Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: p910i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: p910i Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
join

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007; 11:50:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vay be ne efsane bir telefonmuş. Topic 2004 ten beri aktif fe ilgi görüyor. gg de rast gele bir p800 ilanı gördüm fiyat olarak 100 lira vermeye karar verdim daha sonra 150 liradan satıldı, ondan sonra 150 lira civarı bi p900 gördüm tipi daha bi hoşuma gitti. Araştırmaya karar verdim ondan sonra. İlk iş olarak donanimhabere baktık doğal olarak. Ana o da ne bi topic var 60 sayfa neyse dedim dalayım. Taa 2004 yılında açılmış ve o zamanları mesajları ile p800 hikayesi ile başlamış topic baya bir nostalji doluydu, hüzünlendimde. 6600 ile karşılaştırmalar daha sonra sx1 ler vay be ne dönemlermiş o zamanlar daha sonra topic yavaştan yavaşa p900 kaydığını fark ettim. Ekran rengi ve tipi olarak p900 dan sonra p800 gözümden düştü zaten daha sonra hafıza proglemini fark ettim ve p910 da bu sorunun olmadığını öğrendim ama nedense p900 tipi daha çok hoşuma gitmişti. Bu arada gg de p900 lere teklif vermeyi de ihmal etmiyordum. 150-170 arasında değişen teklifler fakat nedense kazanamıyordum. Yani bir p900 olamıyordu. Neyse bu arada burayı da takip etmeye devam ettim. Sonunda hafızanın benim için çok önemli olduğunu artı ramın de artırılmış olmasından dolayı p910 düşünmeye başladım. Artık gg den p910 lara teklif vermeye başladım. Lakin onlarda 270-350 arası değişen fiyatlar ile çıkıyorlardı gözüme kestirdiğim temiz aletler 300 den aşağı kalmıyordu. Telefon iyi hoş ta bana bu fiyat çok fazla geldi. Zaten bu konununda 40. Sayfalarına kadar okuyabildim. (o da bir haftamı aldıya.) kaldığım yerden devam edecemde bakalım.

Ya ben gerçekten temiz bir tane p910 arıyorum. Ama neden fiyatlar ucuk. Tel iyi hoş ama kaç yıldır çıkmış üstüne iki tane p seris çıktı (p990, p1) artık sanırım satan arkadaşlar telefonları çok seviyorlar öyle ucuza vermek istemiyorlar

Özetle ben ikinci el temiz p910 arıyorum. aksesuarları ile birlikte. Malsef Vanda telefoncularda olacağını sanmıyorum. Dolaşmadım ama olmaz gözüyle bakıyorum.
İnternetten arıyorum. Artık bulan bilen uygun fiyatlı temiz bir p910 haber veririse çok makbule geçecektir. Ben kalan sayfaları okumaya devam edeceğim bakalım ne kadar zamanı alıcak.

Bu topice katkısı olan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Onlar kendilerini biliyorlar.

join

Sisteme Gözat

4 Kasım 2007; 19:33:23 

Ölmüş sanırım bu topic. Telefon popilaritesini mi yitiriyor ne. Hiç yakışmadı ama bu telefona hadi arkadaşlar uyanın kendinize gelin. Bu arada 60. sayfa benim mesajımla başlamış ne güzel. Hayla p910 arıyorum az kaldı 250 lira civarında bir cihaz almak istiyorum da satıcılar ucuyor hayla

Nicee

5 Kasım 2007; 1:32:30 

quote:

Orjinalden alıntı: join

Ölmüş sanırım bu topic. Telefon popilaritesini mi yitiriyor ne. Hiç yakışmadı ama bu telefona hadi arkadaşlar uyanın kendinize gelin. Bu arada 60. sayfa benim mesajımla başlamış ne güzel. Hayla p910 arıyorum az kaldı 250 lira civarında bir cihaz almak istiyorum da satıcılar ucuyor hayla

Halen ayakda topic, sanırım satan yok..
iyi aramalar.

Teknode
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

6 Kasım 2007; 16:08:35 

Bendede 2 p990i 1 p910i var gerçekten efsane telefonlar.
Hala devirleri kapanmadı bu gidişle kapanmazda.
Bence P serisi başlı başına kral aletlerdir.

İşte telefon bu hala saklıyorum.Geçen gün tekrar alime alayım dedim özlemişim be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 6 Kasım 2007; 16:09:07 >
join

Sisteme Gözat

6 Kasım 2007; 23:07:30 

Ne güzel bir telefonmuş ya. Ben çok beğendim valla bence p990 dan daha güzel. Ne öyle ekranın yarısına yapışmış tuş takımı zaten kocaman ekranı insanı çezbediyor. Neyse arkadaşlar bir site üzerinden buldum 275 liraya veriyor telefonu ayın 12 sinde karkolayacakmış. Ben de geç olsada aranıza katılmış olacağım. Şimdiye kadar hep nokia kullandım tabi hepsi symbian işletim sistemli (6600, 6630, N70) ama bence p910 hepsinden güzel artık nokia dan baya bi sıkılmaya başladım. se devri başlayıyor benim için. W960 çıkıp uygun bir fiyata düşene kadar p910 la devam edeceğim.

join

Sisteme Gözat

12 Kasım 2007; 22:55:38 

Tamam biraz geç olmuş olabilir p910 almak için ama olsun, konuyu öldürmeyelim. Gerçi söyelenecek herşey söylenmiş geriye bir şey kalmamış :) Yine de konu biraz yukarı çıksın

mersan0

28 Aralık 2007; 16:43:22 

telefonun sol yanda bulunan tekerleği gevşedi galiba, biraz yukarı veya aşağı yaslayarak çevirmezsem tam görüntü ilerlemiyor, bunu elden çıkarıp p990 almanın zamanı geldi galiba, ankarada p990 kaça gidiyor bilen varmı.elinde temiz p990 nı olan varmı, hele bide p910 ile takas yaparmı hııı.

