Şimdi Ara

E3 2014 (PLAYSTATİON) ANA KONU (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.862
Cevap
14
Favori
39.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VIIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ABBBBBOOOOOOOOOOOOO

E3 2014 (PLAYSTATİON) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 11 Haziran 2014; 4:50:35 >

• Secret King kullanıcısına yanıt
    Her yil ayni trailer geliyo ne anladiniz da bomba diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Kanka özelden konuşmuştuk turnuva için hatırlarsın belki , ne kadar sıkı fifacı olduğumu biliyorsun , ben sadece trailer dan yorum yapmıyorum bazıları gibi bence büyük hata , ea in blogu var yapımcılarının oradan okudum bayağı uzun , tercüman olduğum için sıkıntı olmuyor , bu lob pass yani üçgen pas , ara pasları , orta kafa gollerin sıklığı , maç içi hep aynı hareketler düzeltildi ve yeni animasyonlar vesaire tamamen gerçekçi ve sıkmayan hale getirildi...

Ayrı yetten ps4 için legends yani efsaneler eklendi fut 15 de ve coins booster , katalog çeşitlendirmesi , ultimate team benim 3 yıldır her gün 6 saatimi ayırdığım olay zaten önemli olan oda bayağı yenilik eklendi daha bir kısmını açıkladılar !

• quote:

Orijinalden alıntı: Secret King

quote:

Kanka özelden konuşmuştuk turnuva için hatırlarsın belki , ne kadar sıkı fifacı olduğumu biliyorsun , ben sadece trailer dan yorum yapmıyorum bazıları gibi bence büyük hata , ea in blogu var yapımcılarının oradan okudum bayağı uzun , tercüman olduğum için sıkıntı olmuyor , bu lob pass yani üçgen pas , ara pasları , orta kafa gollerin sıklığı , maç içi hep aynı hareketler düzeltildi ve yeni animasyonlar vesaire tamamen gerçekçi ve sıkmayan hale getirildi...

Ayrı yetten ps4 için legends yani efsaneler eklendi fut 15 de ve coins booster , katalog çeşitlendirmesi , ultimate team benim 3 yıldır her gün 6 saatimi ayırdığım olay zaten önemli olan oda bayağı yenilik eklendi daha bir kısmını açıkladılar !

Merhaba,

Bahsettiğin blogun linkini verebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drive_Club

VIIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

/>

Hocam videosu var mı bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Ben bu yil sony'i yeterli bulamdim nintendo daha basariliydi xbox da oyle sony ya birseyler dusunuyor ya da rehavete kapildi.
    Nintendo sahane oyunlar tanitti wiiu'yu hemen ortadan kaldirmamaya kararli ve eski nesil bir cihaz olmasjna karsin inanilmaz isler cikarmislar dahasi nintendo goz boyamaz gosterdigi gameplay neyse oyun oyle cikar.
    Legend of zeldayla yine ortamin anasini aglatcak ondan once super smash bros var tabi.

Hocam amacım kötülemek falan değil ama ben bu nintendo olayını hiç kavrayamadım.Ne zaman nintendo haberi görsem süper mario-mario 3d- mario card racing-zelda - mario zıpladı vs oyunları var. Sizcede nintendo artık suyunu çıkarmadımı bu işin. Uzak doğu kültürü bunları seviyor bunu biliyorum az çok ama batıya pek okadarda hitap etmediği kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Uncharted 4: A Thief's End yayınlanan sadece teaser, dur bakalım gameplay gelsin ileri zamanlarda nedir belli olur o teaser daki görüntüyü oyun içi olurmu sanıyorsun asla..

Bazılarına fena halde koyan Uncharted 4 Trailer'ı kesinlikle inGame, bunu daha kaç yüz kere yazacağız bilemiyorum artık. Altta Naugthy Dog'un resmi açıklaması var. Ki Naughty, The Last of Us'ın ilk Trailer'ı dışında asla CGI kullanmayan bir firmadır. Hatta o bile CGI değil, PS4 versiyonuymuş.

quote:

That’s Nathan Drake rendered in full 1080p glory, using the power of our PS4 engine. All footage you see in the trailer was captured completely in engine. We’re targeting 60fps for Uncharted 4: A Thief’s End, and as you can see, the visual fidelity for our character models will reach new heights. In fact, thanks to the power of PS4, right now Drake’s Uncharted 4 model is over double the polygons of Joel from The Last of Us PS3.

PS3'te çıtayı belirleyen, aşağıdakini yapan firmanın PS4'te döktürmesi gayet doğal anlayacağın.

Bir dönem 2x zoom yapıp çim yok deyip çim arayan tayfa vardı?
    Bu nesilde zoom yapmadan çim yoldurma sırası geldi

• Leon kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seninle aynı durumdayım 2.el yeni aldım.Yeni oyunların hepsi değil ama bazıları çıkıyor ps3 icinde.Klasim oyunlar fifa pes nba gta zaten çıkar.
    Eski oyunlar gow-killzone-unchareted-last of us falan onlar bizi uzun zaöan götürür zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: GT_55
    Hocam videosu var mı bunun.

