Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SWF flash tema olayı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: SWF flash tema olayı Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
YasiN®

23 Haziran 2007; 20:19:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

w850i ye walkman dance 'ın flsh dosyasını nasıl çalıuştırbilirim? sadece görüntüleye biliyorum ama seçemiyorum? yardımcı olurmusunuz ?

A XP 2500+ M @ 1.25 v
NF7-S rev 2.0
3d2k1 11749
Sözüm Bi Tek sana GeçmiyoR..
Mcp + 290
cenk_kusje

17 Temmuz 2007; 23:30:49 

ya arkadaşlar ben şu d900 de olan olaydan istiyorum cami resmi falan varya ondan saate göre kararıyo falan

Forever Trance
Msi Vr600 Notebook
Ipod Touch 16 gb 2.0.1 jb
Sennheiser Cx300
_kUrT_oGlU_

19 Temmuz 2007; 13:48:26 

quote:

Orjinalden alıntı: cenk_kusje

ya arkadaşlar ben şu d900 de olan olaydan istiyorum cami resmi falan varya ondan saate göre kararıyo falan

Onu bulursan bizlede paylaşırmısın çok güzel birşey.Birde bu flash wallpaper de çok hata var,arama geldiğinde numara falan görünmüyor çoğunlukla buna bir çare bulunamazmı acaba sırf o yüzden kullanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kUrT_oGlU_ -- 19 Temmuz 2007; 18:14:51 >

cenk_kusje

19 Temmuz 2007; 15:08:31 

quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

quote:

Orjinalden alıntı: cenk_kusje

Onu bulursan bizlede paylaşırmısın çok güzel birşey.Birde bu flash wallpaper de çok hata var,arama geldiğinde numara falan görünmüyor çoğunlukla buna bir çare bulunamazmı acaba sırf o yüzden kullanamak istemiyorum

valla baktım ama bulamadım ama bulan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa seviniriz

Forever Trance
Msi Vr600 Notebook
Ipod Touch 16 gb 2.0.1 jb
Sennheiser Cx300
ahoy02

10 Kasım 2007; 20:23:57 

http://rs17****.com/files/19321580/flash_themes.rar

buyrun arkadarşlar alan alsın bu mesaj silinene kadar :D

ahoy02

10 Kasım 2007; 20:31:07 

hatta şöyle veriyim http://****/23y9uc

anilozler

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Kasım 2007; 1:41:39 

vay be 1.5 sene önce açtığım başlık. o zamanlar öğrenciydim kız arkadaşımdan ayrılmamıştım 1 ay önce sattığım telefonumu yeni almıştım. Slak salak şeylerle uğraşıyodum. Şimdi ise...
konuyla alakası yok kusura bakmayın...

313. Dede
Emekli
Çavuş
MNVGTuning

21 Kasım 2007; 17:35:25 

:D

metehanoksas.info
anilozler

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Kasım 2007; 23:59:09 

quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

vay be 1.5 sene önce açtığım başlık. o zamanlar öğrenciydim kız arkadaşımdan ayrılmamıştım 1 ay önce sattığım telefonumu yeni almıştım. Slak salak şeylerle uğraşıyodum. Şimdi ise...
konuyla alakası yok kusura bakmayın...

bu postu atarkende depresyondaydım Şimdi de öyleyim gerçi

313. Dede
Emekli
Çavuş
samurai jack

2 Temmuz 2008; 14:12:05 

sorun çözüldü w810i vb. sony ericsson lara flash tema atma

Ben bu olayı kendi w810i'mde denedim CID50 idi ve yazılımın son rakamı 31 bi sorun olmadı..Eskiler CID49'dur onlarada bu yolla yükleme yapılırmı denemedim yapıcamız uygulamada kapsıyor gözüküyor ama yinede sorun çıkma ihtimali olabilir..Aslına bakarsanız ben sırf denemek için yaptım yani yapmış olmak için daha sonra temizledim direk boşuna telefona yük bindirmeye gerek olmadını düşündüm ama görsellik isteyenler için güzel şeyler mevcut tabi..