Hoşgeldin Ey Sevgili, En Sevgili...

recori

13 Ocak 2008; 10:53:11 

ARKADAŞLAR YENİ ALDIGIM P910İ TELEFONUM SORUN VERİYOR BEN KENDİM BU CİHAZA NASIL YMBİAN YÜKLEYE BİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ VEYA LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ BİR TÜRLÜ FORUMDA BULAMADIM
EGER GÜNCELLEME YOLUYLA OLUYORSA STANDA TAKINCA P910 U ONUDA BİR TÜRLÜ YAPAMADIM MKAFAYI YİYECEM
LÜTFEN YARDIM

RECORİ
ate_ist

20 Ocak 2008; 11:02:54 

Arkadaşlar bende p910i almış bulunmaktayım ancak yeni tel. kapagı ve tuş takımı lazım bunları nerden kaça ? temin edebilirz internetten bulup sipariş verme ihtimalimiz var mı ?

miracbabacan

9 Şubat 2008; 18:14:33 

arkadaşlar merhaba bende yeni p800 aldım ama hafıza kartı 512 pro duo oldugundan görmüyor herlade sordum birkaç yere sadece duo olması yada 256 pro duo olması gerekiomus şimdi bende 512 pro duo var bunu verip yerine 256 duo kart arıyorum ilgilenen arkadaşlardan haber bekliyorum

Teknode
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

10 Şubat 2008; 2:44:05 

Ne yalan söyliyim P910i elde daha hoş ve rahat duruyor.
t@rik

14 Şubat 2008; 12:59:55 

Arkadaşlar satılık p910i telefon var. Hiçbir sıkıntısı yok sadece çalıştığım yer bakımında telefonumu kullanmadığım için satmak istiyorum. Her türlü aksesuarı vardır. Yanlış hatırlamıyorsam garantisi de vardır.(Kutusuna bakmam lazım) tarikmusa@msn.com

ASUS F3JP (2GB RAM)
SONY P910i
ZİGANA SPORT (17+1)
korty06

26 Şubat 2008; 23:44:34 

s.a arkadaşlar bana p910 yedek parça lazım bilhassa tuştakımını çıkartıktan sonra takılan kapağa ihtiyacım var olan veya ben bulabilirim diyen varsa bi yardımcı olun

karenin

29 Şubat 2008; 10:08:30 

gençler bir yakınım kullanmış olduğu p900'ünü bana verdi. alet oldukça iyi durumda size bir sorum olacak. hani kapak açıkken ekranın sol alt köşesinde her telefonda olan, şebeke gücünü gösteren küçük çubuklardan oluşan üçgen biçiminde bir gösterge var, işte onun tam üstün tek parça halinde yeşil üçgen bir işaret daha var. sürekli yanık durumda. üstüne tıklayınca GPRS aktif yazıyor. bu ne demek? yani internet sürekli aktif mi? para yazıyor mu yoksa sadece GPRS sinyali aldığını mı gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 29 Şubat 2008; 10:08:38 >

EMANETİN SAHİPSİZ DEĞİL ATAM!
mersan0

4 Mart 2008; 9:07:05 

sinyali aldığını gösteriyor, istersen internete bağlanabilirsin, bir ara senin hattın gprs si açılmış, açık olması para yazdırmaz, açık dursun, bir ara lazım olur, kullanırsan para yazar, kullanmazsan bişi olmaz.

Hoşgeldin Ey Sevgili, En Sevgili...

bardsbow

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 2:08:13 

Herkese selam,
Beni W810i başlığından hatırlayanlar bilir, orada sorunu olan birçok arkadaşa yardımcı olmuştum.
Uzun süre forumdan uzak kaldım, ama şimdi benim de biraz yardıma ihtiyacım var.

Forumu kirletmemek adına, sorularıma cevap almak için başlığın ilk 20 sayfasının tamamını okudum, ama şimdilik daha fazla devam edemeyeceğim. :) Benim gibi başlıktaki yeni arkadaşlara tavsiyem 14. sayfayı ziyaret etmeleri. Okuduğum sayfalardaki en yoğun bilgi orada mevcut.

Başlıkta emeği geçmiş ve tecrübeli arkadaşlar umarım sorularımla ilgilenirler, cevaplayacaklara şimdiden teşekkürler..

---

Bugün, kişisel ajandalı dokunmatik basit bir telefona ihtiyacım olduğundan, kullanımı hakkında tek kelime bilmediğim ikinci el bir P800 aldım. Açılır kapanır tuş takımı yok, USB kablosu da yok, sadece şarj cihazı ve telefon. 70 YTL ödedim, fiyat nasıl sizce?

Şimdi gelelim sorularıma;

0. Öncelikle ilk 20 sayfanın tamamını okuduğumu hatırlatayım. Yazılar eski olduğundan bir çok link ölmuş ve bir çok programın da yeni versiyonları çıkmış. O yüzden sorularımın yanıtları geçmiş sayfalarda değil, güncel cevaplar vereceklere minnettar olurum. Bir de az çok bilgisayardan ve telefonlardan anlarım, yanıtlar kısa ve açıklayıcı olursa yeterlidir, zahmet vermek istemem. :)

1. Telefonu ikinci el