Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.718
Cevap
38
Favori
74.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni başlayanlar için kolay ama sağlam para kasma yöntemi nedir? görevleri yapa yapa adder aldım kargo taşıyorum trade yapıyorum ama getirisi az. yardımcı olabilecek prolar varmı? ben ve benim gibi yeni başlayanlar için ufak tefek ipucu verecek rehber olacak arkadaşlar?
  • steam nick:rzenma ekleyin
    yeni başlayanlar için en iyi para kazanma yöntemi bounty hunt satürn gibi gezegenlerin halkalarında mining yapılan araziler var oraya gidin wanted damgalı elemanları avlayan security shipler var onlara yardım edin ilk verilen gemiyle biraz zorlanabilirsiniz biraz para kazanınca viper veya cobra alin cok daha rahat kazanirsiniz ben oyuna dün akşam başladım şimdi birazdan yine giricem viper ve type-6 transporter aldim toplam değeri 1.2m civari ayrica viper için silah aldim ve kenarda 1m yakin para var şimdi ticarete atilmak istiyorum ama ticaretden nasil para kazanildiğini pek çözemedim yani bounty hunting daha fazla kazandiriyor yardimci olabilirseniz sevinirim

    eğer wanted yazan gemi sizin seviyenizde bir gemiyse teke tekde de alabilirsiniz ama üst seviye gemilere sakın saldırmayın bide ölünce o ana kadar kazandiğiniz para kaybolur iyi bir miktar para kazanınca veya geminin canı azalınca istasyona gidip parayı alın dikkat etmenizz gereken diğer bir kısım wanted yazili olmayan gemilere yanlışlıkla vurursanız security shipler sizi de hedef alır böyle olunca ilk iş ordan kaçmanız yine istasyona dönüp ceza ödemeniz ondan sonra tekrar geri dönebilirsiniz son birşey daha var o da yine bu arazilerde gri renkde materyaller var bunlar illegal materyallerdir eğer bunlari alirsaniz security shiplerden yine uzak durmanız gerekmekte scan edilirseniz ceza yersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 12 Nisan 2015; 20:01:45 >




  • CObra mk III e kadar bende baunty yaptım type 6 yaptınktan sonra (kargo kapasitesi 100) tek zıplamada 120.000 veren geri dönüşte 80.000 iki sitema rasında gidip gele.Valture aldım.Şimdi daha az kzansamda yine bounty yapıyorum.Valture da 2 adet large harpoind var.Birisi lazer diğeri plasma hızlandırıcı bu sayede anakondalara kafa tutar hale geldi gemi.Hedef fer de lance ı almak....
  • http://www.elitetradingtool.co.uk/ şu siteyi nasıl kullanacağımı anlatabilirmisiniz mesela ben şu anda tiolce'deyim gordon terminalinde sizinkine benzer bir trade route nasil yapicam
    bide kargo kapasitesi sonradanmı artırılıyor istasyondanmı artıcaz benimkinin kapasitesi 50



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 12 Nisan 2015; 20:07:56 >
  • evet dediğiniz gibi bounty gerçekten iyiymiş. 20 dkda 200k kastım. hem görev yapıyorum hem bounty kasıyorum hem trade yapıyorum :d cobra alıp full donatıcam makineyi tamamen bounty kasıp ilerleyen zamanlarsa saglam bir trade gemisi alıp trade e atılacam. bu arada cmdr notr da benim. steam : jomosto steam nick: kelalaka yeni başladım ama corp kuracak varsa katılmak isterim. oyun acaip sardı yahu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rzenma

    http://www.elitetradingtool.co.uk/ şu siteyi nasıl kullanacağımı anlatabilirmisiniz mesela ben şu anda tiolce'deyim gordon terminalinde sizinkine benzer bir trade route nasil yapicam
    bide kargo kapasitesi sonradanmı artırılıyor istasyondanmı artıcaz benimkinin kapasitesi 50

    orda trade calculator var.Ona girip baslangic yerini sec kargo kapasiteni ve paranı gir.Gidilcek mesafeyi 15ly, 20ly vb..
    O sana en çok para getiren esyayı gosteriyo oldugun yerden alınıp en uzaga satılabilcek.Ticaret yapcaksan istasyondan kalkanları cıkarıp kargo yeri ekle yerine.Bide fsd ni gelistir daha uzaklara zıplayabilirsin.Daha çok para demek buda ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rokolix