CID49 mu yada CID50 mi buna nasıl bakıcaz derseniz;
Sağ Yıldız Sol Sol Yıldız Sol Yıldız Sol Yıldız <-- tuşlarına basın arka arkaya Servis menüsü açılır,o menüde En Üstte Servis bilgileri yazar oraya girin, ordanda Yapılandırma var oraya gireceksin aşagıya dogru inin açılan bölümde;

Gsm850 Gsm900
GSM1800 GSM1900 <-- yazan yerin altında

C: 50 P: 1 <-- yazar , işte ordaki C: 50 <-- CID50 oluyor, eger CID49 ise cihazın orda C: 49 P: 1 <-- yazar.

neyse hikaye bölümünü geçtikten sonra asıl işlemlere gelelim;

İlk önce aşağıda verdiğim setool2 lite cid50 programını rar'ından dışarı çıkarın bi klasöre sonra setool programının içinde driver klasörünün içinde usb driver isimli bi klasör mevcut bu klasörün içindeki driveri pcmize kuralım..

sonra telefonumuzu Kapalı Şekilde C tuşuna Basarak Usb kablomuza bağlıyoruz Pcde yeni donanım bulundu uyarısı verecektir otamatik yükleyi seçip pcmize telefonu tanıtıyoruz..

Sonra kabloyu çıkarıp telefonun bataryasını çıkarıp tekrar yerine takıyoruz..(kabloyu takmıyoruz sadece bataryayı)

setool programını açıyoruz model bölümünden w810 seçtik

sonra aşağıdaki swf dosyalar.rar dosyasının içindeki tpa.zip isimli dosyayı rardan dışarı çıkarın..

setool2 deki misc file bölümüne tpa.zip isimli dosyayı seçelim..

Tüm işlemler aşağıdaki resimdeki gibi ise Flash butonuna tıklayıp telefonunuzu C tuşuna Basarak Usb kablosuna Bağlıyoruz..

Setool READY uyarısı Verirse Telefonu Kablodan çekin bataryanızı çıkarıp takın setolldaki Ready butonuna tıklayıp telefonu C tuşuna basarak Usb kablonuza bağlıyoruz yükleme 5 dkdan az sürücektir..

Bu işlem bittikten sonra setool sol beyaz penceresinde eleapsed second yazısını görücez işlem tamamdır..

sonra aşağıdaki tema dosyalarının içindeki .thm tema dosyalarını diğer temaların yanına atıyoruz..(normal karttaki yere atabiliriz..)..bazı flash temalar şifre isticektir bu durumda panik yapmayın bunları kendimizde deneyerek bulabiliriz yada kısayola dosya yöneticisini ekleyip şifre sorusunu atlatıp ordan temalara ulaşıp bu temayı değiştirip,silebiliriz..

böylece Flash Menüleri Aktif yapmış olduk..
Hayırlı Uğurlu olsun..

Olduki beğenmedik,istemiyoruz bu temaların telefonda bulunmasını; benim yaptım gibi aşağıda verdiğim Komut.zip dosyasını yukarıda anlatılan gibi aynı yolla telefona Flashlarsak swfleri telefondan silicektir..

telefonunuza gelicek zarardan mesuliyet kabul etmiyorum..ama bizzat kendim denedim ve sorun yaşamadım..

Gerekli Dosyalarımız;
Setool 2 Lite --> http:/****.com/files/64555061/setool2_lite_cid50_befega.rar
Swf(Flash) Dosyalar --> http:/****.com/files/64556368/swf_dosyalar_befega.rar
Tema Dosyalar --> http:/****.com/files/64558725/tema_dosyalar_befega.rar
Geri Alma Dosyası(komut.zip) --> http:/****.com/files/64558864/Komut.zip

not:Alıntıdır

BreakBeaT

27 Temmuz 2008; 23:27:19 

teşekkürler

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: SWF flash tema olayı Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Buraya git: