Şimdi Ara

Metal Gear Rising'in PC Sürümünden Yeni Haberler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Önce konsollara, sonra PC'ye çıkan oyunların çoğunda basit port hatalarıyla karşılaşırız. Metal Gear Rising: Revengeance de konsoldan PC'ye port ediliyor. Fakat gelen haberlere göre oyunun PC sürümünde basit hatalarla karşılaşmayacağız.

Twitter üzerinden bazı açıklamalar yapan Platinium Games'ten Jean Pierre Kellams, Metal Gear Rising: Revengeance'in PC'de oldukça iyi gözüktüğünü söyledi. Kullanılan oyun motorunun PC tabanlı olmasından dolayı port işleminde pek fazla sorunun çıkmadığını belirten Kellams, FPS kilidi sorusuna şaka yoluyla, "Sinematik bir deneyim sunmak için oyunun PC sürümünü 24 FPS'de kilitleyeceğiz." cevabını verdi. Sanıyoruz bu, oyunun PC sürümünde FPS kilidinin olmayacağı anlamına geliyor.

Metal Gear Rising: Revengeance'in PC sürümü için henüz bir çıkış tarihi yok. Ancak gelen haberlere göre oyunu çok yakında Steam'de göreceğiz.

• huh! anlamadım ?
    "Sinematik bir deneyim sunmak için oyunun PC sürümünü 24 FPS'de kilitleyeceğiz." demiş diyorsunuz ama "Sanıyoruz bu, oyunun PC sürümünde FPS kilidinin olmayacağı anlamına geliyor. " demişsiniz ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimeLight

huh! anlamadım ?<br>"Sinematik bir deneyim sunmak için oyunun PC sürümünü 24 FPS'de kilitleyeceğiz." demiş diyorsunuz ama "Sanıyoruz bu, oyunun PC sürümünde FPS kilidinin olmayacağı anlamına geliyor. " demişsiniz ?

Konsol fanatikleri düşük FPS'de çalışan oyunları "sinematik deneyim" diyerekten iyi birşeymiş gibi savunmaya çalışır.
    Adam da bu fanlarla dalga geçmiş.

• çok cahilsiniz be. kardeşim sinema filmlerinin tamamı 24 fpsdir. hatta geyikler döner. 25. fps de subliminal mesaj içerir derler. yani oyun 24 fps olsa da aslında gayet iyi bir deneyim sunacaktır size. avatarı izlerken ya çok berbat ya 24 fps demiyorsanız eğer şaka değilde gerçekse bunda da dmeyin bi zahmet.

• Abi bilmeden konusmayin allah icin ya filmler 24fpsde cekilir ondan oturu boyle demis millette hemen fanboyluga vuruyo yok neymis konsolcular dusuk fps ye sinematik deneyimi diyo onla dalga gecmis allah icin sacmalamayin yaw
  • pc ye port edilirken kılıçla kesilen parçalar buharlaşıp kaybolmasın ps3 teki gibi yeter de artar bile
  • Jean Pierre Kellams şaka yoluyla gönderme yapmış bunun neresini anlamadın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence böyle söyleyerek diğer firmalara gönderme yapmış.FPS kiliti filan olmayacak rahat olun beyler olursa açarız sıkıntı yok

• samet konuksal yorumunu silmis milletle dalga kecdigini anlamis
    yeni nesil konsolara da gelebilir belki ?

• Mouse desteği olsun FPS isterse kilitli olsun farketmez Mouse desteği olmadıkdan sonra 100 fps olsa neye yarar klavyede oynamak kadar sıkıcı bişey yok DMC serisi 4 e kadar klavye ile bitirdim oyundan hiç zevk almadım 5 Te mouse desteği vardı mukemmel olmustu hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Abi bilmeden konusmayin allah icin ya filmler 24fpsde cekilir ondan oturu boyle demis millette hemen fanboyluga vuruyo yok neymis konsolcular dusuk fps ye sinematik deneyimi diyo onla dalga gecmis allah icin sacmalamayin yaw
    Sinemacılar alınmış yanlış anlaşılma var konsolda blu-ray film izledin diyelim devamı çekilen "Kill.Nigga.Revenge.Torrent" 1080p/24fps arkasında oyun oynamamak istedin farkı anlamıyacen sinematik etki için 1080p/24-30fps arası oyun oynadın ya diyelim "woo dam niqqa can yu see dat... sht bruh game like a movie" (film gibi oyun) deymini ordan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 15 Aralık 2013; 5:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

samet konuksal yorumunu silmis milletle dalga kecdigini anlamis
    yeni nesil konsolara da gelebilir belki ?

