Şimdi Ara

P800'cüler BURAYA ! ( P800, P900 ve 910'u olanlar Kimler ?) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.580
Cevap
0
Favori
310.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fleshlord senden yine yardim istemek zorunda kaldim (kovucaksin beni artik ama bu son da diyemiyorum ki ) babami nihayet ikna ettim 1gb lik kart almaya (2 yi kabul etmedi beklesek bile piyasanin en ust modeli oldugu icin cok pahali olur hem calisma garantisi de yok dedi ) ancak gordugum kadariyla bu kartlarin hepsi ayni degil veri transfer hizlari farkli 1gb buyuk bir hafiza yavas olmasi telefonu bayar bu konuda bana akil verebilir misin sandisk almayi dusunuyorum hiz konusundan nasil emin olabilirim ? butun 1gb sandiskler ayni midir ?yavas bir kart teli ne kadar yavaslatir ? bir de hepsiburada dan 240 a buldum bi tanidika sorduk o istanbuldan getirtmeye calisacak (buralarda boyle seyler hep siparisle o yuzden deneme sansim yok ) bu fiyat iyi midir sence ?
  • Benim bildiğim kadarıyla sandisk'in 2 ayrı model serisi var biri standart diğeri professional seri.
    Profesyonel olanda ultra II ms pro duo diye birolay var ancak ben bu modeli turkiyede göremedim maalesef.

2gb'yi beklemek bana da biraz zor geliyor cunkuhttp://www.mobilefun.co.uk/cat/P910-Memory-Cards.htm adresindeki fiyatları gorunce dudağım uçukladı
    1GB 99 sterlin 2 GB 210 sterlin neredeyse 2 buçuk katı.
    1 sterlin=2.5 YTL
    210 sterlin =525 YTL
    + kdv =619 ytl tabi direk ingilteredeki fiyatından gelirse :)
    Bu durumda 240 milyon 1 gb olduça güzel bir fiyat ancak 10.05.2005 de stoklarda olacak yazısı beni biraz düşündürüyor :)

Benim yurtdışında bulabildiğim 1gb modellerin listesi aşağıdaki gibidir.
    SanDisk Memory Stick PRO Duo - 1GB £94.95

SanDisk Ultra II Memory Stick PRO Duo -1GB £99.95

SanDisk Memory Stick PRO Duo Gaming - 1GB £94.95

Sony 1GB Memory Stick PRO Duo £99.95

512lik kart kullandığım için ondan örnek vermeye çalışayım hız konusunda
    Hız açısından bir yavaşlamayı sadece se'nin kendi "music player" veya "video player" ında goruyorsunuz çünkü tüm hafızayı taramaya çalışıyor.
    Bunun dışında tüm programlar hiç sıkıntı olmadan çalışıyor.
    1 gb 'da da genelde bir yavaşlama olacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleshlord -- 3 Haziran 2005, 11:20:04 >

• Arkadaşlar bikaç sorum var yeniyim(p900) idare edin;
    1.türkçe karakterleri gösteren bir reader yokmudur?
    2.bilgisayardan tele aktarım inanılmaz yavas(mpx'e göre) kart okuyucusu varmı mem.stick lerin ve transfer hızı nasıl değişiyor.
    3.yurtdısında p900 e p910 yazılımı yüklendiği söylenmisti hafıza muhabbetinden ötürü türkiyede bunu yapmanın yolu yokmu, versiyon p800 deki gibi servislerdenmi yapılıyor kendimiz yapamıyormuyuz (aaah mpx!!)
    4.p900 son yazılımı nedir bendeki cda(bu heralde) cda162003/9 R5A07 daha üstü varmı
    5.herseyi ceviren bi converter programı bulamadım hala çoğu kullanım kısıtlamalı bi öneriniz varmı, ayrıca dönüştürürken ekran pixelini kaç yapacagız 208*208 mi yoksa 320*208 mi en iyi dönüştürmenin değerleri(bitrate falan filan) nedir tecrübeli bi arkadas yazarsa çok memnun olacağım.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba sırasıyla soruları cevaplamaya çalışayım.
    1) Türkçe karakterlerle şu ana kadar birsorun yaşamadım . sen hangi dökümanları görüntülemeye çalışıyorsun ona göre öneride bulunmaya çalışayım
    2)bu forumun onceki sayfalarında ben detaylı olarak açıklamıştım pc'deki port ayarlarını ve p900deki cable ayarlarını düzgün bir şekilde yaparsan sorunun hallolduğunu göreceksin.
    Ayrıca Sandisk mobilmate MS adlı bir kart okuyucu var usb parmak bellekler boyutunda.Ben kulllanıyorum şiddetle tavsiye ederim
    3) şu an için p900'ü p901'a upgrade etmen Türkiye'de mümkün değil.
    P900'ün update ini kendinde yapabilirsin.
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10101 adresinden sony erricson update service linkini seçip ardından ekrandaki komutları izlemen yeterli.
    4) yukarıdaki işlemleri gerçekleştirirken sendne cda numaranı isteyecek onu yazdığında en sonr sürümü sistem sana söyleyecektir.
    5) herşeyi çeviren derken neyi kastettin pek anlamadım. video mu resim mi ofis dokumanları mı ?
    detay verirsen yardımcı olmaya çalışayım.
    Video için ise smart movie'nin hemen hemen her türlü videoyu avi ye cevirebildiğini göreceksin.
    Tam çözünürlük ayarları için NEGATİVE ' ile bağlantıya geçmeni öneririm.

