Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: p800 çağrı sayacı yok galiba.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: p800 çağrı sayacı yok galiba. Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mafit

3 Nisan 2007; 22:03:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Nicee

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar symbian olarak msn yok mu bu p900 e?? mig sarmadı beni de..!

Merhaba , iyi aksamlar

1- IM+ for P900_P910 v3.57
2- VeriChat v1.23
3- AgileMessenger P900

agile msn'i sevmemistim. yinede ekledim. IM+ güzell. 2. denemedim..

Kolay gelsin...

P800 de;

AgileMessenger ile MSN bağlandığınızda listenizdekiler sizi "Mobil bir cihazla bağlı" şeklinde görüyor.

IM+ ile bağlandığınızda böyle bir uyarı olmuyor. yani normal bir pc den bağlanmışsınız gibi görüyorlar.

belki birilerinin işine yarar diye not düşeyim istedim.

mafit

3 Nisan 2007; 22:06:33 

teşekkürler fleshlord

red a!ert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Nisan 2007; 0:11:50 

quote:

avea gprs ayarlarım tam ama bağlanamıyorum

lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
AmonR

4 Nisan 2007; 17:11:44 

Bildigim kadariyla AgileMessenger parali oldu.
Kurup kullanmaya basliyorsunuz, belli bir süre sonra kayit olmanizi (parali) istiyor.

DELL Latitude D600
SonyEricsson P900
Philips DVP-720SA
Arçelik 9000H 160GB DVD-Recorder
huseyin__58

Sisteme Gözat

5 Nisan 2007; 19:52:08 

http://forum.donanimhaber.com/m_13348810/mpage_1/key_//tm.htm#13348810

Arkadaşlar bu cihazla takaslık p910i arıyorum.Var mı isteyen.

Aradığım özellikler;
1.12-10 ay garanti
2.Ekranı çiziklsiz(kasada ufak çizikler kabul)
3.Kutu içeriği tam.

Pm atarsanız konuşuruz.

Lenovo 3000 N200 TY2BWTK
red a!ert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Nisan 2007; 20:29:05 

agile de bağlanmıyor im de...diğer programın ise link arızalı sanırım...ne yapacağım yaaa.??

lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
Nicee

5 Nisan 2007; 23:00:36 

quote:

agile de bağlanmıyor im de...diğer programın ise link arızalı sanırım...ne yapacağım yaaa.??

http://uploaded.to/?id=50a7u4 bu adresden cekebilirsin Veri Chat programini linki ölmüş sanırım yeniden yükledim. ve IM+ da ise kurulumdan haric .APP dosyası var onu IM+nin oldugu yere kopyalaman patch yapman gerekli..
Kolay gelsin..

huseyin__58

Sisteme Gözat

7 Nisan 2007; 16:57:11 

Arkadaşlar p910i en fazla kaçlık hafıza kartı destekliyor?1gb kaldırır mı?Bir de ikinci elini alıcam.Nelerini kontrol etmemi tavsiye edersiniz?

Lenovo 3000 N200 TY2BWTK
rushtu

Sisteme Gözat

7 Nisan 2007; 18:58:25 

P900 için LCG JUKEBOX nereden bulabilirim?

kutlay1

7 Nisan 2007; 19:50:10 

dostum benimkinde 1 gb lik kart var takır takır kaldırıyor merak etme 2. el telde nelere dikkat et ;
-kasasının açılıp açılmadığına bak
-kasasının temizliğine bak
-tuş takımının çalışıp çalışmadığını kontrol et
bunlar yeterli gerisini halledersin zaten versiyon falan yani ben çok memnunum telden...

Tanrı Türkü Korusun...
red a!ert

Sisteme Gözat

8 Nisan 2007; 11:20:47 

arkadaşlar avea ile gprs e dügzün giriyorum ama verilen 3 msn programı da bağlanmıyor yaa bir yardım edin lütfen...

red a!ert

Sisteme Gözat

8 Nisan 2007; 16:04:43 

quote:

arkadaşlar avea ile gprs e dügzün giriyorum ama verilen 3 msn programı da bağlanmıyor yaa bir yardım edin lütfen...

mersan0

12 Nisan 2007; 10:31:59 

hüseyin58 arkadaşım, p910 2 gb hafıza kartını destekliyor ve sorunsuz kullanan bir çok arkadaş var, ancak piyasada 2 gb oldugu üstünde yazan, telefonunda 2 gb olarak gördüğü ama 1 gb üstünde donup kalan bir sürü sahte hafıza kartı var dikkatli ol derim, birde bazı yerlerde 4 gb fafıza kartlarınında kullanıldığı ile ilgili dedikodular var ama 2 gb her bi şeye yettiği ve 4 çok pahalı olduğu için doğrumu değilmi test imkanım olmadı.

Hoşgeldin Ey Sevgili, En Sevgili...

muzox

15 Nisan 2007; 11:07:56 

arkadaşlar ikinci el bir p900 buldum şuanki telim ise 6630 ve başabaş takas ediyorlar sizce ne yapıyım takas ediyimi p900 ü önerirmisiniz?

ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönüllüm
sen her böyle yaptıgında bin parçaya bölündüm
coolfire

16 Nisan 2007; 17:41:32 

quote:

Orjinalden alıntı: muzox

arkadaşlar ikinci el bir p900 buldum şuanki telim ise 6630 ve başabaş takas ediyorlar sizce ne yapıyım takas ediyimi p900 ü önerirmisiniz?

128 mb hafıza yetmeyeceği için önermem. 6630 da hiç değilse 1 gb hafıza desteği var(yanlış hatırlamıyorsam). ama ben p910 kullanıyorum ve her yönüyle tavsiye ederim.

SAAB 9-3 Vector Prem2 SS

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
@orhan

16 Nisan 2007; 19:37:11