Şimdi Ara

Silk Nasıl Alnırı Resimli Anlatım...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
26.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istek üzerine silk paypal ayda kredi kartıyla nasıl alınır aşağıda anlattım arkadaşlar ...

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

alıntıdır

Kredi kartıyla almak için aşğıdaki yazıdan faydalanın

kredi kartın yoksa önce garanti bankasına gidiyorsun vadesiz bir hesap açtırıyorsun,

gelen parakart ile garantinin web sitesine girip internet şubesi şifreni ve parolanı alıyorsun, (telefonda edebilirsin 4440333 olması lazım)

internet şubesine login olunca Kartlar bölümünden sanal kart oluşturucaksın (sanal kart numaranı kimseye verme)

sonra oyunda alt sağda Item Mall butonu var ona tıklıyorsun yeni bir pencere açılıyor Buy silk diyorsun internet explorer veya mozilla her ne kullanıyorsan bir pencere açıyor açılan pencerede Paypalı seçip devam diyorsun,

yeni gelen sayfada Charge Using Paypal a tıklayıp devam ediyorsun, sonra login ekranı geliyor oyun id ve şifreni girip ilerle açılan sayfada açılan sayfada kaç silk almak istediğini sorucak maymun/sincap ilk alışta 100 silke geliyor onu seçip alttaki kullanıcı sözleşmesini kabul edip Make Payment butonunu tıklıyorsun,

yeni bir sayfa gelicek alıcağın silk email adresin bulunduğun ülke yazar doğruluğunu kontrol ettikten sonra tekrar Make Paymente tıklıyorsun,

paypal sitesi açıldı "If you do not currently have a PayPal account" diye bir yazı görüceksin paypal accountun olmadığından onu seçiyorsun,

açılan sayfada garantinin sana verdiği sanal kartın numarası son kullanma tarihi adresin gibi bilgileri girdikten sonra devam ediyorsun,

burda önemli nokta paypala bilgilerini doğru ver email adresi çok önemli,

daha sonra adımları takip ederek devam et Sağ altta Pay butonu görüceksin pay diyerek silki al, eğer paypal login olmazsa "PayPal Login" yazan yere mail adresini ve şifreni yazarak login ol ve pay butonuna tıkla, (garanti sanal kart kullanıyorsan hesabından sanal karta para aktarmayı unutma)

oyuna geri dön sağ alt köşede "You Bought xxx silk" yazısı görüceksin (kaç silk aldıysan o yazıcak) item mall bölümüne gir Sağ tarafta Pet kısmından maymun veya sincap istediğini seç ve buy de bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 30 Eylül 2006; 13:25:49 >

• COK TESEKKURLER ARKAKADASIM AMA COK MUKEMMEL ANLATMIŞSIN
    FAKAT .. SANA BİR SORUM OLACAK . SİLK ALMAK ICIN GİZLİ SORUYA İHTİYAC OLUYOMU MERAK EDIYORUM DA BENDE ALMAYI DUSNUYORUM KAFAM KARISTI BIRAS

• gerek yok
  • silk ne işe yarar?
  • arkadaşlar peki silk roadı bilgisayara nasıl yukluyecez
  • Arkadaşlar Ben Paypal la deilde Credit Card la almak istiyorum.Çünkü apypal dan almak için paypal a üye falan olunuyor oda uzun iş.CrediCard la alırken
    Caed Number .......... a Card Numberımızı ama onun karşısında CW2 yazıor oraya ne yazcaz?
    Bide Expiration Date yazan yere ne yazcaz?

Lütfen yardım edin.....
  • arkadşım çok teşekkür ederim yardımcı oldu gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: komoliJR

silk ne işe yarar?

KARDEŞ SİLK İLE MAYMUN SCROLL VS ŞEYLER ALIRSIN.GERÇEK PARAYLA ALINIR
  • yaw aslında bunda zorlanacak bişi yoq ama genede emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 31_baran_31

Arkadaşlar Ben Paypal la deilde Credit Card la almak istiyorum.Çünkü apypal dan almak için paypal a üye falan olunuyor oda uzun iş.CrediCard la alırken
    Caed Number .......... a Card Numberımızı ama onun karşısında CW2 yazıor oraya ne yazcaz?

Lütfen yardım edin.....

kredi kartının arka tarafında bulunan güvenlik numarasının son 3 hanesini yazacan onun altında kart tipi
    visa yada master ondan sonrada kartın son kullanma tarihi ay yıl seklinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkedi

quote:

Orjinalden alıntı: 31_baran_31

Arkadaşlar Ben Paypal la deilde Credit Card la almak istiyorum.Çünkü apypal dan almak için paypal a üye falan olunuyor oda uzun iş.CrediCard la alırken

Lütfen yardım edin.....

kredi kartının arka tarafında bulunan güvenlik numarasının son 3 hanesini yazacan onun altında kart tipi
    visa yada master ondan sonrada kartın son kullanma tarihi ay yıl seklinde

sağol kardeşim

• ŞİMDİ PAYPAL NE ANLAMADIM . . . . . . .
  • yav kardeş bişi dicem yav son resimdeki yazıyı okuyamadım sağa kaymış gözükmüyo yav daha düzgün koyamazmısın.hem paypal password istiyo o ne
  • ÇOOOK SÜPER ANLATMIŞSIN DOSTUM VALLA ÇOOK TŞK EDERİM
  • güzel çalışma eline sağlık
  • Arkadaşlar Paypal ile değilde Visa Card ile alsak bi sorun çıkarmı??Visa Card ile almakda Paypal akdar güvenilirmidir??

Lütfen cevap verin
  • bide paypala uye olmayi anlatin ya ben beceremedimde
  • güzel çalışma eline sağlık bi kaç şey söylemek istiyorum
    eğer kredi kartınız visa ise (kartın üstünde yazar visa veya master)silkroadın kendi sitesinden alışveriş yapabilirsiniz eğer elinizdeki kart master kartsa paypal olan yerden alışveriş etmelisiniz paypal güvenilir bir aracı kurumdur ve üye olmanıza gerek yok üye olmadanda alışveriş yapılabiliyor üyeliğin avantajı kartınız kayıtlı kalıyor sitede şifrenizi mail adresinizi girdiğinizde sizden birdaha kart bilgisi istemiyor üyeliğin başka bir amacı yok ve zorunluluğuda yok
  • yav bide paypal password istiyo o ne bide onu söleseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TüRk_35

güzel çalışma eline sağlık bi kaç şey söylemek istiyorum
    eğer kredi kartınız visa ise (kartın üstünde yazar visa veya master)silkroadın kendi sitesinden alışveriş yapabilirsiniz eğer elinizdeki kart master kartsa paypal olan yerden alışveriş etmelisiniz paypal güvenilir bir aracı kurumdur ve üye olmanıza gerek yok üye olmadanda alışveriş yapılabiliyor üyeliğin avantajı kartınız kayıtlı kalıyor sitede şifrenizi mail adresinizi girdiğinizde sizden birdaha kart bilgisi istemiyor üyeliğin başka bir amacı yok ve zorunluluğuda yok

Gerekli açıklamandan ötürü teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.