45 tl ye tüm advanture u alırken 45 liraya sadece 15 pack alabiliyorsunuz içinden ne çıkacağıda belli değil.classic ten thalnos cairne ve malygos um eksik wog daysa sadece xaril keşke arenadan çıkıcak packleri kendimiz seçebilsek
  • Kore'deki turnuvayı merak ediyordum süpriz destelerden dolayı ama Wild mode oynanıyor. Büyük hayl kırıklığı cidden. Hangi akla standart oynanmaz şu turnuva.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arenadan sadece wog mu cikiyor PogChamp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.