quote:

Orjinalden alıntı: benerci2000

Arkadaşlar bikaç sorum var yeniyim(p900) idare edin;
    1.türkçe karakterleri gösteren bir reader yokmudur?
    2.bilgisayardan tele aktarım inanılmaz yavas(mpx'e göre) kart okuyucusu varmı mem.stick lerin ve transfer hızı nasıl değişiyor.
    3.yurtdısında p900 e p910 yazılımı yüklendiği söylenmisti hafıza muhabbetinden ötürü türkiyede bunu yapmanın yolu yokmu, versiyon p800 deki gibi servislerdenmi yapılıyor kendimiz yapamıyormuyuz (aaah mpx!!)
    4.p900 son yazılımı nedir bendeki cda(bu heralde) cda162003/9 R5A07 daha üstü varmı
    5.herseyi ceviren bi converter programı bulamadım hala çoğu kullanım kısıtlamalı bi öneriniz varmı, ayrıca dönüştürürken ekran pixelini kaç yapacagız 208*208 mi yoksa 320*208 mi en iyi dönüştürmenin değerleri(bitrate falan filan) nedir tecrübeli bi arkadas yazarsa çok memnun olacağım.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• fleshlord Decuma Alphabetics için çok teşekkür ederim. Tam aradığım program.

Bu arada benim usb problemime bir çözüm getirebilirmisin? (bir önceki sayfada ayrıntılı olarak yazmıştım...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 3 Haziran 2005, 12:58:07 >
  • bMadran hani derler ya kelin merhemi olsa başına sürer diye :) durum aynen oyle.
    ilk olarak benim yaptıklarımı anlatayım.
    xp sp2 kullanıyorsan c:\programfiles\ sony ericson altındaki her exe ve com dosyasını windows'un firewall'inda exclusion list'e al.
    Bu bile tam olarak sorunu çöz müyor.Xp firewall'u kapatsan bile telefon bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor.
    hatta phone connection manager (hani şu ikonu zigzag lı olan ) bağlandı gösterse bile program yukleme vb işlemler bazen yapılamıyor.Ancak remote pxxx ile telefona bağlanabiliuorsun cidden çok garip bir durum.

Tam olarak bağlandığında saatin yanında telefon ikonu çıkıyor ancak bunda bile program yuklerken "your phone disconnected" gibi mesajlar alabiliyorsun.
    Anlayacağın şu anda tam birçözüm yok.
    sadece semptomları azaltabiliyorsun :(
    yurtdışı forumlarda bu olay söyle açıklanmış
    http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=27377
    umarım faydalı olabilmişimdir

ek:http://developer.intuwave.com/Downloads/m-Router/mRouter3Installer.exe/f_file_download_authorize_form adresinde telefonla pcnin bağlanmasını sağlayan mrouter uygulamasının son sürümü varmış.
    henuz ben denemedim ancak sorunu çözdüğünü söylüyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

fleshlord Decuma Alphabetics için çok teşekkür ederim. Tam aradığım program.

Bu arada benim usb problemime bir çözüm getirebilirmisin? (bir önceki sayfada ayrıntılı olarak yazmıştım...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleshlord -- 3 Haziran 2005, 16:05:30 >

• Ben o m-Router ı da denedim. Bluetooth a çok hoş bir çözüm getirmişler. Telefon bilgisayarla iletişim alanına girince bluetooth serial bağlantıyı direk kuruyor. Böylece otomatik olarak cep telefonundan internete bilgisayar üzerinden ulaşabiliyoruz.

