Şimdi Ara

TTNET Playstore'da hafta sonu indirimleri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • güvenebilsem alırım aslında ama güven olmuyor bu firmaya.müzik alacaktım vazgeçtim.oyun konusundada şikayetçi olanlar var.şahsen kutulu almayı tercih ederim.
  • Oyun konusunda herkesin şikayeti keyin elinize geç ulaşmasıydı. Simcity 2013 ü 30 liraya satınca tabi dayanamayıp aldım. Key elime 24 saat (evet saat) sonra geldi birkaç dakika içinde tamamlanacak yazmasına rağmen ki karttan para çekilmiş sistem onaylayıp bana k.kırık bir rakam harf kombinasyonu gönderecek. Tabi 3 kez aradım gün içinde şikayet var a yazdım sonucunda 24 saat ile kapattık bazılarının eline 1 haftada ulaşıyormuş key. Yazan çok 3 gün bekleyeni de vardı facebook sayfasından gördüğüm. Sonrasında aradılar mağduriyetiniz giderildi mi key elinize ulaştı mı falan da filan da yalan dolan iyi niyetleriyle uğraştık. Bir zahmet keyi de gönder 24 saat sonra. Yani demem o ki buradan bir şey alırken beklemeyi göze al efendi ha insafına kalmışsın benim gördüğüm en fazla 1 hafta en az 24 saat.

  • Şimdi reklamalar.

  • Key in geç gelmeside sorunmu? Bana crysis 3 ü 2 kez sattılar ve iade yada değişim de yapmadılar. Sizi resmen salak yerine koyuyorlar. Her türlü itirazıma rağmen beni mağdur eden bu denli şerefsiz bir firmadan indirim var diye oyun alacağıma gider kazık fiyattan kutulu yada steam den normal fiyattan alırım daha iyi.

  • Ben yaklaşık 10 kez oyun aldım. 12 ay taksitle, 1 seferde 6 ay taksitle. Hepside anında hesabıma geldi.

  • ttnet playstore iyi bu konuda birkaç kere oyun aldım hiç sorun çıkmadı. alır almaz kodlar gönderiliyor. ttnet üyesiyseniz faturanıza taksitlendirme bile yapabiliyorlar.
  • reklamlar basladi :)

  • GTA, Max Payne vs bazı oyunlar Steam'de değil ona göre alın, sonra hayal kırıklığı yaşamayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: punisher66

    GTA, Max Payne vs bazı oyunlar Steam'de değil ona göre alın, sonra hayal kırıklığı yaşamayın.

    Nasıl yani serialle steamden indiremiyo muyuz? Steamde var gta serisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • key 1 dk da geliyor gelmemesi gibi bir duru söz konusu değildir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oray

    reklamlar basladi :)

    Ben burada görüp Civilisation V aldım. Reklammış, sanki 7kg kapasiteli A+++++ çamaşır makinesi koymuşlar, oyun indirimi işte arkadaş bir çok insanın işine yarayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpermiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre350z

    Key in geç gelmeside sorunmu? Bana crysis 3 ü 2 kez sattılar ve iade yada değişim de yapmadılar. Sizi resmen salak yerine koyuyorlar. Her türlü itirazıma rağmen beni mağdur eden bu denli şerefsiz bir firmadan indirim var diye oyun alacağıma gider kazık fiyattan kutulu yada steam den normal fiyattan alırım daha iyi.

    Bişey diycem nasıl 2 kez sattılar orda çoğunlukla senin de suçun var öderken ödediğin miktara bakmazsan yada her şeyi onaylarsan bu senin suçun olur ben 18 Tl ye Battlefield 3 aldım kredi kartı ödemede sorun çıkardı bu yüzden sms masrafları falan mobil ödemeyle 22 Tl ye falan aldım ve ödemeyi yapar yapmaz key geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tony Hawk Oynamayan varsa şunu söyleyebilirim.. Hayatımda oynadığım en zevkli oyunlardan biri.. Çok değişik hiç bir oyuna benzemeyen oynanışı vardır.. alışınca kendiniz kayıyormuş zevki verir ve eğlencel odaklı bir oyun.. şiddetle tavsiye olunur..

  • Bende almak istiyorum oyun ama kredi kartı yok kullanmıyoruz...Telefondan ödeme yapılıp alınabiliyormu gerçekten ? Sadece playstore özelmi yoksa steam'den origin'dende mobilden ödeme yapabiliyormuyuz ? bilen varsa beni aydınlatırmı lütfen
  • Sizi bilmemde 5 6 gün önce crysis 3 aldım 30 TL'ye gayet sorunsuzdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri eleştirenleri hemen eksilemiş.

    BSC varken bu haber neden DH'de.Hadi iyi niyetten desek "TTNET'in dijital oyun platformu Playstore'da indirim rüzgarları esmeye devam ediyor" diye başlıyor haber.Bariz reklam yani.

    50 GB adil kota koyan TTNET'in 30 GB'ta varan oyunlar satan hizmetinden bahsediyoruz.Upadateler ile o kota biter hemen.Gelmiş bu adamları savunuyosunuz.

    Önsiparişle BF4 almıştım buradan taksitle.EA'nin premium kadırmasını öğrenince iptal etmek istedim ama her seferinde farklı yalanlar söylediler parayı geri vermemek için.İptalide aldıktan 1 hafta sonra istemiştim.

    Müşteri hizmetlerinde oyun nedir bilmeyen insanvar ve kullanıcıların aldıkları oyunları göremiyorlarmış.Müşteri hizmetleri göremeyecekse kim görecek ?

    Böyle bir firmayı, hizmeti eleştirince, reklamını "haberler" bölümünde görmek istemeyince biz kötü oluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 14 Aralık 2013; 12:29:27 >




  • brave new world aldım 2dk içinde key geldi.

  • GTA ları almayı planlıyorum ama steame eklenemiyor mu deneyimi olan söyleyebilir mi?

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.