Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
38
Favori
74.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bazen geceleri oluyor öyle, nedenini bilmiyorum yarım bir saat sonra düzeliyor.
  • Ataturk Station diye bir yer var LHS1378'de. Çok acayip isimlere de denk geldim. Bu istasyon isimleri rastgele mi oluşuyor yoksa oyuncular tarafından mı veriliyor anlamadım tam.
  • rastgele değil önceden belirlenmiş isimler, Dünya'ya bağlı ilk istasyonun ismine baktığımızda Abraham Lincoln'ü(ABDyi kölelikten kurtaran efsade lider) görüyoruz. Bir diğeri Li Qing Jao (Çinlü ünlü yazar ve şair) Galileo (dünyanın uzayın merkezinde olmadığını savunduğu için ömür boyu ev hapsi yemiş bilim adamı) Einstain var, dahası erdogan bile var :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 20 Temmuz 2015; 21:52:33 >
  • Bende merak ettim bir bakayım dedim. Sistem ve İstasyonlardaki gözüme takılan isimler:

    Ali, Alpers, ANANI, ARTI, Asprin, Ataturk, ATIK, BARIS, BAYAN, BELA, BOK, BOT, Celebi, CILE, Faris, GOLL, GRAM, Haber, HARRAM, HAVA, Islam, KAAN, KANDIIL, KARA,
    KISIR, KOVACI, KULIS, KURU, KUYU, MAL YE, MERAK, Muhammad, MURATO, Musa, NEFES, NIHAL, OPET, PANIK, PARA, PARS, PIPET, PIPI, RANA, Reis, Sadi, Salak, SALYA, SAMAN, SAVAS, SIVAS, Tank, Tanner, UYGUR, VADI, VASAK
  • beyler powerplayde rank5 olup "her hafta 50 milyon maaş alcam köşeyi döncem" hayalleri kurmayın benim gibi, kısaca powerplayi sadece rating 3ü göz önüne alarak oynayın, 4 ve 5i görmezden gelin tabi bu dediklerim günlük 5-6 saatini oyuna zaman ayıramayan kişiler için geçerli ki bizim toplumca zor zaten bu kadar zaman oyun oynamak ben yaz tatilindeyim diye bolca oynuyorum bu dönem yine de r5 kasmayacağım.. Şöyleki her hafta mereditleriniz düşüyor hemde az buz değil %50 civarında. Rating 5 olduğunuzda her hafta 5334 meredit kasmanız lazım 50m bonusu almak için rating düşmemesi için ise 2500 yeterliymiş ama maaş yok. E bu kadar merediti her hafta kazanmak için baya baya uğraşmanız lazım. yoksa maaşıda alamıyorsunuz. Kısaca rating 3ü kaldırabiliriz sonrası fazla gelir :D hayal kırıklığı yaşıyorum tamda rating 5e kasma planlarım vardı.

    *Bu arada ben Maviasura. Nick değişmi için başvuru yaptıktan sonra bir daha foruma giremedim yardım destek hikaye çıktı bu forumun yeni üyelik almak zorunda kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saul Tigh -- 22 Temmuz 2015; 20:52:50 >




  • yahu oyunu aldım oynuyorum da hiçbi amacım yok abi, sadece kaçakcılık yapıyorum resmen, bana anlatabilecek kimse varmı napayım da zevk alayım
  • yalnız değilsin yeni bir ay olacak bu hafta benim oyuna başlayalı sıkılmaya başladığımı söyleyebilirim kendi deneyimlerimden yola çıkarak düşüncelerimi paylaşmak isterim.

    Oyunda yaptıklarım:
    anaconda alacak kadar cr yaptım,
    kaçak mal taşıdım (illegal görevler)
    diğer basit görevler
    legal ticaret yaptım,
    bounty hunting yaptım,
    Powerplay görevleri yaptım

    Yapmadıklarım
    conflict zonelerde pek vakit gerçirmedim,
    exploration yapmadım, (belki yaparım)
    mining yapmadım (amacıda yok yapmanın sadece keyf alanlar için koymuşlar heralde)
    wing yapmadım sayılır ki(malum türk oyuncu çok az aktif oynayanı neredeyse yok) en keyfli wing ile oynanır tabi onda bile sıkılabiliyorsunuz bir süre sonra (forumdan okuduğum kadarı ile)

    Oyunda fit konusunda oyunculara fazla özelliştirme hakkı verilmemiş bir eve'deki malze çeşitliliğini arıyor insan, iki tane aynı gemi ama farklı fite sahip farklı üstünlükler yaratılabilmeli, burda ise neredeyse sabit malzemeler.

    Powerplay eklemişler oyunculara bir uğraş çıksın diye doğru uğraşırsan uğraşılacak birşey(haftalık mereditlerin yarısının uçması ve ratingi düşürmemek ve bonuslardan yararlanmak için çalışmak gibi) ama sıkıyor ve kastığınız zaman/meredit'e değdiğini düşünmüyorum şu an için. (değiştirebilirlermiş)

    miningin amacı ne belli değil yada daha çözemedi oyuncular o işi demek istediğim miningden elde edilen metalleri sadece markete satabiliyorsunuz birşey üretme geliştirme gibi bir olayları yok.

    Market sistemi de fazla özelleştirilmiş değil, sabit ürünler, istediğiniz kadar bir ürünü siz satın veya alın o markette ürün hiç azalmıyor/artmıyor. Oyuncuların birbirleri ile alış veriş yapmasını sağlayacak birşey yok.

    Bir süre sonra daha fazla cr(oyun parası) kazanmanında bir anlamı kalmıyor. Bir amaçsızlık oluşuyor oyunda ve tamamen oyunun fanboy denilen herşeye rağmen sonuna kadar oynayacak oyunculara hitap eder bir şekle büründüğünü düşünüyorum.(offical forumda da benzer düşünceleri okudum).

    Oyun gerçekten intersellar gibi, grafikleri güzel, gemi kontrol sistemi vs gerçekten gemiyi sürüyor hissini verebiliyor(oynanıyor olmasının asıl sebebi bu bence) bunun yanında inanılmaz bir galaksi var 400 milyar yıldızın olduğu ve yalnızsınız burada, oyunda bir yalnızlık var, wing bile yapsanız rakip oyuncularla bile zor karşılaşıyorsunuz.

    Benim bilmediğim başka oynanacak etkinlik yada yapılacak şeyler varsa tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.


    Edit: "Rail Gun"ın gücünü görmek isteyenler bakabilir (:
    https://youtu.be/KHNQOSxRGe4?t=94



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saul Tigh -- 27 Temmuz 2015; 4:15:00 >




  • empire rankı serf yapmak için ne yapmam gerekiyor imperial clipper gemisini alamıyorum. empire rank of serf or higher uyarısı veriyor ne yapmam gerekiyor.
  • Valla oyun çok hoşuma gitti fakat 150 tl sonrası için sıkarmı sıkmazmı bilemedim. Steamde yorumları okuyorum ve oynama saatlerine bakıyorum adamlar kendileriyle çelişiyor. Oyun öyle güzel böyle güzel 5 saat oynama süreleri var. Benim tek yorumum 205 saat oynama süreli assetto corsa !!
  • uzayı seviyor ve uzayda gemi sürmek istiyorsan daha iyisi daha gelmedi bence
  • Kokpitte sol üstteki arayüzü nasıl kullanıyoruz? Sadece chat bölümüne bakabiliyorum diğerleri öylece duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JakSocket kullanıcısına yanıt
    klavyede enter tuşuna basıyorsunuz daha sonra bende gamepad var rb-lb tuşları ile sağa sola kaydırıp seçiyorsunuz klavyede de büyük ihtimalle yön tuşlarıdır.
  • Uzay simülasyonu istiyorum bu da baya ilgimi çekti ama almaya cesaret edemiyorum sarmazsa diye.Korsani falan var mı bu oyunun yoksa komple online tabanlı mi önce deneyip sararsa öyle alicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni başladım 3gün oldu cobra 3 aldım ve devamlı taşıma görevleri yapıp para kasıyorum ilerde sağlam bi gemi alıp sağlam silahlarla donatıp pvp lere katılıcam şuan solo game de oynuyorum soloda geliştirdiğin gemi ile pvp dede oynaya bilirmişiz

    Team speak adresi:62.104.20.161:10005
    NİCK: Atakt129 beni ekleyin

    quote:

    Orijinalden alıntı: JakSocket

    Kokpitte sol üstteki arayüzü nasıl kullanıyoruz? Sadece chat bölümüne bakabiliyorum diğerleri öylece duruyor.

    kokpitteki arayüz ü 1-2-3-4 tuşlarına basarak seçiyorsun en çok biri kullanıyorsun oynarken oyunda en çok zorlandığım şey gemiyi pist e park etmek oldu saatler ce uğraştım sizde uğraşmayın piste park edeceğiniz zaman istasyondan 7-8kilometre mesafede iken sırası ile (1) (CONTACT) (istasyon adı) (LOCKİNG DOCK) seçerek park etme izni isteyin izin verilince park edeceğiniz pistin numarası ve süre veriyor o sürede park edemez seniz yeniden izin istemeniz gerekecek (P) Harfi ile tekerlekleri açın
    ve gemiyi radarda kırmızı okla gösterdiği gibi okun ön tarafına geminin önü arka tarafına geminin arkası gelecek şekilde park edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 1 Ağustos 2015; 8:41:03 >




  • fsd interdictor olayı nasıl yapılıyor gemiye fsd interdictor aldım aranan birinin peşine düşüyorum ama hangi tuşla veya nasıl düşüreceğimi bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_44

    fsd interdictor olayı nasıl yapılıyor gemiye fsd interdictor aldım aranan birinin peşine düşüyorum ama hangi tuşla veya nasıl düşüreceğimi bilmiyorum.

    fsd interdictor da bir silah oalrak düşünmelisin.nasıl silahlar arasında geçiş yaparak ateş ediyorsun,aynen onuda seçeceksin aktif olaması için önündeki araçtan hızlı olman lazım püf noktasıda bu.
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    hedef aracın arkasından takip ediyorum ateş tusu bende rt. fsd interdictor açıkken bu tuşa basıyorum doğrumu anladım
  • Elite hasabimi satiyorum ilgilenen benimle özelden irtibata gecebilir.



    Steam hesabim ile birlestirmedim istersen sen birlestirebilirsin.
    Mail adresi, kullanici adi, sifre degistirilebiliniyor.
    Cobra MK III ve 450.000 Credit. Tahmini oyun ici degeri 1 Milyon felan.

    Fiyati Paypal: 40€



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 1 Ağustos 2015; 0:38:02 >
  • LTT 305 sisteminde gessi dock sistemindeyim yakıtım bitti gemi büyük oldugu için bu istasyona inemiyorum yakıt yardımı lazım acill yardım bekliyorum

    edit: gümledik

    steam id: hakanelite

    elite id : hakanelite



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 5 Ağustos 2015; 9:14:32 >
  • haha eklemiştim steamden :D
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.