Şimdi Ara

Arçelik K 3286 Otomatik Çay Makinesi-En İyi Fiyat-N11-209TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
10.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/arcelik-k-3286-otomatik-cay-makinesi-P17183153

Yaklaşık 1 hafta 10 gündür bu fiyatta. Ben K 3284 almayı bekliyordum ancak, K 3286 yı bu fiyata görünce dayanamadım aldım. 100 TL. çek, 2 TL. şipşak ve Enpara ile 85 TL. gibi bir rakama geldi.

100 TL. lik çeki 50 TL. ye alırsanız; şipşak , avantajix ve enpara ile 125 TL. gibi bir fiyata otomatik çay makinesi sahibi olabilirsiniz.

Diğer modele niyetlenmeme rağmen, bu model de standart çay makinesinden kat kat güzel bence.

Bir arkadaş şöyle bir sıkıntıdan bahsetmiş:

http://forum.donanimhaber.com/m_84195884/tm.htm

Evinizde sürekli elektrik kesiliyorsa bu sizin için bir sorun olabilir.

Kullanımla ilgili soruları olan varsa cevaplayabilirim..

• 100tl hediye çeki elektronikte 10 kata kadar kullanılıyor diye biliyordum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taran1tula T kullanıcısına yanıt
    Bende kaç gündür düşünüyorum ama karar veremedim. In love serisi daha iyi ama cok pahalı. Bu urunde Elektrik gidince saati duruyormus o yüzden sıkıntı yasayanlar cok. Ayrıca demiligin ısıtmasının olmaması ve dem ayarının yapılamaması da eksi yönleri. Kararsız kaldım..

Elektrik ayda yılda 1 kesilir, onda da sabah hazır olmayıversin çayımız:) Diğer modelde demlik su ısıtıcısının üzerinde olmadığı için ısıtması olması doğal. Ama zaten bu model bildiğimiz klasik çay makineleri gibi. Yani demlik zaten buharla ısınıyor. Dem ayarı 4 kademe olarak var.

Ürünün avantajı; saatini ayarlayıp istediğiniz zaman çayınızın hazır olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Bir zamanlar kullandığım bosch çay kahve makinasında su kaynayınca borudan yukarı çıkıp çaya damlıyordu , onun gibi bir sistem mı
    100lük çekler hiçbirzaman 30un altına düşmeyecektir.

Orijinalden alıntı: alitaro

100lük çekler hiçbirzaman 30un altına düşmeyecektir.

bugünden saldırırsanız evet

Orijinalden alıntı: px

otomatik çay demleme özelliği nedir acaba ?

Bir zamanlar kullandığım bosch çay kahve makinasında su kaynayınca borudan yukarı çıkıp çaya damlıyordu , onun gibi bir sistem mı

Aynen öyle, su istenilen sıcaklığa geldiğinde borudan çıkıp çaya damlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 16 Aralık 2013; 22:55:38 >

Orijinalden alıntı: since1910

bu cihazdan uzak durun hemen hepsinde su pompa sikayeti var alıpta duzgun kullanıyorum diyeni görmedim

Su pompa şikayeti dediğiniz belirli bir süre oluşan ve suyun demliğe gitmesini engelleyen bir arıza mı? Bu dediğiniz Arçelik e mi özel yoksa genel bir problem mi diyorsunuz?

Orijinalden alıntı: helsloot

Çay makinesinin kralı Breville de bir türlü fiyatı düşmedi :)

Breville iyidir evladiyeliktir de; bu çay makinesi dediği aletle anca yeşil çay veya bitki çayı falan demlenir herhalde. Klasik türk çaydanlık demliğinin yerini tutar mı? Bardağa sadece dem koymak ne kadar tatmin eder bizi? Hem hepi topu 1.5lt. zaten:) 'made in China' da cabası.

Orijinalden alıntı: taran1tula

quote:

Breville iyidir evladiyeliktir de; bu çay makinesi dediği aletle anca yeşil çay veya bitki çayı falan demlenir herhalde. Klasik türk çaydanlık demliğinin yerini tutar mı? Bardağa sadece dem koymak ne kadar tatmin eder bizi? Hem hepi topu 1.5lt. zaten:) 'made in China' da cabası.

Normal çayı çok güzel demliyor üstünde her çay için ayar tuşu var sıcaklıklarını vs hepsini ayarlıyor ... bu devirde made in china olmayan ürün kalmadı neredeyse ... apple 'da çin de ürettiriyor

• Aynı makinenin Arzum markalı olanını 4 aydır kullanıyorum zevkle.
    Elektrik kesildiğinde cihazın saati ve hafızası sıfırlanıyor, neyseki burada çok elrktrik kesintisi olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Normal çayı çok güzel demliyor üstünde her çay için ayar tuşu var sıcaklıklarını vs hepsini ayarlıyor ... bu devirde made in china olmayan ürün kalmadı neredeyse ... apple 'da çin de ürettiriyor

Alıntıları Göster
    Eminim güzel demlediğine de 1.5 lt. demlik klasik Türk ailesine yetmez diye düşünüyorum. Hem çay sepeti asansörü de gördüğüm kadarıyla belirli bir yüksekliğe kadar çıkıyor. 1.5 lt çay yaptığımızda sepet çayın içinde kalacak anlamına geliyor bu. Ama dediğim gibi bitki çayı, yeşil çay yapacaksanız veya yalnız yaşıyorsanız tercih edilebilir.

'made in china' olayına gelirsek, elektronikte etkisi olmasa da, elektrikli eşyalarda önemlidir bence hangi ülkede yapıldığı, özellikle de bu kadar para veriyorsak. Ben bi Miele nin 'made in Germany' , bi Panasonic üst model traş makinesinin 'made in Japan' , bi full otomatik esspresso makinesinin de 'made in Italy' olmasını yeğlerim.

@helsloot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taran1tula -- 16 Aralık 2013; 23:41:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Aynı makinenin Arzum markalı olanını 4 aydır kullanıyorum zevkle.
    Elektrik kesildiğinde cihazın saati ve hafızası sıfırlanıyor, neyseki burada çok elrktrik kesintisi olmuyor.

sen pendik de değilmiydin TuVNeRa, ümraniye yazıyor ama, bende pendik deyim ve bizim burda son 3 ayde en az 5-6 defa kısa sürelide olsa özellikle geceleri elektirik kesintisi oluyor. Geçen hadya sonundan hiç bahsetmeyelim günde iki defa birinde 1 saat ikincisinde 2.5 saat elektirk kesilir mi?, kesilir !

• quote:

Bir arkadaş şöyle bir sıkıntıdan bahsetmiş:

http://forum.donanimhaber.com/m_84195884/tm.htm

Evinizde sürekli elektrik kesiliyorsa bu sizin için bir sorun olabilir.

Merhaba, aslında sorun elektriklerin kesilmesi değil. Prize mahkum olmak. Prizden her çıkarttığınızda saat sabit kaldığı için tekrar ayarlamak gerekiyor, bu işkence :) En temizi pil takmak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.