Yorumum da dalga geçildiğine yönelikti zaten?
  • Aslında evet bir cehalet var ama unutulan bir kısım da var, 24fps'nin yeterliliği aslında şuradan kaynaklanır, sinemada filmler tamamen karanlık ortamda izlenir, bu da göz üzerinde biraz tembelleşmede yaratabilir, 24fps akıcılık olarak çok yeterli diye düşündürür. Normal bir durumda ise tabiki 24 sınır olur ama 30 fps ile 60fps arasındaki fark bile doğal bir aydınlatmada rahatça anlaşılır. O yüzden 24 aslında sınır olarak koyulsa zaten sıkıntı olurdu ama çok güzel bir şekilde olayı dalgaya almışlar tabi :))

• 24 fps ye akıcı diyen varlıkların gözlerinde sorun vardır. En ufak hızlı sahnede herşey ortaya çıkar.
    Bir salyangozun ilerlemesini 15fps ile kayıt etseydim o da akıcı olurdu.
    Yüksek hızlı sahneler yüksek fps ister. 24fps ile sınırlarsanız hareketler arası atlamalar yüksek olur ve o anki sahneden çoğu zaman bişey anlamazsınız. Yoksa yukardaki örneğe göre 15fps'de akıcı olur.

• sen 40 fps´den 30 fps´ye düsüsü anlayabilirsin
    ancak sabitlenmis bir fps´i anlayamaszin cünkü sabit sinamada filmerde hep öyledir.
    tek fark cözünürlük ve tv´nin tazeleme hizlaridir. sinemayi katmiyorum bile.

önemli olan sabit kalmsi, haberdeki adamda sinemayi vurgulamis sinema tatinda diye..
    (güzel göründügü icin)

• "Sinematik bir deneyim sunmak için oyunun PC sürümünü 24 FPS'de kilitleyeceğiz."

güzel kapak

• bu oyuna fps kilidi koysan ne olur koymasan ne olur. konsolda tecrübe etmiş biri olarak pc de uzak durulmasını tavsiye ederim. MGS serisine yakışmayan bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Mouse desteği olsun FPS isterse kilitli olsun farketmez Mouse desteği olmadıkdan sonra 100 fps olsa neye yarar klavyede oynamak kadar sıkıcı bişey yok DMC serisi 4 e kadar klavye ile bitirdim oyundan hiç zevk almadım 5 Te mouse desteği vardı mukemmel olmustu hadi hayırlısı

klavye ile hiç zevk almadan oynadın demek. olum oyun mu kalmadı be. yılda bin tane oyun çıkıyor. sana zorla mı oynattılar oynamasaydın. (hiç orjinalciye benzemiyon da o yüzden diyom torrentçi)

• quote:

Orijinalden alıntı: thekingmobile

quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Mouse desteği olsun FPS isterse kilitli olsun farketmez Mouse desteği olmadıkdan sonra 100 fps olsa neye yarar klavyede oynamak kadar sıkıcı bişey yok DMC serisi 4 e kadar klavye ile bitirdim oyundan hiç zevk almadım 5 Te mouse desteği vardı mukemmel olmustu hadi hayırlısı

klavye ile hiç zevk almadan oynadın demek. olum oyun mu kalmadı be. yılda bin tane oyun çıkıyor. sana zorla mı oynattılar oynamasaydın. (hiç orjinalciye benzemiyon da o yüzden diyom torrentçi)
    bu tarz oyunlar konsolda daha zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bu tarz oyunlar konsolda daha zevkli oluyor

Alıntıları Göster
    Güzel dalga geçmiş.

Şu oyunun PC sürümünden en büyük beklentim kesilen parçalarında PC'in gücünü arkasına alarak fiziklerinin olması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.