lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
agile de bağlanmıyor im de...diğer programın ise link arızalı sanırım...ne yapacağım yaaa.??
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
agile de bağlanmıyor im de...diğer programın ise link arızalı sanırım...ne yapacağım yaaa.??
http://uploaded.to/?id=50a7u4 bu adresden cekebilirsin Veri Chat programini linki ölmüş sanırım yeniden yükledim. ve IM+ da ise kurulumdan haric .APP dosyası var onu IM+nin oldugu yere kopyalaman patch yapman gerekli.. Kolay gelsin..
dostum benimkinde 1 gb lik kart var takır takır kaldırıyor merak etme 2. el telde nelere dikkat et ; -kasasının açılıp açılmadığına bak -kasasının temizliğine bak -tuş takımının çalışıp çalışmadığını kontrol et bunlar yeterli gerisini halledersin zaten versiyon falan yani ben çok memnunum telden...
arkadaşlar avea ile gprs e dügzün giriyorum ama verilen 3 msn programı da bağlanmıyor yaa bir yardım edin lütfen...
arkadaşlar avea ile gprs e dügzün giriyorum ama verilen 3 msn programı da bağlanmıyor yaa bir yardım edin lütfen...
hüseyin58 arkadaşım, p910 2 gb hafıza kartını destekliyor ve sorunsuz kullanan bir çok arkadaş var, ancak piyasada 2 gb oldugu üstünde yazan, telefonunda 2 gb olarak gördüğü ama 1 gb üstünde donup kalan bir sürü sahte hafıza kartı var dikkatli ol derim, birde bazı yerlerde 4 gb fafıza kartlarınında kullanıldığı ile ilgili dedikodular var ama 2 gb her bi şeye yettiği ve 4 çok pahalı olduğu için doğrumu değilmi test imkanım olmadı.
arkadaşlar ikinci el bir p900 buldum şuanki telim ise 6630 ve başabaş takas ediyorlar sizce ne yapıyım takas ediyimi p900 ü önerirmisiniz?
128 mb hafıza yetmeyeceği için önermem. 6630 da hiç değilse 1 gb hafıza desteği var(yanlış hatırlamıyorsam). ama ben p910 kullanıyorum ve her yönüyle tavsiye ederim.