Şimdi Ara

İlk Günden Alınan PS4'ler 1.000 TL Kârla Satılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Ülkemizde Playstation 4'ler 1.400 TL'den satışa çıktı. Tabi bu fiyat Sony'nin önerdiği satış fiyatıydı. İlk günden bütün stoklar doğal olarak tükendi. Online alışveriş sitelerinde ise sınırlı stok miktarından yararlananları görüyoruz.

Ocak ayında Sony, Playstation 4 için daha büyük bir stok getirecek. Buna karşın beklemek istemeyen oyuncular Türkiye'deki online alışveriş sitelerinde 2500 TL'den garantili PS4 almaya başladılar. Bazı satıcıların 3.600 TL'ye bile PS4 sattığını görüyoruz. Ürünlerin Türkiye garantili olması ilk günden mağazalardan 1.400 TL'ye konsol alanların yaklaşık 1.000 TL kârla ürünlerini sattıklarını gösteriyor.

Tabi ki isteyen istediği fiyata malını satabilir. Teknosa'nın bir mağazasında PS4 almak isteyen insanlara zorla oyun aldırıldığını görünce bu duruma pek de şaşırmıyoruz. Mağaza müdürü insanların zaafından, eksik-yanlış bilgilendirme yaparak yararlanmıştı.

Yeni nesil konsolları ilk günden denemek için 1.000 TL fazladan vermek açıkçası bana oldukça garip geliyor. Gerçekten de erken oynamak için fazladan 1.000 TL vermek gerekli mi? Sizce de böyle bir şey yanlış değil mi?

• Oha 1.000 TL karla mı satılıyor.. Valla ne olursa olsun 1 ay beklemek çok daha mantıklı geliyor bana. 1 ay daha bekleyip o paraya 8 oyun alırım PSN'den.
  • 1000 TL fazladan para verip bir oyun makinası almak bana saçma geliyor.

Teknosa mağazasındaki olayda ayrı bir bomba. Hem kızıyorum hemde tebrik ediyorum.

Tebrik etme nedenim ise bu açıklamayı duyuyorsun adam sana orada seni kazıklayacağım diyor ama sen yinede cihazı alıyorsun yani kabul kazıkla demiş oluyorsun. Aldıktan sonra ağlamanın şikayet etmenin anlamı yok, tepkini orada koyacaksın sonuçta hayati bir ihtiyaç değil kıcı kırık bir oyun makinası. Teknosa müdürü oyun muhabbetini soyledikten sonra hala alıyorsan alanda satanda razıdır sonrasında sızlanmayacaksın.
  • Editör arkadaşa +One

PS4'e fazladan 1000 TL veren enayinin önde gidenidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası türkiye bütün çakallıklar türklerden çıkıyor zaten 1399 tl olan konsolu bu fiyata alan varsa saftır ileride mağazalarda kampanyalar olur daha uygun fiyata almak varken hiç mantıklı değil 2000 3500 tl arası vermek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bizde 1.400 TL çok diyoruz!
  • Amazondan 1100 tl'ye aldık, 1 hafta bekledik ama yarın gelecek inşallah. Vergisini de verdik, takib edin, stok açılınca alın oradan.. Bu kadar basit, spotçulara yedirmeyin.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

burası türkiye bütün çakallıklar türklerden çıkıyor zaten 1399 tl olan konsolu bu fiyata alan varsa saftır ileride mağazalarda kampanyalar olur daha uygun fiyata almak varken hiç mantıklı değil 2000 3500 tl arası vermek

Belirtmek isterim ki bu çakallık sadece Türkiye'de yaşanmadı.
    Avrupanın bir çok yerinde de bu yaşandı.
    Ben Belçika'da yaşıyorum ve burada çıkış günü 400€ alınan konsollar 2. el sitelerinde 800€ 'dan satıldı. Hatta bazı mağazalar müşterilerin ön siparişlerini (pre-order) iptal edip 2 katı fiyata internete satışa koydular.
    Kara borsa dünyanın her yanında kara borsadır ve yeni stoklar gelinceye kadar da böyle devam edecek.

• Şaşırmadım. Belliydi zaten. Media Markt'teki sırada ilk 20 kişinin soyadı aynıydı. Aşireti toplayıp gelmiş spotçular.

• dh de söven sövene zaten bu tip insalara...ki haklılarda.Teknosanın yaptığı tam köylü kurnazlığı.Adam olmadan cin çarpacaklar aklı sıra,mediamarkt ın yaptığı ise tam bi şerefsizlik

• Arkadaşlar açıkçası eşek olana semer vuran çok olur. Milletin aptallığı biraz da, yani bu peynir değil ekmek değil su değil, stok sıkıntısı olsa ne olur? Konsol daha yeni çıkmış, zibil gibi üretiyor fabrikalar, belli ki tüm ülkeler de kısa süre içerisinde stoklar yerini bulacak. Yani GELEMEMESİ gibi bir ihtimal bile yok iken gidip fazla fazla para veriyorlarsa, e o zaman bu çakallar da böyle fazla fazla paraya satmasını bilir. Aş olmayan ekmek olmayan birşeyin stok sıkıntısından korkmak gerçekten çok saçma, konsolu ilk gün denemenin bir manası yok zaten.

