Şimdi Ara

DxO Optics Pro fotoğraf düzenleme yazılımı, yeni makine destekleriyle v9.1.1 sürümüne güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • DxO Optics Pro fotoğraf düzenleme yazılımı, yeni makine destekleriyle v9.1.1 sürümüne güncellendi



     

    Profesyonel ve amatör fotoğrafçıların ihtiyacını karşılamaya yönelik gelişmiş araçlarla DxO firması tarafından hazırlanan yazılımlardan Optics Pro, v9.1.1 sürümüne güncellendi.

     

    Yapılan yeni v9.1.1 güncellemesiyle Nikon'un FF (Tam Kare) sensörlü ve retro tasarımlı Df, Sony Alpha 7, Sony DSC-RX10, A3000, Pentax K-3 ve Panasonic Lumix DMC-LF1 fotoğraf makinelerine destek vermeye başlayan DxO Optics Pro, bu modeller ile çekilen fotoğraflarda oluşan bozulmaları giderebiliyor, kişilere birçok farklı düzenleme imkanı sağlıyor ve yeni geliştirilen PRIME isimli teknolojisi ile yüksek ISO değerlerinde çekilen fotoğraflar içerisinde meydana gelen istenmeyen kumlanmaları ciddi oranda temizleyebiliyor. Ayrıca yeni DxO Optics modülü ile 580 yeni kamera / lens desteği ile toplamda 16,800'nin üzerinde farklı kombinasyona kavuşan yazılım, veri tabanını genişletmeye devam ediyor.

     

    DxO Optics Pro'nun yayınlanan v9.1.1 güncellemesine firmanın resmi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Yazılımın standart versiyonu kısa bir süre için 99$, Elite versiyonu ise 199$ fiyat etiketiyle elde edilebiliyor.

     


     



  • 199dolar mı? 149 dolara Adobe Lightroom satılıyor, fiyatı uçuk olmuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.