Şimdi Ara

freeshopcu.com sitesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu site de mark 3 4200tl d800 4100 tl,biliyorum imkansiz fakat sitenin sahibi ile facebookta 2.el grubunda tartışıyoruz:) adam nuh diyor peygamber demiyor,millette ısrarla adami savunuyor güvenilir esnaf vs diye.ihaleyle alıyoruz ondan ucuz istediğiniz kadar stok var hemen kargolariz yazıyor,sizin yorumunuz nedir:)

Freeshopcu.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de merak ediyorum, cevap verebilecek biri var mı acabA?
  • Arkadaşlar İzmir' de gözüküyor dükkandan gidip alabiliyor muyuz acaba ?
  • Hayır kurumsal firma olduklarından dolayi elden teslimleri yokmuş

• Evet bir kaç farklı kişi aradık elden teslim yok siz parayi hesabima geçin ben bir ara ürünü gönderirim diyor size:) bir de sahibindene ilan açmışlar dikkat edin..

• BENDE ARADIM KAPORA YATIRALIM DEDİM SİZ ÜRÜNÜN SİPARİŞİNİ VERİN GELSİN KAPIDA ÖDEMELİ YOLLAYIN DEDİM. YOK ÖLE OLMUYOMUŞ SİTEDEN ALIN DİYOR SİTEYE GİRDİM İNCELEDİM SİTEDEN SADECE HESABA HAVALE VAR. TAKSİT NASI YAPICAZ DEDİM ARKADAŞLAR SİZİ ARASIN BİLGİLERİ VERİN MUHASEBE CEKSİN PARAYI. DEDİM SİZ KİMSİNİZ SİZE KART BİLGİSİ VERİCEM. YOKSA TAKSİT YAPAMAYIZ DİYOR. SAKIN HA SAKIN BULAŞMAYIN. TEKNOSA SONY VATAN BİLE MAL ALAMIYOR BU ADAM NEKADAR İSTEYEN OLMUŞ GÜMRÜKTEN HEMEN YOLLARIM DİYOR. DEDİM İLAN AC ÖDEME YAPAYIM YOLLA YOK KAPIDA ÖDEMELİ YOLLA YOK. SABİT NUMARAM VAR DİYOR ARA DİYOR BAK. ARADIM PS4 ALICAM NASIL ALICAZ DEDİM ADAM BENİM TAM BİLGİM YOK CEP NOYU ARA DİYOR. ONLARIN BİLE KENDİDENDEN HABERİ YOK SAKIN BULASMAYIN.

14 OCAKTA TÜM YERLERDE OLUCAK BİRAZ BEKLEYİN PARANIZDAN OLMAYIN. SAYGILAR...
  • Tahsin arkadaşım Sony center ile aram iyi sürekli alışveriş yaptigimdan 14 ocak biraz tırt.. Sony ocak ortası sevkiyata başlayacağız demiş sıra türkiyeye gelene kadar Şubat ortası olur..işin kotu tarafı gene az stok gelme ihtimali var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teknotiq.com güvenilir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen dolandırıcılık amaç. Sakın ha para da yollamayın, K.Kartı bilginizi de vermeyin... Sakın!
  • https://www.facebook.com/profile.php?id=100007317240743&hc_location=stream

free shopcu sitesinin sahibi arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1307725
    forum üyelik nicki

http://www.clubsnap.com/forums/showthread.php?t=1082717

Sitede verilen adres,bir reklam ajansı sanal ofis kiralama şirketi

http://www.egeconsult.com/2-5_meeting_room_t.html

sayfasında paylaştığı ve özelden gönderdiği fotoğrafları burdan alıyor,hesap numarası doğu illerinden birine kayıtlı aman dikkat kimse kaptırmasın,başka forumlarda da yayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternity -- 22 Aralık 2013; 3:22:38 >

• Arkadaşlar ben de web sayfasına bir göz gezdirdim

freeshopcu.com'a

web sayfasında yorum yazan şahsiyetler çok memnun güya :)

Biraz araştırdım kim bu insanlar diye

isim soyismi açık olan kişiler var mark3 gibi prof ve pahalı makine kullanan kişiler google'da çıkar di mi ?

isim soyisim fotoğrafçı/photography ne yazdıysam bulamadım bu memnun şahısları

60D/ 70D gibi makineleri alanlar bi mark3 değil ama idare etcez demişler (amaç en pahalı ürüne sevk etmek sanırım)

Ozancım benim objektifleri unutma aman diyim gibi şeylerle tezgahı kurmuşlar yanisi

Yeri yurdu belli değil,

Ne şekilde iş yapıyorlar bilmiyorum ama ortada bi tezgah var bulaşmayın derim ;)

Saygılar
     freeshopcu.com sitesi hakkında

• önce kapora istiyolar çünkü ürünü kargodan almayanlar oluyormuş iade geliyormuş boşa kargo parası ödememek için
    kapora sonra ürünü kapıda ödeme şeklinde yollayaklarını söylüyolar ama açıkcası ben güvenemedim
    daha önce bi şey alan oldu mu acaba ?
  • Sitenin sahibi ben dolandirnasam başkası dolandiracak enayiyi dyor sanırım. Okadar sey yazıldı çizildi hala burdan alışveriş yapmayi deneyecek varsa klonlayip gelecek nesillerede aktaralım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.