Şimdi sorarım Cuma günü konsol geldiğinde fazladan ödeme yapıp konsolu alan elemanlar şu an ne yapıyor? Killzone vardı ellerinde 2 günde bitti gitti oyun, şimdi bir çoğunun PS4'ü yatıyor, oyunu bitirdiler. E nedir yani diğer oyunları saymıyorum çünkü onlar pc'ye de var BF4 falan, ya da önceki nesil konsollara da var. Şu an PS4 alacaksam ilk önceliğim Killzone olur, onu da gidip fazla para verip almam 2 günde bitecek konsol yine yatacak. Kaldı ki zaten sürekli olarak stoklanacak artık bu Ps4'ler, neticede üretimi durmuyor ki sürekli üretilip dağıtılacak şu saatten itibaren. Hakkaten kerizlik yani yok adını yazdırıp ayırtmalar, yok sıraya girmeler hele ki fazla fazla para dökmeler. Sırasını satan adam var anasını satim, onu da geçtim o sırayı alan var arkadaş. Valla ilginç.

• turkıyenın karaborsasını sevıyorum gercekten açgözlülerle dolu
  • Şimdi burada gelip serbest ekonomi, serbest ticaret zırvalıklarıyla insanlara olayı meşru göstermek isteyen acayipler mutlaka olacaktır. Ki onlar bu çakallar zaten.

Ticaret ahlakı diye bir şey vardır. Bazılarında olmayan ahlak. Serbest ekonomide, insanlara tüm malları toplayıp istediği fiyattan satmaya çalışanlara çakal derler. Bilenler hatırlar, 1980 ortaları ve 1990'ların başlarında sigaraya zam geleceğini anladıklarında tüm tekel bayileri sigaraları ortadan kaldırırdı. Zam geldiğinde de çıkarıp satarlardı. Bu adamlar o zaman sigara şimdi playstation satıyor tek fark o.

Yarın ülkede kıtlık olsa ekmekleri piyasadan toplayıp satacak adamlar da bunlardır.

• 1000 tl üstüne katar, araba alırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

<b>Arkadaşlar açıkçası eşek olana semer vuran çok olur. Milletin aptallığı biraz da, yani bu peynir değil ekmek değil su değil, stok sıkıntısı olsa ne olur? Konsol daha yeni çıkmış, zibil gibi üretiyor fabrikalar, belli ki tüm ülkeler de kısa süre içerisinde stoklar yerini bulacak. Yani GELEMEMESİ gibi bir ihtimal bile yok iken gidip fazla fazla para veriyorlarsa, e o zaman bu çakallar da böyle fazla fazla paraya satmasını bilir. Aş olmayan ekmek olmayan birşeyin stok sıkıntısından korkmak gerçekten çok saçma, konsolu ilk gün denemenin bir manası yok zaten. <br><br>Şimdi sorarım Cuma günü konsol geldiğinde fazladan ödeme yapıp konsolu alan elemanlar şu an ne yapıyor? Killzone vardı ellerinde 2 günde bitti gitti oyun, şimdi bir çoğunun PS4'ü yatıyor, oyunu bitirdiler. E nedir yani diğer oyunları saymıyorum çünkü onlar pc'ye de var BF4 falan, ya da önceki nesil konsollara da var. Şu an PS4 alacaksam ilk önceliğim Killzone olur, onu da gidip fazla para verip almam 2 günde bitecek konsol yine yatacak. Kaldı ki zaten sürekli olarak stoklanacak artık bu Ps4'ler, neticede üretimi durmuyor ki sürekli üretilip dağıtılacak şu saatten itibaren. Hakkaten kerizlik yani yok adını yazdırıp ayırtmalar, yok sıraya girmeler hele ki fazla fazla para dökmeler. Sırasını satan adam var anasını satim, onu da geçtim o sırayı alan var arkadaş. Valla ilginç.</b>

Parayla sıra alan arkadaşları da tebrik etmek lazım...

• 1000tl fazla para ödeyerek alan adam tek kelimeyle "mal" dır.. çünkü elinde oynayabileceğin özel bir oyun bile yokken neden bu acele?

• Teknosa mağdurları Sabancı Holding ile iletişime geçiyor, lütfen aşağıda ki konuya gelin. Yapılacakları detaylıca anlattım.

Teknosa Playstation 4 mağdurları...
    http://forum.donanimhaber.com/m_85272941/f_//tm.htm#85272941

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 16 Aralık 2013; 13:59:59 >
  • İbo'dan geliyor: Allah cezalarını verecek! ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

İbo'dan geliyor: Allah cezalarını verecek! ;)

:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapitalist düzenin acı gerçekleri bunlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.