Şimdi Ara

XBOX One Güç Kaynağı Adaptörü - Power Supply Brick

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
7
Favori
17.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX One güç adaptörü 100-127v olanlar(Yani Amerika, Japonya, Kanada'dan edinenler);
    Türkiye'de (ve Avrupa'da) kullamak için orijinal adaptörü dönüştürebilir, ya da yeni adaptör alabilirler.

Xbox destek 80TL'ye değişim yapıyor.
    0212 375 52 32
    00800 4488 23 834 (ücretsizmiş)

Elektronik tecrübesi olmayanlar, dönüşümü tv,radyo,uydu gibi elektronikçilere yaptırabilirler.
    Özkan Elektronik dönüşüm ilanı vermiş,
    https://forum.donanimhaber.com/--51471308

Şişman 360 adaptörü için ebay'de çevirici aparat var

Voltaj çevirici de bir çözüm tabi. Pahalı ve estetik değil.

Bazı dönüşüm rehberleri:
    www.gameover.uy
    Tutorial modificar fuente de Xbox one de 110v a 220v
    https://www.gameover.uy/showthread.php?2551-Tutorial-modificar-fuente-de-Xbox-one-de-110v-a-220v

elotrolado.net
    Tutorial modificar fuente de Xbox one de 110v a 220v en Xbox One › General
    https://www.elotrolado.net/hilo_tutorial-modificar-fuente-de-xbox-one-de-110v-a-220v_1994291

https://www.xboxland.net/forum/topic/117027-reshenie-problemy-amerikanskogo-bloka-pitaniya-na-110-volt/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 6 Şubat 2022; 1:21:8 >

• Kaç günde gelir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwgordon -- 18 Aralık 2013; 15:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

XBOX One güç adaptörü 200-240v olmayanlar(Yani Amerika, Japonya, Kanada'dan edinenler);
    Türkiye'de (ve Avrupa'da) kullamak için yeni adaptör almalılar.
    dealextremehttp://dx.com/p/12v-1a-eu-plug-ac-power-adapter-for-xbox-one-black-100-240v-254881
    "Bu ilanı inceleyebilirsiniz" ve "bu linkten" uygun olanlara bakabilirsiniz.

Kendi adaptörü 50Hz ile çalışıyorsa voltaj çevirici de bir çözüm tabi. Biraz daha pahalı.

hocam siz bu ilk urunu denediniz mi ? hangisini almak daha mantikli ?

• Hayır denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 6 Aralık 2014; 13:45:06 >
  • çok teşekkürler cevap için voltaj çevirici risksiz gibi gördüğüm kadarıylada herkes onu kullanıyor.
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim xbox one in adaptor patladi cihaz amerikadan geldi bu attiginiz linkde ki adaptoru alsak sorun olur mu ? Bununla birlikte voltaj dusurucude mi almak gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngYigit

Hocam bizim xbox one in adaptor patladi cihaz amerikadan geldi bu attiginiz linkde ki adaptoru alsak sorun olur mu ? Bununla birlikte voltaj dusurucude mi almak gerekli
    Xbox destek 80TL'ye değişim yapıyor.
    00800 4488 23 834 (ücretsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 6 Aralık 2014; 13:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezq77

Adaptör yanmış, yenisini alırsanız voltaj düşürücüye gerek kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 6 Aralık 2014; 13:54:07 >
  • Bu aletin 400watt i
    Ulusta 90 tl

• bu adaptörü aldım ben. ama fanı çok gürültü çıkarıyor. ilk taktığımda çok şaşırmıştım. sesi durmuyor da. sessiz çalışanı var mı bildiğiniz?

bunu almanızı tavsiye etmem.
  • sorma ya hakaten cok ses cıkarıyor nasıl açıldığını bilsem söküp fanı öyle devam edeceğim..Adam gibi bişi yapsalar şaşarım zaten
  • burap B kullanıcısına yanıt
    Adaptör işini çözdüm fanı sök devam et canavar gibi çalışıyor bişi olmadı..
  • damonbehrens D kullanıcısına yanıt
    nasıl söktün hocam? anlatabilir misin? şimdi uğraşıp yanlış bişey yapmayım
  • Adaptörün içnde fan mı var Xbox ONE'ın ? Yoksa voltaj Çevirici den mi bahsediyorsunuz ?

Onlarla uğraşacağınıza, DX deki adaptörü alsanız daha iyi olur. Türkiye'ye kargo ücretsiz hem.

@EngYigit
    Amerikadan aldığınız konsolu Türkiye'de direkt fişe mi taktınız ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evet direk fise taktik patladi fakat burda bir elektronikciye verdik 80 tl ye halletti voltaj cikisinida halletti sorunsuz oynuyoruz su anda

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    zaten DX deki adaptörle türkiyede satılan aynı. gürültü çıkarıyor çok fanı. yoksa sipariş etmiştim çoktan.
  • EngYigit kullanıcısına yanıt
    orjinal adaptörünü mü götürdünüz elektronikçiye? nasıl halletti?
  • Benim eski xbox 360 USA (NTSC) idi. Ataba çevirici ile kullanıyordum, hiçbir sorun yaşamadım ama gereksiz büyük ve ağır. Hem çok yer kaplıyor hemde konsolu bir yere götürürken çeviriciyi de taşımak zorunda kalıyorsunuz!
    Orjinal adaptörü (PAL) çok aradım Yurtdışında bile bulamadım, Türkiyede bazı açıkgözler abartılı rakamlara satıyordu. Çevirici ile devam ettim bende konsolu kullanmaya.
  • Daha öce bende yine USA'dan getirdiğim radio/cd player'ı yanlışlıkla(unutup) Türkiye'de prize takmıştım, çalışmayıp bozulmuştu
    Sonra Elektronikten anlayan bir usta tamir etti, sorunsuz kullandım.
  • burap B kullanıcısına yanıt
    ever orjinal adaptörü tamir etti stabil bir biçimde çalışıyor şuan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.