Bunlardan birinde denk gelirsin herhalde

http://www.ign.com/videos/2014/06/11/driveclub-gameplay-demo-ign-live-e3-2014

http://www.gamespot.com/videos/e3-2014-driveclub-stage-demo/2300-6419450/

http://www.gamersyde.com/news_e3_driveclub_gameplay_video-15453_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 11 Haziran 2014; 11:35:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Ben bu yil sony'i yeterli bulamdim nintendo daha basariliydi xbox da oyle sony ya birseyler dusunuyor ya da rehavete kapildi.
    Nintendo sahane oyunlar tanitti wiiu'yu hemen ortadan kaldirmamaya kararli ve eski nesil bir cihaz olmasjna karsin inanilmaz isler cikarmislar dahasi nintendo goz boyamaz gosterdigi gameplay neyse oyun oyle cikar.
    Legend of zeldayla yine ortamin anasini aglatcak ondan once super smash bros var tabi.

Hocam amacım kötülemek falan değil ama ben bu nintendo olayını hiç kavrayamadım.Ne zaman nintendo haberi görsem süper mario-mario 3d- mario card racing-zelda - mario zıpladı vs oyunları var. Sizcede nintendo artık suyunu çıkarmadımı bu işin. Uzak doğu kültürü bunları seviyor bunu biliyorum az çok ama batıya pek okadarda hitap etmediği kanaatindeyim.

Bu sorunun cevabı ''Neden her yıl yeni futbol oyunu çıkıyor?'' sorusunun cevabıyla hemen hemen aynı.
    Bu arada batıya hitap etmemeyi anlamadım milyonlarca mario'yu nintendo japonlaramı sattı sadece ?
    Jrpglerle karıştırıyor olmayasınız nintendo oyunlarını.
    Nintendo şiddet içerikli oyunlara karşı hassas bi firma bu yüzden oyunları daha değişik içerikli daha kendine has tarzda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 11 Haziran 2014; 11:40:31 >

• Homefront: The Revolution Stage Demo - E3 2014

• Hocam anlatmak istediğim şu , hardcore oyuncular içinde oyunları var bildiğim kadarıyla Resident evil-Cod vs ama kendine has oyunları konusunda artık değişiklik yapmaları gerekmiyormu? Tutan oyunların serisinin olmasına karşı değilim, örneğin bi Gow-Uncharted-Halo vs bunların yenisi çıktığında herkez dört gözle bekliyor. Nintendo ya bakıyorum (çok yakından takip etmiyorum ama) mario kart racing-mario racing-mario smash - mario vs sonic-mario boom street-mario galaxy- sonic vs liste uzar gider.Benim merak ettiğim bu oyunlar çıktığında konsol sahipleri ooo yaşasın diyormu?

Nintendo artık yeni ip ler üretmesi gerekmiyormu. Nintendonun kullanıcı kitlesi eğlence odaklı bu su götürmez bi gerçek ama merakımdan soruyorum yanlış anlamayın mario ve sonic görmekten sıkılmadımı kullanıcılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_master -- 11 Haziran 2014; 12:14:15 >
  • Uncharted 4 , Tom Clancy's: The Division , Batman , AC , Order 1886 , Driveclub ve daha niceleri..

PS4 alma vakti geldi sanırım

• The Witcher 3: Wild Hunt - E3 2014 Gameplay Demo HD

• quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Hocam anlatmak istediğim şu , hardcore oyuncular içinde oyunları var bildiğim kadarıyla Resident evil-Cod vs ama kendine has oyunları konusunda artık değişiklik yapmaları gerekmiyormu? Tutan oyunların serisinin olmasına karşı değilim, örneğin bi Gow-Uncharted-Halo vs bunların yenisi çıktığında herkez dört gözle bekliyor. Nintendo ya bakıyorum (çok yakından takip etmiyorum ama) mario kart racing-mario racing-mario smash - mario vs sonic-mario boom street-mario galaxy- sonic vs liste uzar gider.Benim merak ettiğim bu oyunlar çıktığında konsol sahipleri ooo yaşasın diyormu?

Nintendo artık yeni ip ler üretmesi gerekmiyormu. Nintendonun kullanıcı kitlesi eğlence odaklı bu su götürmez bi gerçek ama merakımdan soruyorum yanlış anlamayın mario ve sonic görmekten sıkılmadımı kullanıcılar?

Eğer sony veya xboxda bu piyasada 35 yıldır olsaydı inan bana şuanda ortada artık Gow - halo vs vs sıkmadı mı tarzı muhabbetler dönecekti diğer firmalarda aynı stratejiyi izlerler.
    Ben sana şöyle bir soru sorayım bir tost dükkanı açtın çok iyi satıyor tostların, herkes çok beğeniyor sürekli müşterilerin var sen gidip hıı tost sıktı artık biraz da mantı yapayım mı dersin ?

Konsol sahipleri çıktığında woow diyor çünkü onlar bu oyunlar için nintendo konsolu alıyorlar ve bizim gibi bir oyuna bir maaş yatırmadıkları için sadece nintendoyla yetinmiyorlar.
    Nintendo, xbox ve sony gibi tek başına yeterim diyen bir firma değil.İkincil konsol görevi taşıyor.Bir nevi nintendo, mario-pokemon legend of zelda oynama konsolu kullanıcıları da bu durumdan memnun ve piyasada bu oyunlarla ölçüşecek oyun mevcut değil.

Nintendonun mario dışında senelik çıkan oyunu yok zaten.Bu arada dikkat ettim bu E3'de duyurulan yeni mario oyunu yok mario maker dışında bu bir ilk olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 11 Haziran 2014; 13:10:31 >

• 10 dakikalık Oynanış Videosu Geldi...

Dragon Age: Inquisition - Gameplay Demo and Developer

• quote:

Orijinalden alıntı: Secret King

quote:

Hadi hayırlısı.Umarım söyledikleriniz gerçekleşir.Birde blog linki alabilme şansım var mı?

• Driveclub

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.