Ancak o m-router da benim sorunumu çözmedi. Eski router simgesi kaybolmadı zaten. Neyse yani eski tas eski hamam yani...
  • merhaba arkadaslar bugun dogubankta 450 mılyona p900 buldum hemde 12 ay taksıtle 500 ytl ye gelıyor...kutusu var ayrıyaten butun aparatları tornavıdasına kadar tamam..sızce bu fıyat ıyımı..bıde ben oncede 6600 ve sx1 kullandım p900 bı hafta ıcerısınde alısabılırmıyım..bana bıraz akıl verırmsınız..acıl cvp beklıyorum sızlerden
  • Aynen ben de senin gibi önce 6600 sonra da SX1 kullandım. P900 e tamamen alışman 2 günü bulmaz. Kullanımı kesinlikle çok kolay. Hele SX1 in absürd tuş takından sonra dokunmatik ekran ilaç gibi gelecektir. Bence 500 milyon çok çok iyi bir fiyat, ben Ankara Maltepe pazarından 2. el 600 milyona aldım. Bu arada forumda şöyle bir ilanda var

http://forum.donanimhaber.com/m_3041635/tm.htm

pazarlık da yaparım diyor. Bir göz at istersen
  • bmadran kardesım cok saol tessekkur ederı.pekı bu telefonu alırken nelere dıkkat etmelıyım bu telın bataryası ne kadar gıdıyor..
  • ARKADASLAR BIRAZ Acıl cvp yazsanız 1 de telı almaya gıdecegım..
  • Neyine dikkat ediceksin.... İşte bildiğin telefon muamelesi yap alırken. İci açılmışmı falan onu kontrol et, ekranı çizik mi, kamera lensinin ciavrında çok cizik var mı? Bunlara baksan yeter.

Blutooth çok farkettiriyor pil süresini. Blıetooth açık ve aktifken 1 gün gidiyor şarjı kapalıyken 3 günü bulur zorlarsan. ..

Hadi hayırlısı olsun. Umarım satılmamıştır henüz...
  • Bir vesile ile asagıdaki 2 siteyi ogrendim;Bakıp yorumlarsanız memnun olurum
    .Bu siteler aynı bircok program var

http://www.media-reader.w3.to/
    http://www.media-reader.uni.cc/
  • Arkadaşlar P910i'me Türkçe dil yüklemek istiyorum ancak bendeki versiyonun dil dosyasını bulamıyorum. Deneyimli arkadaşlardan ricam, Dil dosyasını nasıl bulabilirim ya da versiyonu değiştirmek için yeni flaşmı atayım.
    Organiser: CXC162041 R1A30
    Lütfen Yardım
  • p910 TR Dil desteğinin yüklenmesi

Normalde bu konu başlığını oku bulursun demem gerekirdi ama bugün keyfim cok yerinde
    Alsana p910 içi türkçe dil desteğinin bulunduğu sitenin adresi:
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_3_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10183

hatta nasıl yapacağını da anlatayım:
    ilk olarak pc de sonyericsson pc suite 'in yuklu olduğundan emin ol
    ardından yukarıdaki siteden telefonunun CDA'sına uygun indiridiğin zip dosyasını bir klasore aç.
    Ardından pc de start menusunden sony pc suite klasoru içindeki install languages (dil yükle) komutunu çalıştır.
    Ardından biraz önce zipten çıkardığın klasordeki turkce dosyasını sec .
    işlem tamamdır

quote:

Orjinalden alıntı: idastan

Arkadaşlar P910i'me Türkçe dil yüklemek istiyorum ancak bendeki versiyonun dil dosyasını bulamıyorum. Deneyimli arkadaşlardan ricam, Dil dosyasını nasıl bulabilirim ya da versiyonu değiştirmek için yeni flaşmı atayım.
    Organiser: CXC162041 R1A30
    Lütfen Yardım

• beyler p900 aldım alet manyak bısı
  • http://www.media-reader.w3.to/

bu sıtede aktıf bır kullanıcı adı ve sıfresı varmı olan varsa bızımle paylasabılırmı acaba
  • Hadi ya biz bilmiyorduk soyledin iyi oldu
    saka bir yana hayırlı olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: By PaCHa

beyler p900 aldım alet manyak bısı
  • :) ya ne bılım o heyecanla oyle dedım alıp ta kullanamam dıye dusundum ama gayet guzel cıhaz yalnız sunu soylıyeyım..telefonu aldım otobuste bı cıkardım ıkı tane adam geldı yanıma yenı mı aldın hayırlı olsun dedıler onlar cıkar p910i lerını sastım kaldım dıycektım mason musunuz nesınız.
  • 2 Gb Ms Duo Pro Türkiyede
    Bugün mobil alışveriş sitesinde gördüm ancak biraz tuzlu olduğunu belirtmek isterim :)

1 Gb Ms Duo Pro 186,44 $ / 257,10 YTL
    https://www.mobilalisveris.com/pinfo.asp?pid=5078

2 Gb Ms Duo Pro 372,88 $ / 514,20 YTL
    https://www.mobilalisveris.com/pinfo.asp?pid=5402

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.