abi tel.den maillerime nasil bakjem ??? (cok cahilce bi soru yaa wala hotmail'e fln bakmak icin..) p800de bakilirda 3650de bakmak icin bi program gerekli mi?? (activemail vardı beceremedim)
CROC sende şeyi buldun .... istiyon !! Sen önce o programı çek de crackini veririz dedim, yada kendin bulursun, crack bulma kabiliyetin yok mu ? o zaman sölersin ben veririm!! PM den attım crack linkini.. saygılar
bu programı ya ben çözemedim yada gerçekten fıs çıktı quicktime pro ile mp4 çevirebildim.ama 1- sessiz 2- yeterince yer kaplıyor daha iyi önerisi olan.
ha birde smartmovie olayı var. (divx-xvid) 800 mb lık videoyu 80 mb ta kadar düşürüyor. ama telde deneyemedim. çünkü en az 128 mb msduo lazım. eğer elinde 128 mb. msduo olan varsa. bir şekilde göndereyimde. deneyiversin.
ne gibi anlamak ki ? çevirici ile çeviriyorsun işte ki verdiğim linkteki program çogu formatı MP4 e çeviriyor! yalnız güsel, ince ve dikkatli ayarlar yapacaksın Bps falan ? ancak öle iyi bir kalite yakalayabiliyorsun!!
bana kalırsa amart movie diye bir program var çek onu, içinden pc için kendi converte ı çıkıyor, onla çeşitli formattaki mediaları avi ye divx formatına dönüştürüyor, sonra smart movie playeri i ile oynatıyorsun, ses + görüntü kalitesi mükemmel, + az boyutlu olarak!! saygılar
grafiker, P800_P900 Programlarında sitemde Smart Movie Çeviricisi ile en sonda bulabilirsin! yine SERİES60 için olan smart movie yi de S60 Uygulamalar en sonra bulabilirsin.. saygılar