Şimdi Ara

GALAXY S4 SCREEN MİRRORİNG HATASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
7
Favori
27.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 4.4.2 yi yükleyip denedinizmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef 4.4.2 varken de çalışmyıordu....
  • biliyorsunuz bendeki lg marka projeksiyonu ben teknoloji marketlerde lg g2 ile denemiştim ama yine de miracast bağlanmamisti.

    bu akşam bir arkadaşımın lg g2 telefon ile denedik ve bağlandı arkadaşlar inanılmaz bir konfor ekran projeksiyonda ister müzik dinle ister film izle ister youtube a gir bir şeyler izle ve kablo yok 1 saniyeden daha az bir gecikme var onu telefon ekranına bakmazsan anlamıyorsun

    yani bu miracast işini çözmek lazım ancak benim anlamadığım niye diğer lg g2 bağlanmadi da bu bağlandı

    Ya ne sorunmus. Anlayan da yok. Teknik Servis desteği hic yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık bir çözüm bulunsa da rahatlsak
  • Hala bir çözüm bulabilen yok di mi arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef yok sanırım
  • Arkadaşlar bir arkadaşımızın dediği gibi galeriye girin yukarıda scrren mirroring simgesi göreceksiniz ona basın biraz bekleyin görüntü geliyor ve bunun içinde wifi-direct vs.. bağlantı yapmanıza gerek yok sadece wirless açık olsun... yinede sağlam olmuyor mesela videolar çok kasıyor ve resimleri dönderemiyorsunuz, telefonun ana ekranını göremiyorsunuz sadece resim için geçici çözüm...

    kalıcı bir çözüm içinse araştırmaya bende başladım... Bulduğum zamn burada detaylı olarak bir açıklama yaparım..

    telefonum Samsung S4 SÜRÜM 4.2.2 rootlu
    kardeşimin s4 minisinde sorunsuzca tv'den görüntü alabiliyoruz...
  • o dediğin şekilde ben de bağlananilyiorum ancak, scren mirror en gelişmiş yöntem. ona bi çözüm bulabilsek biran evvel çok iyi olacak gerçekten. haberleşmeye devam
  • Merhaba arkadaşlar bende room root hiç bjrşey yok telefon olduğu gibi orginal daha önce 4.3 ile sorunsuz bağlandığım philips marka smart tv me 4.4 güncellemesinden sonra bağlanamıyorum daha doğrusu bağlanıyorum ses aktarabiliyorum ama siyah ekran altta screen mirroring etkinleştirelemiyor DHCP desteklenmiyor diyor herşeyi denedim hiçbirşekilde çözüm yok telefonu rootlamak istemiyorum ve rootlamanında garantisi yok bu konuda samsung şirketi bu konuda gerçekten çok ciddiyetsiz note 3 gibi bir telefonla bağlanamıyorum.inşallah biri çözüm bulur..
  • Konuyu yukarı taşıyayım dedim, belki çözüm bulabilen vardır diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son mesaj 30 nisanda yazılmış bugün haziran 3, hala bir çözüm yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , Bende Note3 mobil cihaz ve philips 55" tv kullanıyorum. Mayıs ayına kadar görüntüde ve ses te hiçbir sorun yoktu. arkasından tlf güncellemeler var deyince bende güncelle dedim ve hayyy demez olaydım. Önceki sürüme hiç dikkat etmemiştim ve bilmiyorum. ama suanki sürüm 4.4.2 .. Arıca ben sizler gibi root larla falan da uğraşmadıım, tlf orjinal durumda. Sürüm 4.4.2 oldukta Sonra bir daha görüntüyü göstermez oldu. Aslında hepinizin dikkatinden kaçan bişey var. Aslında cihaz tv ye bağlanıyor. Cihazın ekran döndürme özelliğini açarak sağa sola yatırdığınızda göreceksinizki görüntü ve ses var ancak görüntü 3 te 1 oranında. ve altta 1 yazı HDCP hatası.... Ben bu hatayı araştırdım. Yeni kanun düzenlemelerinde telif haklarını karumak ve ihmale sebebiyet vermemek için tlf lar üzerinde yaptığımız güncelleme esnasında gelen 1 dosya yazılıma gömülüyor ve bu telif haklarını korumak adına cihazın göndermiş olduğu görüntüyü engelliyor. Bütün mevzu bu. Daha detayını öğrenmek isterseniz HDCP Nedir diye yüce google dan sorgulayın. Bu özelliğin bizim hakkımız olduğunu bilelim bundan sonra tüm forumlardan bu konuyla ilgili görüş ve yardım isteyelim.




  • Merhaba arkadaslar ben de iki adat s4 var. Birinde screen mirroringe baglanirken digeriyle baglanamiyordum. 4.4 surum mevcut. Bugun bir guncelleme geldi 124 mb lik ve surumden sonra tekrar denedim ve ikiside baglaniyor su an sorun yok. Ama rootlu tabletim var onun olayini hala cozemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karabatak58 K kullanıcısına yanıt
    tam olarak yapılması gereken her sırayı anladım ve uygulayabilirim. Benim s4 de 4.4.2 yüklü ve rootlu.ancak bunların uygulanabilmesi için 4.3 XXUMK8 uzantılı stock rom yüklü olması gerekiyormuş.
    Ben ne yaptımsa 4.4.2 den 4.3 e geçemedim.Bunu araştırdım Bootloader dosyası olmayan 4.3 rom lazımmış.Bu romu bulmadım.Bu şekilde 4.3 stock romu olan arkadaş varsa
  • Note2 var bende arkadaşlar. Arkadaşım yeni TV almış. LG. Screen Mirroring ile bağlandım hiç bir sıkıntı olmadı. Evimde ise LG Lm 640s TV var. Onunla bağlanamıyorum. TV nin ayarlar menüsünde widi kapalıydı. Onu açtım. Telefonda tarama yaptıktan sonra buldu ki önceden bulmuyordu. Ancak Bağlan dediğimde desteklenmeyen cihaz diyor. Sanırım aynı sorunu yaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm 4.2.2 ve diğer sürümlerdede benim bağlanmıyordu. Daha yeni MODEL TV de sorunsuz bağlandı. Bence TV nin güncellenmesi gerekiyor. Üstelik LG kumanda ile TV ye bağlandığım da 2 TV de de telefonda farklı arayüz çıkıyor. Konu ile ilgili deneyimimi sizinle paylaşmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saxbri S kullanıcısına yanıt
    Denediğiniz TV Samsung mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • munans kullanıcısına yanıt
    Hayır o TV de LG. Hafta sonu konuyu teknosa da LG uzmanı ile de görüştüm. sonuç bizim tv'nin versiyonu eski kalıyor. LM serisinde bu hizmet yok. şimdi Televizyona yeni yazılım atma imkanı var mı diye araştırıyorum ama bu da pek mümkün değil sanırım. internette yeterli bilgi ile karşılaşmadım.
  • Arkadaşlar aynı soruna bende muzdarbim,tlf s3 4.3 yazılım klon imei ve rootlu bir süredir araştırıyorum sorun büyük ihtimale root tandır,umarım bir yardımcı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hssahin65

    Arkadaşlar aynı soruna bende muzdarbim,tlf s3 4.3 yazılım klon imei ve rootlu bir süredir araştırıyorum sorun büyük ihtimale root tandır,umarım bir yardımcı olur.

    Elimde S3 ve Note 2 var ve her ikiside rootlu durumda. LG TV'ye Note 2 bağlanırken S3 ile bağlanamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.