Şimdi Ara

Note 2 Mavi Led Yanık Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı günler arkadaşlar. Bundan birkaç saat önce yemekhaneye gitmek için çıkarken telefonumu çantama koydum, işim olmadığı için. Yaklaşık iki saat sonra geri döndüm. Telefonu çantamdan aldığımda açık mavi led ışığı çok güçlü bir şekilde yanıyordu ve hiç sönmüyordu. Telefon ateş gibi olmuştu. Kapatmayı denedim, olmadı. Ses tuşuna falan da bastım birkaç kez, led ışığı söndü. Yeniden bastığımda telefon açıldı. Duvar kağıdım default halini almıştı ve şarjım telefon çantadayken tam % 20 azalmıştı. Bu Note 2 için çok büyük bir olay. Ancak kilit ekranım ve bilgilerim sapasağlam duruyordu. Şimdi normal halde çalışıyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Bilenlerin yardımlarını esirgememelerini dilerim... Yeniden hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrademirtaas -- 17 Aralık 2013; 14:46:36 >



  • Konu hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaprese

    Herkese hayırlı günler arkadaşlar. Bundan birkaç saat önce yemekhaneye gitmek için çıkarken telefonumu çantama koydum, işim olmadığı için. Yaklaşık iki saat sonra geri döndüm. Telefonu çantamdan aldığımda açık mavi led ışığı çok güçlü bir şekilde yanıyordu ve hiç sönmüyordu. Telefon ateş gibi olmuştu. Kapatmayı denedim, olmadı. Ses tuşuna falan da bastım birkaç kez, led ışığı söndü. Yeniden bastığımda telefon açıldı. Duvar kağıdım default halini almıştı ve şarjım telefon çantadayken tam % 20 azalmıştı. Bu Note 2 için çok büyük bir olay. Ancak kilit ekranım ve bilgilerim sapasağlam duruyordu. Şimdi normal halde çalışıyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Bilenlerin yardımlarını esirgememelerini dilerim... Yeniden hayırlı günler.

    Telefonun pilni çıkart. 1 2 dakika bekle ondan sonra download moda al. güç tusu home tusu ses açma yada kısma tusu ikisinden biri. Wipe cache diye seçenek var. Ona tıklıyorsun. Reboot system diyorsun ve kullanıyorsun. download modda da ses tuşları ile yukarı aşa home tuşu ile seçiyorsun.
    Yada direk telefonu fabrika ayarlarına alabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar123 -- 17 Aralık 2013; 17:16:06 >




  • Çok teşekkür ederim önerin ve zahmetin için. Ancak bunu yapmam şart mı? Telefonda ne gibi bir sorun oluştu da böyle bir işlem yapıyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrademirtaas -- 17 Aralık 2013; 17:35:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.