Şimdi Ara

Mad Catz, Saitek X-55 RHINO H.O.T.A.S. joystick sistemini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Mad Catz, Saitek X-55 RHINO H.O.T.A.S. joystick sistemini duyurdu





     

    Oyunculara yönelik aksesuarlar ve kendi oyun konsolu üzerinde çalışma gösteren firmalardan Mad Catz, uçuş simülasyon oyunlarını ciddiye alan kullanıcılara özel olarak hazırladığı yeni Saitek X-55 RHINO H.O.T.A.S. joystick sistemini tanıttı.

     

    Olabilecek en gerçekçi uçuş deneyimi için ana kontrol kolu ile gaz kolu olmak üzere iki parça halinde hazırlanan Saitek X-55 RHINO H.O.T.A.S joystick sistemi, tasarımsal olarak ciddi bir çizgiyle geliyor ve Windows işletim sistemli bilgisayar modelleriyle USB üzerinden iletişim kurabiliyor. Ana kol (16-bit Hall Sensör ile üst seviye hassaslık) üzerinde uçakları döndürmek için gereken kuvvetin ayarlanması için değiştirilebilir bir (4 farklı yay geliyor) yay sistemi kullanan firma, gaz kolunu ise diğer birçok modelde de gördüğümüz gibi bağımsız şekilde hazırlamış. Bu sayede sağ ve sol motor arasındaki gaz dengesinin kolayca kontrol edilmesine imkan veren X-55, genel olarak özel bir arka aydınlatma sistemine de sahip. Üzerinde ciddi miktarda kişiselleştirilebilir tuş barındıran joystick, oyuncuların klavyeye olan bağımlılığını ciddi oranda azaltabiliyor.

     

    Satış fiyatı henüz açıklanmayan Mad Catz Saitek X-55 RHINO H.O.T.A.S. joystick sistemi, önümüzdeki yılın başlarında satışa çıkacak. Ürün hakkında hazırlanan kısa tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     


     Mad Catz, Saitek X-55 RHINO H.O.T.A.S. joystick sistemini duyurdu

     



    Kaynak:http://www.ubergizmo.com/2013/12/mad-catz-announces-saitek-x-55-rhino-h-o-t-a-s-system/?utm_source=mainrss







  • Bu firmanın ürünlerini seviyorum bana görsel olarak çok hoş geliyor özellikle R.A.T 7 mause ve S.T.R.I.K.E 7 klavyesi.Türkiye'de pek satılmayan bir marka daha çok ürünle gelmesi lazım

  • tanıtım videosu berbat olmuş koydukları ışıklardan ve karaklıkdan hiç bişi gözükmüyor.

    fakat ürün güzel e benziyor.

  • Hey gidi günler. DijitalCenter'da çalışırken Thrustmaster Hotas Cougar getirmiş ve o zamanın parası 650 Euro + KDV den falan satmıştık.

    Cihaz demir ve öyle ağırdı ki! Bir de kutusunun üzerinde U.S.A.F. yani United States Air Force (Amerikan Hava Kuvvetleri) yazıyor diye Gümrükte takılmış, kolayca geçmediği gibi bir de MİT falan gelip "Bu cihaz nedir, niye üzerinde USAF yazıyor" diye incelemeye falan almıştı. Uyuz olmuştum...

    Bir de ilk USB Bluetooth'ları yine DijitalCenter'dayken getirmiştik. Tabi o zaman Bluetooth'un ne olduğu bilinmediği için, isminde Tooth yani DİŞ lafı geçiyor diye "Sizin Dişçiler Odası kaydınız yok, diş malzemesi getiremezsiniz" gibi fütursuzca saçmalamışlardı.

    Gümrük ne uyuz ya...

  • Çok karmaşık görülüyor. Tuşları kombine etmek iki gün sürer:)

  • mad catz bu işi biliyor :)

  • bu oyun daha cok ucaklı savas oyunları vs ıcın kullanılabılır bır oyun konsolu araba yarısı vs icın uygun degıl bence...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.