arkadaşlar dock station ile tel dahili hafızasına veya memory karta ulaşmam mümkün mü dosya atmak için??oluyorsa nasıl??
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
bir de avea ayarlarım sağlam wap ta geziyorum ama denediğim hiçbir msn programında msn e giremiyorum
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
arkadaslar erkek nıkı kullanmaktan nefret etsemde ben p 800 kullanan 1 bayanım aslında yenı aldım ama yınede kral bı telefopn ve emın olun hala havalı.ozelliklede teknoloji eksigi gorulen kızlardan bırının elınde olunca
[b]bana bu telefonda mp3lerişn zil sesi yapılamadıgı soylendi hala bu konuya 1 cozum bulunamadımı buuu biiiiiir
merhaba arkadaşlar benimde p800 war ama benim bi sorunum sabha telefonu bi açtım tel benden telefonu formatlamamı isteedi kapattım tekrar açtım yine aynı şekilde formatlamamı istedi kabul ettim formatladım mecburen yoksa tel açılmıyodu ama sonra bi sorunum oluştu telin hafızasındaki programlarla beraber dil seçenekleride silindi we şuan ingilizce olarak kullanmak zorunda kaldım bunu nası türkçeye çewirebilirim...yardımcı olacak arkadaşların cewaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
arkadasım bu problemini sony erıcssonın kendi sitesinden dil secenegi ekleyerek duzeltebilirsin bu arada aklımdayken soyleyeyim.
emir44 p800 ile mp3 zil sesi yapamazsın kart olarak sadece stick duo uyar, stick pro duo çalışmaz ve max 128 mb lık kart uyar. P800 türünün ilk örneği olduğundan oldukça kısıtlı bir ürün.Ama çoğu p910 uygulaması P800 de çalışır.
hiç kimse görmüyo sandım şuan telefonum kuzende kuzende sivasta bende hazırlık yapıyorum çok sevdiğim bi telefon başka yapılabilecekleri sölermisin yada baya sorum var çünkü sago_len@hotmail.com
yazılımla gelişebiliyomu ses çıkışı v.b şeyler valla tel hakkında hiç bilgim yok şöle söyleyeyim ne olursa yani ne güzel olursa onlardan istiyorum bide bu 128mb hafıza olayını yazılımla felan çözemezmiyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 16 Temmuz 2007; 20:24:47 >
yazılımla gelişebiliyomu ses çıkışı v.b şeyler valla tel hakkında hiç bilgim yok şöle söyleyeyim ne olursa yani ne güzel olursa onlardan istiyorum bide bu 128mb hafıza olayını yazılımla felan çözemezmiyiz
Yazılımla gelişmez, belirli bi kapasitesi var. yani p910i gibi olmaz:) ses çıkışları nasılsa.. Mp3 player var kurarsan. kendi müzikçalarına gore daha iyi winamp'in aynisi gibi.. Guzel anlayisi kiişilerin amaçlarına göre değişiyor.. ben p910i kullandığım için. p900 de bi deneme yapma imkanim o9lmadi hafiza kartı açısından.