Şimdi Ara

Rheti ile Android uygulaması geliştirmek çok kolaylaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Rheti ile Android uygulaması geliştirmek çok kolaylaşacak





    Mobil dünya uygulamalarının sayısının iki milyonu geçmesi gelirlerin on milyar dolarlar seviyesine çıkması, her yaştan kitlenin uygulama geliştirme merakının doğmasına neden oluyor. İlk yıllarda kodlamalarla uğraşmak oldukça zorken, artık paket programlarla kodlara gerek olmadan uygulama geliştirilebiliyor.




    Juan Porras ve Ralph Tavarez tarafından geliştirilen Rheti uygulaması görsel ögelerle iddialı uygulamalar hazırlayabilmenizi sağlıyor. Üstelik bunu Android cihazınızda yapabiliyorsunuz.




    Rheti uygulaması dokunuşlarla buton ve alanları projenize yerleştirmenizi, bunları da belirli elemanlarla birbirine bağlamanızı sağlıyor. Ancak bu uygulamada bir eksiklik oluşturmuyor ve sanki iyi bir kodlama yapmışçasına sonuç veriyor. Projeler birkaç dakikada hazır oluyor.




    Rheti, Play Store'da ücretsiz olarak yayınlanacak. Uygulama içi tema veya premium özellik satın almak parayla yapılacak. Ancak bunlar olmadan da uygulama geliştirilebilecek. Beta sürümünün kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. 

     



    Kaynak:http://rheti.com/







  • Nolur kolay olmasın zaten saçma sapan bi ton uygulama var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda kafama göre bir müzik uygulaması yapabileceğim
  • Böyle uygulamalar hem google playdeki gereksiz uygulama sayısını arttırıyor hemde benim gibi bu işi yıllarca okumuş insanları değersiz kılıyor karşıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük veya kişisel ihtiyaçlar için basit bir uygulama geliştirmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Misal, benim 'en son hangi dizinin hangi bölümünü izledim?' bunu hatırlamak gibi bir derdim var. Buna çare olacak bir programcık yapabilirsem süper olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 12 Aralık 2013; 17:19:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hi Guy

    Böyle uygulamalar hem google playdeki gereksiz uygulama sayısını arttırıyor hemde benim gibi bu işi yıllarca okumuş insanları değersiz kılıyor karşıyım

    +999999

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tür uygulamaları karşıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.