Şimdi Ara

5 mı 5c mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ile 5c arasında kaldım . öğrenciyiz haliyle para sıkıntısıda var peder 1000 tl verecek ustunu ben tamamlıyacam. sizce hangisini almalıyım yaza kadar kapalı kutu 5 kalırmı onuda göz önünde bulundurursanız sevinırim sizce hangi telefonu seçmem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı donanıma sahip 2 cihaz. Her ikisini de 0 alacağını varsayıyorum. Bu durumda kesinlikle iPhone 5. Yaza kadar stoklarda kalma olasılığı elbetteki var ama düşük bir ihtimal. Şu anda Turkcell stoklarında 64 GB iPhone 5'ler var ve iOS 6.0.1 ile geliyorlar. Bu da jailbreak demek. Kaldı ki 64 GB demek yıllarca hiçbir uygulamayı silmeden kullanmak demek. Ciddi manada düşünmelisin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 13 Aralık 2013; 23:20:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa katılıyorum muhtemelen gelecek hafta türkcellden 32 veya 64 gb iphone 5 alacam bi aksilik olmazsa.
  • Bugün 5c kullandım kendiimde 5 var ve iphone 5 i tavsiye ederim

• 5c kullaniyorum gayet stabil ve sorunsuz. Ben 5 deki soyulma problemlerinden ve 5c nin tasarimi bana gore daha guzel olmasindan dolayi tercih ettim. Donanim olarak ayni cihaz performans olarak bi fark yok. Sana hangisi guzel gorunuyorsa onu al. 5 in uretimi sona erdi bunuda goz onunde bulundur derim.

• Ip5 kesinlikle tani 5s alınsa daha iyi olur ama

• haklısın herhalde 5c sarı siyh kapak alacağım ve bunun için 650 TL biriktirmem lazım yaza kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

Ip5 kesinlikle tani 5s alınsa daha iyi olur ama

usta maddi sıkıntı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ikisini de kullandım

5c +lar

daha sağlam kasa kolay kolay çizilmiyor ele daha iyi oturuyor

batarya performansı çok iyi aynı kullanım şartlarında 5 e göre neredeyse 2 kat uzun gidiyor

- ler

henüz piyasada ince kılıflar olmadığı için veya ben bulamadığım için kılıf takıldığında çok kaba hale geliyor

o yüzden kılıfsız kullanmak gerekiyor

dışarıdan bakanlar iphone olduğuna pek inanmıyor

5 + lar

ince tasarım hafif kasa

neredeyse sonsuz varyasyonda kılıf seçeneği

özellikle beyaz rengi çok şık

- ler

batarya süresi c ye göre az

kasa çok hassas masaya koyarken bile dikkat etmek gerekiyor

siyah olanda ne kadar dikkat etsenizde soyulma çizilme oluyor
  • ne için kullanıcağına bağlı chipsetine göre 5c derim ama renklerini falan beğenmiyorsan 5te seni üzmeyecek bir cihazdır.
  • Birisi yaş der, terbiyesizlik der, birisi hitap der...
    Bu işler yaşla yuşla, hitap şeklini algılayamayacak düzeyde okuduğunu anlamamakla olmuyor.

Herkes hitap uzmanı olmuş arkadaş. Sanarsın sövmüşüz. Tatlı sert bir dille doğru olanı ve kullanım şeklini 2 telefonla tecrübe edinerek söylemişiz. Yok arkadaş. Hata bizdeki insanlarla tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Okuyup geçmek lazım.

• 5s.
    Çünkü 5 alırsan max 2 yıl sonra değiştirmek isteyeceksin. Şimdi 200 300 fazla vererek bu süreyi 3 yıla çıkarabilirsin:)

Ayrıca illa ikisinden birini alıcam dersen, aynı paraya 5 çok daha mantıklı. En azından o kadar para verip ucuz iphone almış havası oluşturmaz.
  • 5c plastik ama samsung lg'nin kullandığı plastikle bir tutmamak gerekiyor iphone 5'den sağlam ama biraz kalın gibi duruyor

• Hi Guy kullanıcısına yanıt
    Şarj süresi ve boya soyulmalarındaki söylediklerinin 2 telefonla tecrübesini paylaştım. Diğer konularda + ve - lerde haklı olduğunu söyledim ki bu da tarafsız bir bakış açısı. Daha sağlam olduğuna dair tek kelime etmedim.
    Cidden burdaki insanların bir çeşit anlama dersine filan gitmesi gerekiyora benziyor.

• Bana gore plastik telefon alinmaz, alinirsada plastik iphone alinmaz. Plastik, iphonelardaki premium havayi yok ediyor.

• 5c alacam mavi ve beyaz rengi çok hoşuma gitti vodafone da incelemiştim plastik olduğu için ele iyi kavranılıyor ama 5c için kılıf yok ne kadar kötü apple gibi bir marka sadece silikon gereksiz boş yere telefonu kalınlaştıran bir kılıfyapmış sadece 1 çeşit daha önceki telefonlarımda kılıf jelatin sıkıntsı yaşadım. 5 almak isterdim ama oda soyuluyor ve zamanla telefon şeklini kaybediyor yamuluyor kendi kendine :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abooo01

5c alacam mavi ve beyaz rengi çok hoşuma gitti vodafone da incelemiştim plastik olduğu için ele iyi kavranılıyor ama 5c için kılıf yok ne kadar kötü apple gibi bir marka sadece silikon gereksiz boş yere telefonu kalınlaştıran bir kılıfyapmış sadece 1 çeşit daha önceki telefonlarımda kılıf jelatin sıkıntsı yaşadım. 5 almak isterdim ama oda soyuluyor ve zamanla telefon şeklini kaybediyor yamuluyor kendi kendine :D

Kılıf yok değil.

iphone 5c ultra diye arattım.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=iphone+5c+ultra

• Hep dedim yine diyorum 5c alcanıza 5 alın imkan varsa 5s alın

• İphnelarda şarj problemi varken 5c bir nebze daha iyiyse, 2013 model 5c niye alınmasın?

Şahsen ben kasa yapısına çok takılmam. Daha dayanıklı olacağını düşüyorum.

Üstelik 1600tl distribütör garantili alınabiliyor.

Yuppigo Link
  • 5c nin en büyük eksi si dişaridan iphone gibi görünmemesi. e biz bu teli bunun için alıyoruz o yüzden bence 5c hiç satılmamalı, saçma olmuş zaten, ip sanılmayan bir ip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.