taskman : görev yöneticisidir, mevcut görevleri vs. gösterir istedigini seçip görevi sonlarndır gibi bişi yapabilirsin? windows da nasıl görev yöneticisi var , onun saglandıgı seyleri yapar.!
stacker: Ekran görüntüsünü alıyor dostum, ayarlar dan bi tuş ayarlıyorsun istedigin yere geldiginde o ayarladıgın tusa bastıgın an; ekran görüntüsünü alıp kaydediyor hafızaya.:!
evet bu konuda sonuna kadar katılıyorum.! bu bölümümzdeki samimiyetten kaynaklanıyor ama bu şakayı kaldıran olabilir, kaldırmayan olabilir!! o yüzden ona göre davranılmalı, saygılar
evet verecegim ama sen takibi bıaktın sanırım msn yada icq ya gel vereyim yada şöyle yap bana tam olarak telefonunun İMEİ numarasını yolla, sana key ini verecegim yine PM den!!
sonra onu programı çalıştırıp menü den register deyip o kodu gireceksin olay tamam, full olarak kullanacaksın!! beklerim,saygılar
Eveeet.. gördüğünüz gibi forumda “ Ayrıcalıklı “ olanların sayısı, gördüğünüz gibi gün geçtikçe artıyor… Her geçen gün, Sony Ericsson P800’cüler, doğal olarak farklı marka telefon kullananların sık sık, kıskançlığı ile karşı karşıya kalıyorlar..
Bunu da normal karşılamak lazım, öööle gelişmelere ayak uydurmak kolay değil yani.. ayrıca bi de duygusal nedenler de olabilir.. mesela; Bu farklı markaları satın alanlar, çok iyi bir telefon aldığını sanıp, kazıklandığını fark edince, kuyruk sokumu hizasındaki sancılar bile, bu tip nedenlerin arasında sayılabilir...
Şu ana kadar P800 ve/veya P900 kullandığını büyük bir gururla ilan eden arkadaşlarımız;
Büyük bir hırsla, satın almak üzere P800’e asılanlar, arayanlar… lot_fire yildiray35 e365 baykaya http://forum.donanimhaber.com/m_863100/tm.htm Bu link'e dikkat !baykaya arkadaşımız P800 ararken, yanlışlıkla yada bilerek P3 800 kakalamaya çalışanların durumunu inceleyebilirsiniz..
Darısı başnıza…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 1/7/2004 0:02:28 >
Eveeet.. gördüğünüz gibi forumda “ Ayrıcalıklı “ olanların sayısı, gördüğünüz gibi gün geçtikçe artıyor… Her geçen gün, Sony Ericsson P800’cüler, doğal olarak farklı marka telefon kullananların sık sık, kıskançlığı ile karşı karşıya kalıyorlar..
Bunu da normal karşılamak lazım, öööle gelişmelere ayak uydurmak kolay değil yani.. ayrıca bi de duygusal nedenler de olabilir.. mesela; Bu farklı markaları satın alanlar, çok iyi bir telefon aldığını sanıp, kazıklandığını fark edince, kuyruk sokumu hizasındaki sancılar bile, bu tip nedenlerin arasında sayılabilir...
Şu ana kadar P800 ve/veya P900 kullandığını büyük bir gururla ilan eden arkadaşlarımız;
Büyük bir hırsla, satın almak üzere P800’e asılanlar, arayanlar… yildiray35 e365 baykaya http://forum.donanimhaber.com/m_863100/tm.htm Bu link'e dikkat !baykaya arkadaşımız P800 ararken, yanlışlıkla yada bilerek P3 800 kakalamaya çalışanların durumunu inceleyebilirsiniz..
Büyük bir hırsla, satın almak üzere P800’e asılanlar, arayanlar… lot_fire yildiray35 e365 baykaya http://forum.donanimhaber.com/m_863100/tm.htm Bu link'e dikkat !baykaya arkadaşımız P800 ararken, yanlışlıkla yada bilerek P3 800 kakalamaya çalışanların durumunu inceleyebilirsiniz..
Darısı başnıza…
Beni saymamışsın çok kırıldım
Gerekli düzeltme yapılmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 1/7/2004 0:03:22 >