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rzenma

    http://www.elitetradingtool.co.uk/ şu siteyi nasıl kullanacağımı anlatabilirmisiniz mesela ben şu anda tiolce'deyim gordon terminalinde sizinkine benzer bir trade route nasil yapicam
    bide kargo kapasitesi sonradanmı artırılıyor istasyondanmı artıcaz benimkinin kapasitesi 50

    orda trade calculator var.Ona girip baslangic yerini sec kargo kapasiteni ve paranı gir.Gidilcek mesafeyi 15ly, 20ly vb..
    O sana en çok para getiren esyayı gosteriyo oldugun yerden alınıp en uzaga satılabilcek.Ticaret yapcaksan istasyondan kalkanları cıkarıp kargo yeri ekle yerine.Bide fsd ni gelistir daha uzaklara zıplayabilirsin.Daha çok para demek buda ;)

    Valla dediğiniz şeyleri denedim ilk seferimde 90k-60k veren bir ticaret sistemi kurdum sonra biraz daha araştırdım hesapladım ama ne yaptiysam bounty huntingden gelen paranın yanına yaklaşamadım internet de bakdım daha iyi gemilerle saat de 2m-3m kazananlar var ama açıkçası oyunun ticaret kısmı bana sıkıcı geldi savaş kısmı kadar eğlenceli değil.Dünden beri ticaret kasıyorum baya bir zaman kaybı yaşadığımı hissetdim

    bu arada steam den ekleyin beraber oynamak isterseniz ben gelirim




  • eh hemen hemen kaptık artık oyunun mantığını. bountyde saatte 1.5m kastım. daha zevkli geldi bana bounty. cobra mk3 ün bütün özelliklerini en üst seviyeye çekiyorum yavaş yavaş. bountyde python ve anacondalar gerçekten iyi para veriyor. gemi sağlamlaştıkça viper eagle vs çerez gibi kalıyor. az daha solo kasayım sonra ver elini open play.
  • vulture almış bulunmaktayım artık tek başıma oynamaktan sıkıldım toplanıp birşeyler yapalım mesela federasyonun verdiği hunt görevleri var rakip olarak genellikle anaconda çıkıyor bunları beraber yapabiliriz mümkünse
  • cobra yı full upgrade ettim herşeyiyle. silahlar olsun bulkhead falan fistan. gemi 400k bişey ama 6mlik upgrade yapmışım. şimdi bu gemiyi satıp boş bir vulture almak mantıklımı?
  • vulture alıp full upgrade yaptığında toplam masrafın 33m yakın olacak
    http://www.edshipyard.com/#/L=60N,4zh4zh0mI0mI3Qw3wA,316Q7_6Q5U7_6Q5A,7Sk0722UI4wE7c6

    eğer cobrayı yeni fullediysen ve iyi miktarda para kazanıyorsan bence vulture almana gerek yok sonuçta vulture ile yine bounty hunting yapıcan ve cobra yeterli bunun için
  • Arkadaşlar,
    Şu Galaxy Map'i mouse a ihtiyaç duymadan kullanabiliyor musunuz?
    Becerebilen var mı?
  •  Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]


    1 saatte bu kadar cr kasmak normalmi acaba bountyde? sırf anaconda python ve federal dropship geliyor. oluk oluk akıyor sanki. oyundan çıkacağım diyorum bırakamıyorum o derece :d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnoottrr -- 21 Nisan 2015; 0:03:24 >
  • Arkadaşlar Eventleri yapan varmı şuan 2 adet event 2gün içinde bitecekler

