Şimdi Ara

Microsoft, Sevilen Bir Serisini W8'e Getiriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Microsoft yeni işletim sistemi Windows 8 için bazı önemli oyunların duyurulacağının ipucunu daha önce vermişti. Şimdi bu konuda ilginç bir bilgi daha ortaya çıktı. http://IGN'de yer alan habere göre Microsoft sevilen bir serisini Windows 8 için hazırlıyor.

Bu sevilen serinin hangisi olduğu henüz bilinmiyor, ama aklımıza Fable, Forza Motorsport (şu ana kadar bu seri PC'de gözükmedi) veya Halo gibi oyunlar geliyor. Yoksa Halo 4 PC platformuna mı gelecek? Tabi bunlar sadece tahmin.http://IGN, Microsoft'un verdiği iş ilanlarından bu durumun varlığını ortaya çıkarmış. 

• Windows 8 e makyaj yapacaklarına adam gibi yeni bir işletim sistemi çıkartsalar ya. Bu haliyle isterse Halo gelsin yine Win7 bırakılıpta 8 e geçilmez.
  • Forza gelirse belki Win 8'e geçilir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon veya Halo 4,çok yüksek ihtimalle.
    İnşAllah Forza'dır.
  • Keşke Halo olsa ama neden Windows 8 ya. Windows 7'yi de desteklesin sırf Halo ya da Forza için Win8'e geçemem.

• XP'ye çıkartmasın anlarım ama Windows 7'yi es geçmek nedir? Microsoft gözümde biraz daha düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Forza Horizon veya Halo 4,çok yüksek ihtimalle.
    İnşAllah Forza'dır.

Dostum forzayı getirebilir ama olsa olsa dediğin gibi horizon yada 4 ü belki her 2sini de getirir, ama forza 5i mümkünü yok getirmez. yeni konsolun rekabetçi gücünü korumayı tercih eder.

ama bence daha büyük bi olasılıkla gears of war serisini port edebilirler.
    zaten şu saatten sonra GEoW'dan konsol adına bi beklentileri kalmamıştır.

Aklıma fable da geliyor

• dingo egret! D kullanıcısına yanıt
    olsa olsa horizon veya 4,ya da her 2sini diyorsun,bunları getirse daha ne ister ki pc oyuncuları,biri bu neslin en iyi arcade yarış oyunlarından diğeri de en iyi simülasyonu.

forza5'i zaten niye getirsin akıl var mantık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu16

Keşke Halo olsa ama neden Windows 8 ya. Windows 7'yi de desteklesin sırf Halo ya da Forza için Win8'e geçemem.

işletim sistemini beğenmiyorsun
    ama bu konuya hangi pencereden baktığına göre değişir. bi oyuncunun perspektifiyle bence daha iyi.
    hatta benchmark skorları da öyle diyor..

ha windowsu seviyor muyum? hayır, ama endüstri bu işletim sisteminin çevresinde şekilleniyor yapacak bişey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

olsa olsa horizon veya 4,ya da her 2sini diyorsun,bunları getirse daha ne ister ki pc oyuncuları,biri bu neslin en iyi arcade yarış oyunlarından diğeri de en iyi simülasyonu.

forza5'i zaten niye getirsin akıl var mantık var

inan çoğu kişi senin benim gibi düşünmez, forza 5 bekler

dediğin gibi forca horizon açık farkla en iyi arcade
    aslında arcade racing demişken project gotham racing de baya iydi o da olabilir, ve gelirse yine forza gibi mutlu edebilir.
  • sonucta farkedermı paralar mıcronun cebine giriyor :D

• ama konsolda 200 tl pc 100 120 arası aradaki fark bu

• Forza olursa xbox alma gibi bir yüküm de ortadan kalkar.
    Sadece forza için xbox mı alınır.

• Halo Spartan Assault . Demişti dersiniz.http://msdn.microsoft.com/dn369246#fbid=VSQNEynMiaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: serGinnio

Forza olursa xbox alma gibi bir yüküm de ortadan kalkar.<br>Sadece forza için xbox mı alınır.

valla ben alıyorum :) onunlada kalmayıp TX direksiyonda aldım ;)

• Microsoft Steam,e karşı bir tavır belirlemek zorunda elindeki bütün kozları kullanacak
    Bu Micronun son Şansı (:

• Win 8 başarısızlığı 7 etkiliyo arkadaş

• Windows 8'in en beğendiğim yönü bu. Mobil ve konsol oyunlarını PC'de görebiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %1 milyon Forza Horizon o zaman.
  • forzadır bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatos13 -- 14 Aralık 2013; 15:11:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.