Şimdi Ara

Xbox'a Özel TV Programları 2014'ün Başında Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Microsoft, Xbox One'ı sadece bir oyun cihaz olarak görmüyor. Bunun yanında konsolda özel TV programları da (mesela diziler) izleme şansımızın olacağı söyleniyor. Örneğin Halo ve Heroes'un dizilerinin yapım aşamasında olduğu söyleniyor. Bu konuda Microsoft'tan Nancy Tellem'ın açıklamaları şu şekilde:

        "2014'ün başında bir şeyler sunacağımızı umut ediyorum, en kötü ihtimalle 2. çeyrekte bir  şeyler sunacağız. Biz Netflix veya Amazon gibi değiliz; farklı türde olacağız."
     
         Microsoft'un özel TV şovları sayesinde de insanların Xbox almasını istediği bir gerçek; hatta oyun oynatmayan, sadece TV şovları gibi programlara odaklı bir Xbox'ın da çıkarılacağı söylentisinin olduğunu belirtelim.
     








  • Muhteşem Yüzyıl'ı da izleriz o zaman
  • Çok çok gereksiz şeyler bunlar oyuncu adam oyun oynamak için konsol alıyo tv izlemek için değil ve şu ram meselesi tamamen saçmalık oyun konsolunda oyun için birşeyler yapılmalı tam tersi oluyo 8 gb ramı 6 ya düşürüyosun var mı böyle birşey ya ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım Halo'yu PC'den de izleyebiliriz internete düşer.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: westing83

    Çok çok gereksiz şeyler bunlar oyuncu adam oyun oynamak için konsol alıyo tv izlemek için değil ve şu ram meselesi tamamen saçmalık oyun konsolunda oyun için birşeyler yapılmalı tam tersi oluyo 8 gb ramı 6 ya düşürüyosun var mı böyle birşey ya ...


    arkadaşım Amerika'da adam senin gibi düşünmüyor konsolda istediği gibi kullanıyor hatta Microsoft'un senin ne düşündüğünü de umursadığını sanmıyorum oradaki pazar bile şirkete yetipte artıyor orada adamlar istediği zaman tv film müzik uygulama kullanıyor konsolu savunmuyorum bende yadırgıyorum ama gerçek bu bizim için ps4 daha mantıklı duruyor yapacak bir şey yok malesef.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.