    1. Taşımacılık

    System: Eotienses
    Station: Parkinson Dock


    2. Bounty Hunting

    System: HR 706
    Station: Laming Orbital
  • bu oyunu steam üzerinden satın aldım ve şu anda satmak istiyorum nasıl satabilirim bilen varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rzenma

    bu oyunu steam üzerinden satın aldım ve şu anda satmak istiyorum nasıl satabilirim bilen varmı?

    steam hesabınla beraber
  • Beyler Conflict Zone a girdim. Adamlar sadece uçuyo savaş felan yok ve taraf seçemiyorum. Nedenini bilen var mı?
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Oyuna adam akıllı vakit ayırmaya başlayalı 3-4 gün oldu. Sidewinder'ımla tırmalıyorum. 3-5 bounty yaptım.
    160k credit var. Bounty yapan arkadaşlar rahat bounty kastığınız system ve lokasyonlar nerelerdir, bir yardımcı olursanız sevinirim.
    Kalabalık yerlerde hemen avlıyorlar. Adam 2 tane vuruyor kalkan, kaput falan dağılıyor. :)

    Bu arada Bounty Hunting'e devam etmek istiyorum, mevcut gemiden sonra hangi gemi satın alınmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OcEloTT -- 5 Mayıs 2015; 12:45:04 >
  • Hemen viper'a geçmeni öneririm. Daha hızlı kasmaya devam edeceksin.
    azıcık sabırlıysan cobrayı da bekleyebilirsin. Zaten cogunlukla bounty arada da rare trade için cobra en ideal gemilerden birisi.

    En rahat kasılan RES diye bir şey aslında yok. Çünkü her girdiğinde (eğer girdiğin RES'te başka bir cmdr yoksa) rastgele bir instance'a giriyorsun. Her instance'ın içindeki gemi içeriği niteliği farklı oluyor. Senin boyuna göre daha çok cobra / eagle gelen instance'ları gir çık yaparak yakamalaya çalışabilirsin. Sabırlıysan, kolay gaza gelmiyor ve kendime hakim olabilirim diyorsan, anaconda python vb büyük gemilerin geldiği instanceları da farmlayablirsin. Ancak ilk başlarda coğunlukla vurkaç ile geçecektir. Bütün aggroyu local security alana kadar mutlaka beklemen gerekiyor.

    İşin özü instance'ın içeriği random ama kolaylıkla gir çık resetleniyor.
    Bunun dışında benim özellikle dikkat ettiğim karanlıkta asteroidlerin arasında bounty zor olabildiği için (aslında karanlık olmasının uzaktaki papazı göstermesi gibi bir avantajı da varya herneyse) gündüz gibi aydınlık kısımları tercih ediyorum.
    Ayrıca da atladığın yıldıza veya istasyona yakın olmalı. Bunun içinde büyükçe bir yıldız, kücük bir gezegen geniş halka lazım.
    işte orası HIP 13841. ama eminim bunun gibi yüzbin tane gezegen vardır. ben şu an o civardayım diye söyledim.
    Zaten yeni başladıysan bu sisteme gelmen biraz çileli olacaktır.




  • lalesayar L kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim. 2 anaconda bounty yaptım. 500k credit oldu. Viper almaya gidiyordum ki, yabancı forum sitelerinde Viper'ın uçuş menzili Sidewinder'dan daha kısaymış diye okudum.
    Yani yolculuk yapmak hem dikkat hemde sabır gerektiriyor. Şuan için tavsiyenize uyup Viper alacağım. İlk uçuşumu akşam yaparım.

    Aulin'de var gözüküyor. Oradan satın alacağız galiba. Şuan oyuna başladığım yerden çok uzaktayım. LTT 18486 Boswell Station'dayım. 50-55Jump yapmam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.